Bebica 6 mjeseci, prije mjesec dana bila je prehladena. Ozdravila je al još uvijek stalno nešto navlači po nosu. Čuje se hroptanje i kao da je nos pun al ništa ne mogu izvući. Inače je sve super, jede, vesela je. Kak da se toga riješimo?
Printable View
Bebica 6 mjeseci, prije mjesec dana bila je prehladena. Ozdravila je al još uvijek stalno nešto navlači po nosu. Čuje se hroptanje i kao da je nos pun al ništa ne mogu izvući. Inače je sve super, jede, vesela je. Kak da se toga riješimo?
Mi imamo inhalator pa nam je dr. rekla da mozemo u fiziolosku staviti 2 kapi bisolexa pa inhalirati 2 puta dnevno. Isto hropce jer ne zna iskasljati. Ali ja nisam jos dala jer nije strasno a ne zelim ga kljukati s kemijom. No zadnji put sam predugo cekala pa je zavrsilo s bronhitisom. Ako si sigurna da nije nista, stavljaj joj fizioloske sto vise pa mozda uspijes izvuci balce.
Ne znam jel dojiš ali ako da Probaj joj ukapati par kapi mlijeka kažu da ima antibakterijsko djelovanje. Moja mala je bila prehlađena i nos joj je bio full zastopan i ja sam joj umjesto fizološke ponekad ukapavala izdojeno mlijeko i izvlačila aspiratorom na usisivać...Pomoglo je.... Bebica mi ima 2 mjeseca.
Za mlijeko sam i ja čula da je dobro, ali nisam probala. Bebač mi je hroptav evo već par dana, korijen bijelog sljeza mu kapljem u nos i čini mi se da pomaže. Isto ga inhaliram ali samo fiziološka jer je još premali za drugo, i na nos ne izlazi ništa, ali se situacija popravila nakon kapanja sljeza.
Super, nisam se sjetila mog mlijeka