Re: E-coli-neke nedoumice
Citiraj:
jupi prvotno napisa
Kako to da nema baš nikakvih simptoma niti ih je ikad bilo(osim neugodnog mirisa pelene ujutro) a toliki broj?
Molim vaša iskustva.
To se zove asimptomaticna bakteriurija.
Mi smo to imali, pili smo Ceporex, pa se nalaz vratio u normalu ali se onda E. coli opet pojavila... Na kraju smo ju izlijecili Zinnatom.
Re: E-coli-neke nedoumice
Citiraj:
jupi prvotno napisa
Nadam se da smije onda i sok od brusnice(taj od Ocean spray-a).Smije li?Inače slabo pije jer joj je dojenje dovoljno.
Hvala Elly na informaciji o čemu se radi.Iako imam iskustva s drugim djetetom(koje je imalo refluks) nisam znala kako i što je pak sad to.Zapravo baš zato se i pitam kako je tu bakteriju zaradila.Ako je putem stolice nije mi jasno jer sam ju često previjala,pazila kako perem, a stolica je na kontroli (prije uroinfekta)bila potpuno u redu. :?
U vezi soka od brusnice, smije. Nama ga je preporucila nefrologica (evo ti link na nase muke: http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...555&highlight=, a rekla je da mozemo i ovaj od Vindije (ledeni caj sipak i brusnica), ili samo Biofarmov caj od brusnice. E se u pocetku tesko privikla na sok i odbijala ga (davali smo ga na zlicicu) bas zbog toga sto osim mog mlijeka i vode nije pila nista drugo. No sad ga obozava, ja ga jos uvijek (zlu ne trebalo) kupujem.
Za Cranactin su mi u apoteci rekli da nije prikladan za malu djecu. :/
Kako je 'zaradila' E. coli, ne znam, ali sjecam se da nam je nefrologica nakon pregleda rekla da je ocito da je E higijenski pravilno njegovano dijete i da sa time otkuda ju je dobila ne razbijamo glavu.
Djelomicno nam je pomoglo i to sto je ubrzo (prije godinu dana; sad ima 29 mjeseci) pocela koristiti tutu.