Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: HITNO!!!! Zna li itko od koje bolesti su ovi simptomi????

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno HITNO!!!! Zna li itko od koje bolesti su ovi simptomi????

Trebam hitno vašu pomoć! Moj dječak, 2,5god., od četvrtka kao da je drugo dijete! Inače vrlo aktivno, pričljivo, veselo i razdragano dijete s dobrim apetitom odjedanput je postalo malaskavo, uspavano, umorno dijete koje jako malo jede. Ništa mu se neda raditi, samo legne i doji prst (to mu je od rođena), polako i tiho priča, neće da hoda a kamoli da trči, samo legne.... Svoj bike (beciklo bez pedala) nije ni pogledao od tada, a do tada se nije odvajao od njega stalno ga vozajući.... Nema temperature (tjelesna temperatura varira od 35,9 do 36,6), stalno govori da mu je hladno, da ga ugrijem..... Noću se ponekad probudi pa dođe k nama u krevet, pa ga opet prebacim u njegov krevetac kad to zatraži... Postao je blijed i jasno se na njemu vidi da mu nešto fali, da nešto ne štima. Stalno je ozbiljan. Zna li itko što mu je???? Ujutro ga odmah vodim pedijatrici da mu izvadimo krvnu sliku, ali bila bih vrlo zahvalna kad bi mi netko mogao reći šta me čeka ili jeli netko imao iskustva s takvim stanjem djeteta. Unaprijed hvala!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I da zaboravila sam napomenuti: Do danas je govorio da ga ništa ne boli, ali od danas govori da ga trbuh boli. Stolica uredna, piški još u pelene ali je sve kao i dosad..... Stvarno sam zabrinuta!

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Odvedi ga doktoru. Moze biti prolazna viroza ili nesto ozbiljnije. Nitko ovako virtualno to ne moze reci , a obzirom da traje duze od dan - dva , neka ga pedijatar pogleda.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Tog "ozbiljnijeg" me i jest strah....

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj sunny_mummy prvotno napisa Vidi poruku
    Tog "ozbiljnijeg" me i jest strah....
    Pod ozbiljnije sam mislila da treba antibiotik i sl.
    ne na katastrofe.

mona avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Moji su cesto takvi prije bolesti.a onda ili prode ili bukne
    Ja uglavnom i cekam tri, cetri dana pa idemo pedijatru

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Rani simptomi viroze. Možda i neke bakterijske upale. Samo pažljivo gledaj dijete, pa ako se pogorša - idite doktoru. Postoji mogućnost i da će se organizam izboriti protiv virusa i sam od sebe.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Nadam se da je samo neka virozica, koja se lako može izliječiti. Nijedno dijete mi nije bilo takvo, a ni on do sada, pa zato možda malčice i pretjerujem....

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Slažem se sa svim dosadašnjim odgovorima i držim fige da sve na kraju ispadne najobičniji uvod u neku bezazlenu infektivnu bolest, koja će proći brzo.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Evo da vam javim rezultate:
    Krvna slika i Urin super, Uho-Grlo-Nos bez infekcije, pluća odlična, nema bruh.... U biti nije mu ništa, pedrijatrcia kaže da ga je vjerovatno neka virozica napadala, al se nije dao (sunce mamino)
    Hvala svima na podrški i oprostite na panici.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Iskreno, ja više volim kad mi se razbole tipa uho, grlo, proljev (pa znam što im je)... nego kad mi tako bauljaju dva-tri dana bez klasičnih simptoma.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I ja isto Sad je super, kao da ništa nije bilo. Opet onaj stari, hvala Bogu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •