Bila sam danas u Mercatoru (Osijek) i vidjela platnene pelene :D
Printable View
Bila sam danas u Mercatoru (Osijek) i vidjela platnene pelene :D
Preprekrasne na prvi pogled, od posteljnog platna (šifon, jel tako hildegard?) slatke mustrice... Cijena 60kn.
Ali kad sam rastvorila :( dva sloja tanašnog šifona a sredina, kao da je netko ubacio "ONA" uložak, uskooo dugačko... E, da nije bilo MM, baš bi kupila jednu da ju raskopam!
Da ne ispadne kako kritiziram... svaka čast za Mercator i za proizvođača, ali naš Kamaris je zaaakon u odnosu na ovo, a što se tiče šifona... hildaaaa gdje su one tvoje ljepotice?
Ipak nije li to znak da se nešto kreće prema boljem u našem društvu?!
Janoccka u pravo vijeme na pravom mjestu 8)
Ja mislim da tonisu iste pelene.Janoccka dođi u Osk na kavu da provjerimo :roll:
cure, to su vam ziher "pelene za siroko povijanje" koje su predvidjene da idu preko jednokratnih
Ne, neee, nisu! Prave pravcate platenen pelene! Valjda ja znam razlikovati :mrgreen: Uh, sad bi se ugrizla za g...u što nisam sve prepisala s deklaracije...
Kinder, ideš u M?
Ivančica ih je vidjela!!!
Hoće li me tko podržati?
Da se vratim u prošlost.... :mrgreen:
Meni je bilo čudno da prodaju platnene pelene samo u najmanjoj veličini i nemaju zaštitnih gaćica. E sada da li su to iste koje sam i ja vidjela ne znam, ali imam u planu uskoro doći privjeriti! Ajme... kako dugo nisam bila u OS....
Vrijeme ti je da dođeš. ;)
To su prave pelene. Samo loša izvedba.
ja sam vidjela nesto slicno u ADAX centru i zato sam pomislila da su ove vase isto takve - pelene za siroko povijanje, izvana pamuk, neki sareni materijal, a iznutra nesto sinteticko, skoro pa kao spuzva, samo izmedju nogu.
treba vidjeti deklaraciju, da. i onda ako su stvarno pamucne normalne pelene, past cu na gu** :mrgreen:
obavezno napisite od kojeg su proizvodjaca
E, da nisam u Belom, sad bi se zaletila ovaj tren da sve to prepišem :x
A zašto smo ljute što ima (loših) platnenih na tržištu???
ja jos uvijek ne vjerujem da su to pelene za piskenje/kakanje u njih, samo jako slice, sooooriiiii :oops:
Tko je ljut? Ja sam samo malo skeptična s obzirom na ono što sam ja vidjela...
Da li ih ima u svim veličinama i da li imaju i zaštitnih gaćica? Ako da, to je super.. znači da bi nam vratili i papiriće :mrgreen:
Krivo sam se izrazila, trebalo je biti zlobne!!!
Ja priznajem da jesam, kad se takav jad prodaje u Mercatoru, ne znam tko bi to kupio (onaj tko nije druge vidio)! Dofurat ću ja Kissaluvs i staviti pokraj njih da vide razliku u materijalu i upijanju! Nek bar od Kamarisa naruče pa prodaju nešto pošteno! Mislim... drago mi je da su se ikakve pojavile, to je već napredak, al eto... raspalih se, šta ću...
Vidjela sam i ja te pelene. Na deklaraciji piše platene pelene i meni se takve i čie. Jedino što su sve u jednoj, jako maloj veličii. Proizvođač je koliko me sjećanje služi neka firma iz Karlovca.
E udavila bih se sad, upravo sam došla iz Merkatora i tek sad vidjela ovaj topic. :/
Naći ćemo mi njega 8)
Evo kinder bila u izvidnici, veli da piše vikid karlovac platnena pelenaCitiraj:
coccinella prvotno napisa
piše pelena za povijanje , nigdje ne spominju široko,punjene pamukom,jedino što je šivana od 2 sloja šifona kako je cakana već napisala,da je frotir iznutra i da je onaj nesretni čičak bolje pozicioniran bila bi ok, ali ovako stvarno djeluje kao p. za široko , kao one iz tl i adaxa samo što su one punjene poliesterom. :?Citiraj:
cekana prvotno napisa
rekoh ja da izgleda kao žemski vateni uložak iznutraCitiraj:
kinder prvotno napisa
A da sljedeći put ponese netko škarice u Mercator pa ih malo recne da vidi šta ima unutra :mrgreen: ?
Bila, vidjela i ostala paf! Takve su i prije imali, samo drugi uzorak. Nemam pojma čemu služe... Još uvijek odbijam vjerovati da bi im namjena bila za previjanje jer čemu samo pelena bez covera :?
ma jednostavno ih ignorirajte, nisu vam konkurencija i sivajte dalje 8)