-
let down
uhh zbilja je postalo tesko pretrazivat forum, pari mi se daje sve vec receno, al onda kad trazim nikad ne mogu naci :roll:
daklem, curka ima 7,5 mj i sve ide 5..dojenje 6 mj, sad dohrana +3 dojenja dnevno i najcesce 2 po noci.
nedavno smo poceli preskakati jedno dojenje..sa 4 dnevno smo pali na tri.. i iako toliko citam i znam o dojenju ne mogu se oteti dojmu da mi "nestaje mlijeka" :-(
razlog tome je sto sve kasnije i kasnije osjecam let down, ponekad malena postane i ne mirna dok ne krene.. onda se obicno zagrca kad krene :-)
podoj takodjer traje kratko. znam da to nije nikakvo mjerilo...al nekako mi tesko za povjerovat da popije 500ml dnevno...:-( po noci samo zacicka da se ponovo uspava.. kontam kad padnemo samo na jutarnje i vecernje dojenje da je to sve skupa malo.. a ja sam namjestila glavu da cemo duuugo dojiti:mrgreen:
ajde utjesite me i ponovite sve sto vec znamo... trebam li se bojat da mlijeka nestaje? ili se moje dojenje jednostavno promjenilo u odnosu na prvih 7 mj i ne znaci nista lose? ako i nestaje mozda tako treba biti za nas dvije? ili nekako povecati ponovo proizvodnju?
uhh koma su ovi zenski umovi, to much thinking!!
-
hmmm mozda sam trebala staviti na probleme s dojenjem? prebacite ako da pls :)