zivot u neboderu s malom bebom
Otvaram temicu da se izjadam. kuku lele i kuku lele i kuku leleleleleleeeee. posandrcat cu od silnih lupanja, busenja, cekicanja, raznorazne muzike, deranja, lajanja (nista protiv lajavaca), skakanja, loptanja, automobila, kamiona, biciklista i pjesaka (:) )!!!
i sve mi to ne bi smetalo i nije me smetalo dok nije dosla mademoiselle kojoj to nije bio problem do unatrag dva tri mjeseca, ali sada je ti zvukovi bude, a susjedi iznad su nam predivni i puni razumijevanja (NOT!!!) pa kao da se natjecu u koje ce gluho doba pomaknuti stol, a u koje fotelje. a ako nisu oni, onda su to ovi ispod, a ako nisu oni, onda ima punih 12 katova za odabrati.
pa pokusavam sa uspavankicom na repeat da joj malo odvucem pozornost, al kad je neboder organizam koji nadglasa malu uspavanku.
uglavnom, kuku lele i zaboli me trbuh kad cujem BANG od iznad od nerviranja.
kad odem kod svojih u prigrad, malena bolje spava. nema glavne ceste ispod prozora.
nekad zamisljam malu kucicu sa zelenom travicom, cvrcke i pticice. i moja mala obitelj u toj idili.
ovako cujem svaki put kad netko povuce vodu, pere robu navecer, hrce po noci i svaku pijanu budalu koja pjeva o voljenom klubu u 4 ujutro, skupa sa svoja dva jos pijanija prijatelja.
(evo, jucer se susjed derao na svoju zenu i djecu od 22-23h)
mrgh, a gdje vi mame zivite i je li vam lijepo tu gdje jeste? :) ne morate kuku lelat kao ja, mozda imate bas ovako krasnu kucico o kojoj ja mastam.. :zaljubljen: zasto se ne pohvaliti? njoj se nece poremetiti spavanje ako je pohvalite. :lol: