-
Beba - mali agresivac
Ok, mozda sam malo pretjerala u naslovu :oops: ali nasa beba je u zadnjih mjesec dana pocela vrlo jako (za mene cesto bolno) grebati po dekolteu dok ga uspavljujem, stipati mi lice i cupati kosu dok se mazimo itd...Ok ovo kod uspavljivanja je vjerojatno rezultat umora ali gdje je nestao ono malo umiljto djetesce koje samo guguce i milo se smije :lol: Jel to neka faza u kojoj otkriva svoju snagu ili?
Negdje sam procitala da malo starije bebe od mog cesto grizu mamu i tatu od dragosti i ljubavi...jel to slicno? Mi imamo tek 5 mjeseci...
-
Za mene ništa čudno, naša curka je takva od kada je počela sa prstićima istraživati lica i sve oko sebe(ne sjećam se točno kada) a s obzirom da je poprilično jaka često je rezultiralo bolnim jaucima :) Baš me neki dan tako ogrebla ispod oka da mi je išla krv i ostao podljev sa velikom ogrebotinom... Ah, ljubav je ponekad bolna :) Mi ju svaki put kad baš pretjera sa grebanjem i udaranjem ozbiljnim glasom upozorimo da se to ne radi, valjda će uroditi plodom...
-
a kako li tek obozava moju kosu <3
nitko me nije tako cupao kao ona :mrgreen:
-
Mene moj mjesecima cupao svom snagom, jednom mi i cijeli busen kose pocupao :-o ja sam mu svaki put govorila, ne mamu cupati i pokazivala mu kako se mazi. I bas sam neki dan primijetila da me nije gocupao bar mjesec dana.
A danas mi je bas barba komentirao da tako mala djeca nemaju osjecaj za snagu, da sve sto rade, rade svom snagom, tj. sve stiscu svom snagom i tako to.
Al to je definitivno ljubav, ne agregsija.
-
Moji čupaju kosu, štipaju, lupaju nogama (pedaliraju) po mom trbuhu. I mene, i MMa i jedan drugoga.
A valjda je to od milja.
-
Meni se cini da grebanjem, cupanjem i stipanjem smanjuju svoj stres. Mozda idu zubi, prehladjen je. Treba rezati noktice bar 2x tjedno, da ne bude krvi :)
-
i mene je moj negdje u toj dobi počeo grebati dok doji, pa štipati :-x nekad me i miluje po licu, štip za usta, gura mi prste u usta, dira kosu, vrti privjesak na lančiću...
al što štipaaaa jaoo
-
mene ovaj moj mali išuta u trbuh dom je na prematalici, da se sva umorim. al to on samo lupa nogicama od uzbuđenja, a ja se nađem eto baš tu s trbuhom. meni je to grebuckanje dok siki jako slatko, ali zasad je to samo baš to, nježno grebuckanje. :-) :heart: