Kako imati malo mira...???
Neki dan povedem priču s jednom tetom u našem domu zdravlja kad sam vodila curku na pregled, i tako riječ po riječ veli ona meni kako jedva čeka kraj radnog tjedna jer joj je cijeli tjedan bila ludnica,ja joj kažem kako ja nemam slobodnog dana svaki dan moram raditi i kako mi je nekad pun kufer svega i kako mi treba makar pola sata malo da prilegnem da napunim baterije al uz mog malog zvrka nema šanse on bi stalno akciju i igru i pogotovo kad vidi da sam malo legla obožava me poljubiti ili malo puhnut u uho da se ja probudim , a ona na to meni pa kad se hoćeš malo odmoriti istučeš ga i imat ćeš mira:-o. Meni se noge skamenile jezik zapetljo , da sam jedva promucala .da,da, i tako ona men krene pričat kako ona svoje klince smiruje, vjerujte ne želite znat...
Kako vi vaše klince smirujete , da li ste ikad toliko planuli da ste ih morali po guzi il nedajbože nešto više, ne kažem da sam i sam svetac , mi doma imamo jednu malu tanku grančicu koju smo nazvali mirko jer smo ju morali upotrijebiti kad su se malom istraživaču baš jako svidjele utičnice i ništa više nije djelovalo niti čepljenje i lijepljenje ništa i samo smo jednom malo po prstima jer je počeo gurati bojice i sve slično po utičnicama ,kad bi ostajao s bakom doma mm je morao počupati osigurače i isključiti struju, ne ponosim se "Mirkom" al tak je moralo biti i djelovalo je i još djeluje kad samo spomenemo "mirka".
Mira naravno nema...a kod vas?