Pokazuje rezultate 1 do 50 od 132

Tema: zivot u neboderu s malom bebom

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

jel tako da je nestao bilo kakav kućni red? ja se sjećam, nama roditelji nisu dali da arlaučemo od 2 do 5, i nekako kad smo mi bili djeca, ipak je bio mir u to neko doba. sad svi sve rade kad god hoće i tko ti je kriv ako ti zato ne možeš spavati! rijetko kad netko napiše obavijest na oglasnoj ploči - renovirat ću, bit će buke, molim razumijevanje.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj littletunafish prvotno napisa Vidi poruku
    jel tako da je nestao bilo kakav kućni red? ja se sjećam, nama roditelji nisu dali da arlaučemo od 2 do 5, i nekako kad smo mi bili djeca, ipak je bio mir u to neko doba. sad svi sve rade kad god hoće i tko ti je kriv ako ti zato ne možeš spavati! rijetko kad netko napiše obavijest na oglasnoj ploči - renovirat ću, bit će buke, molim razumijevanje.
    Ovo je istina, ali isto tako je istina da se ni mladi ni stari na to ne obaziru. Moja mama i svekrva imaju problema s neuracunljivim susjedima, odnosno njihovim klincima (nizi razredi osnovne) koji su u to doba dana izmedju 2 i 5 popodne sami doma jer roditelji rade, pa skacu i divljaju.

Inace, neki dan je osvanula obavijest kod mene na haustoru da se na susjednom ulazu u subotu odrzava vjencanje pa se mole stanari da sklone aute kako bi se uzvanici imali gdje parkirati. Ni rijeci da mole za razumijevanje radi buke i slicno. Bas gledamo susjed i ja - ufff, svasta bi im covjek rekao, ali smo zakljucili da je bolje stvarno maknuti aute da nas ne zatvore na parkingu i ne propucaju (bilo je svega). Slegnuli smo ramenima - izgleda da smo ostarili kad nam se takve stvari ne svidjaju.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Sad ti je curica mala beba, ali već za nekoliko mjeseci će ona biti ta koja će u čudna doba uzeti gurati stolicu preko pola stana, iznenada pojačati zvuk na televiziji do opasnosti po bubnjiće, krenuti vrištati jer si joj obukla lijevu čarapu prije desne i onda će ti se vjerojatno dogoditi da postaneš puuno tolerantnija prema zvukovima iz susjedstva
    Nekog reda, naravno, mora biti, ali ljudi nisu muhe i moraju se čuti kad su živi.
    U principu je najbolje pokušati se ne nervirati - mijenjati sebe, a ne susjede

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Tako ja i napravim. Dijete u ruke i sa osmjehom kurtoazno fino zamolim da dijete mora spavati. Najčešće prestanu, ispričaju se, bezobraznima se isto smješim jer oni bi se svađali a eto, ja baš neću. Naravno da u sebi kipim - dijete u tebi probudi taj neki amazonski, lavlji, majčinski duh. Imala sam i slučaj susjede kojoj majstor nije mogao doći prije 21.30 pa je tada bušio hilticom. Snađeš se, dijete u nosiljku pa vani, dok je lijepo vrijeme.
    Posljednje uređivanje od palčica : 25.09.2013. at 10:08

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •