Postoji li mogucnost naknadnog upisa u vrtic, ako se osoba doselila iz druge drzave ili se mora cekati svibanj?
Ako netko zna, bila bih jako zahvalna
Printable View
Postoji li mogucnost naknadnog upisa u vrtic, ako se osoba doselila iz druge drzave ili se mora cekati svibanj?
Ako netko zna, bila bih jako zahvalna
Ako mislis na gradske vrtice tesko da ces sad ili na jesen jos naci mjesta, ali probaj pitati, pogotovo ako se radi o starijoj djeci. Jaslice se gotovo odmah popune u svim vrticima.
Neki sluzbeni drugi upisni rok mislim da ne postoji. Tek u svibnju dr. godine ce biti za pedagosku godinu 13/14.
Kolegica s posla je upisala svog klinca naknadno. Mislim u 4. mjesecu. Pitala u dva vrtica, u jednom nisu imali mjesta, a na drugom blizu posla su imali.
Naravno da postoji, ako vrtić ima kapaciteta.
Hvala
Mi smo prijavili mimo roka dijete (navodno se uvijek moze donijeti dokumentacija, te se odbor z aprimanje sastaje jednom mjessecno kako bi razmotrio zamolbe) i obecali nam ako se otvori mjesto da ce ga primiti- naravno da se to nije dogodilo
Meni su se ove godine u 4. mjesecu u državnim vrtićima smijali kad sam ih zvala i pitala za mogućnost upisa, a nazvala sam ih jakooo puno.
Da li mi pričamo o vrtiću ili jaslicama? Postoji razlika u kapacitetima, u vrtićima se nađe mjesta.
Ja o jaslicama.
Mislim na jaslice, a one su pretpostavljam prebukirane
imate na sluzbenim stranicama grada Zagreba popis vrtica di ima mjesta u jaslicama pa pogledajte :)))
jučer je bio prilog da navodno u centru zagreba ima jos mjesta po vrtićima