ne znam kaj mu je poludi i sam se isključi, flat je samsung . Evo dok ja napamet napišem poruku zgrasio se i upalio sam od sebe 3puta
Printable View
ne znam kaj mu je poludi i sam se isključi, flat je samsung . Evo dok ja napamet napišem poruku zgrasio se i upalio sam od sebe 3puta
Jel ti se gasi monitor ili kompjuter??
nama se gasio kompjuter i pa smo morali maticnu mjenjati jer nesto s njome nije bilo ok...
pričala sam o monitoru, sad muž nekaj petljal po noći evo punih 5 minuta se nije zgasio, inače svako malose prije čulo ( unazad 2-3 godine) kak vjerovatno iz susjednog stana neko radi s daljinskim
jučer se meni to dešavalo skroz kad sam koristila google chrome, inače nikad mi se to nije desilo :/
nema veze s googlom chromom, muž inače fizički isključio iz struje pa ponovo uštekal, možda je imal žutu minutu
nama se na poslu znalo to događati. bio je problem u kablu tj. rasklimanom dijelu za povezivanje. probaj to provjeriti. naš bi i krckao kad bi se malo mrdnulo.
naš je kvrckao u ne dodirnom stanju
'Oće žnjora popustiti. HDMI i nije neki standard po pitanju pouzdanosti kontakata. Može se na ugašenom stroju i monitoru više puta ubosti i iščupati konektor. Ne radi se o Muji i motorki, nego o jednostavnoj činjenici da se trenjem skidaju oksidi i takav konektor onda nešto uspješnije radi svoj posao.
Kabeli s pozlaćenim kontaktima su po tom pitanju puno bolji jer (prividno) ne oksidiraju, ali ja jako dobro pitanje kakvi kontakti su na uređajima.
Da napišem poantu samo koji dan nakon kaj se sam počel resetirat monitor, počel je i televizor svoj šov, sam je mjenjal programe, nitko nije znal kaj mu bi, pa je muž szval servis, i čovo u čudu, mislil je nosit na neku drugu adresu da tam proba, aonda je televizor rastavio i izvadio bočni podešavač () one bumbeke i to odspojio) i sad hoda
Napopravljao sam se televizora, ali do sada se nisam sreo s bočnim podeševečem :lol:
ma to ja tak zovem, kak to zoveš ono čudo na boku ekrana kaj se može ručno tipkati
A! To.
Nekidan sam u opuštenom razgovoru čuo od jedne nezadovoljne da joj je već drugi televizor blagopreminuo tjedan dana nakon isteka garancije. Rekao bih da se radi o programiranom starenju. Caveat emptor!