Re: dojenje drugog djeteta
Citiraj:
Vrijeska prvotno napisa
Najviše se bojim pomisli da je s prvim djetetom bilo sve odlično, i zato ću s drugim morati proći sve moguće probleme i da nam neće biti lako
Ovak malo i ja razmišljam.
Između dva dojenja proći će samo 5 mjeseci. Ne bojim se da ću zaboraviti tehniku ili tak nešto. Bojim se da je prvo dojenje bilo presavršeno lako i da me sad može dočekati neki glupi baksuz.
Mene ja najviše frka da se beba ne rodi ranije, da ima žuticu i da bude uspavana i nezaiteresirana za početak dojenja.
(Za razliku od moje male pirane Eme.)
Re: dojenje drugog djeteta
Citiraj:
Fidji prvotno napisa
Bojim se da je prvo dojenje bilo presavršeno lako i da me sad može dočekati neki glupi baksuz.
Mene ja najviše frka da se beba ne rodi ranije, da ima žuticu i da bude uspavana i nezaiteresirana za početak dojenja.
Mi smo to pričali cijelu treću trudnoću, kako su ovo dvoje bile dobre bebe, spavale cijelu noć i blabla svašta još ponešto, kao... mogli bi s trećim zaglaviti pa sve nadoknaditi... a K. beb iz snova :heart:
Isto imao žuticu, dugo, dugo, ali tako lijepo doji...
Evo sad ću ovdje priznati, da sam potajno priželjkivala treću bebu da mi se vrati samopouzdanje (s prvih dvoje sam bila neuspješna u dojenju, a sada već skoro 4 mjeseca dojim :D) Dokazala sam si: MOGU JA TO! :oops: