Molim savjet oko didaktickih igracaka
S cime se igraju vasa djeca u dobi oko 3god.?
Mozete li mi dati savjet kakvu didakticku igracku da kupimo, i da zaobidemo vec pomalo igracke na isti kalup (autici,bageri...)?
Kad udem u ducan djecjih igracaka nista ne vidim adekvatno za tu dob, a da je iole edukativno,didakticko, osim lego kocki ali nam to ne odgovara zbog presitnih dijelova koje bi braco rado stavljao u usta!
Ma samo da jednostavno je nesto drugacija igra od guranja autica po laminatu!
Vjerujem da ste me shvatile :-)
Moj M je sada nesto vise od 2,6god.,star!
Naime, u kuci nam se nalaze vjerujem kao i kod vecine kamioni,bageri za kojima je totalno odusevljen,velike kocke,drveni vlakic sa vagonima i sl. igracke! Iako obozava svoj vozni park,primjecujem da mu lagano su dosadile:roll:
Ono sto bih voljela da razvija malo vise finiju motoriku,odnosno da se pocne igrati didaktickim igrackama! Voli crtati,mislim sarati,bojati,ali nam to cesto pada u vodu zbog mladeg brace koji bih isto to sto i braco,ali na nacin da grize bojice,pokusava podrapati bojanku itd.:)! I sve zajedno brzo padne u vodu cim M nema mira odraditi svoje remek djelo :lol:!
Vecinu vremena sam s njima sama,spavaju u isto vrijeme pa vrlo tesko odvojimo vrijeme za crtanje u miru, i tu su kucanske obveze, a i slobodno vrijeme u danu kada bi M mogao se drugacije zabaviti!