HITNO!!!! Zna li itko od koje bolesti su ovi simptomi????
Trebam hitno vašu pomoć! Moj dječak, 2,5god., od četvrtka kao da je drugo dijete! Inače vrlo aktivno, pričljivo, veselo i razdragano dijete s dobrim apetitom odjedanput je postalo malaskavo, uspavano, umorno dijete koje jako malo jede. Ništa mu se neda raditi, samo legne i doji prst (to mu je od rođena), polako i tiho priča, neće da hoda a kamoli da trči, samo legne.... Svoj bike (beciklo bez pedala) nije ni pogledao od tada, a do tada se nije odvajao od njega stalno ga vozajući.... Nema temperature (tjelesna temperatura varira od 35,9 do 36,6), stalno govori da mu je hladno, da ga ugrijem..... Noću se ponekad probudi pa dođe k nama u krevet, pa ga opet prebacim u njegov krevetac kad to zatraži... Postao je blijed i jasno se na njemu vidi da mu nešto fali, da nešto ne štima. Stalno je ozbiljan. Zna li itko što mu je???? Ujutro ga odmah vodim pedijatrici da mu izvadimo krvnu sliku, ali bila bih vrlo zahvalna kad bi mi netko mogao reći šta me čeka ili jeli netko imao iskustva s takvim stanjem djeteta. Unaprijed hvala!