ebaby webshop - iskustva?
Jeste li ikada čuli za ovaj webshop ili znate nekoga tko je kupovao dječju opremu od njih? Eto ih na ovoj adresi: http://ebaby.com.hr/home/
Nemaju fizičku trgovinu niti prostor već samo webshop pa sam malo skeptična. Cijene su im i više nego prihvatljive, što također budi malog crvića sumnje u meni. Osim toga, čini se da imaju popriličnu zalihu Peg Perego kolica, a u Hrvatskoj je navodno nestašica istih jer sve tgovine koje ih drže kažu da imaju problema sa zastupnikom Peg Perega za Hrvatsku (Filip-trade). Čudno mi je kako oni baš sad imaju tih kolica na zalihi.
Odlučili smo se još prije dva mjeseca za Peg Perego Easy Drive Swich 3u1 kolica i to u denim varijanti koja u trgovinama stoji oko 6.900,00kn. Oni ih nude za 5.225,00kn (dostava uključena u cijenu). Obilazimo trgovine već tjednima, svugdje obećaju da će nam naručiti i provjeriti dobavljivost ali nismo do sada uspjeli dobiti povratnu informaciju. Dolazim u napast da naručim ta kolica sa ovog webshopa, al me strah da se ne radi o nekakvoj mućki. Jedino vidim da imaju mogućnost plaćanja pouzećem pa bih za svaku sigurnost odabrala tu opciju. Tako neću nikome ništa unaprijed platiti dok ne dobijem kolica.
Svi savjeti, mišljenja i iskustva su dobrodošla :-)