...dojiti onako mirno i dugo, kao dok je bio napr. 2 mjeseca?
Da li ova faza sa štrajkovima, kukanjem za vrijeme podoja i okretanje za svim i svačim, prođe? Ili ju zamijeni neka druga, slična?
Ja bih da opet imam mirnu maznu bebu na prsima :heart:
Printable View
...dojiti onako mirno i dugo, kao dok je bio napr. 2 mjeseca?
Da li ova faza sa štrajkovima, kukanjem za vrijeme podoja i okretanje za svim i svačim, prođe? Ili ju zamijeni neka druga, slična?
Ja bih da opet imam mirnu maznu bebu na prsima :heart:
ma hoće svi smo to prošli prije ili kasnije
Proći će ta faza, al će doći neke druge ;)
Mislim da "mirnu, maznu bebu na prsima" više nećeš imati jer tvoje beba više nikad neće biti stara 2 mjeseca. Ali zauzvrat, doći
će neke druge prelijepe faze dojenja koje će te također veseliti i raznježiti :heart:
npr noga u facu :lol:
Mamita legendo!
Ili zagriz do krvi sa zubima, ha...
cekana, super za ovo tvoje pitanje, i ja se oko iste stvari mucim.
mamita, zakon!
Hoće!
Meni se Leona sad sa dvije i pol godine zna tako divno šćućuriti u krilu, ko ptičica mala i ciki tako mirno i blaženo, da osjećam kako uživa sa svakim atomom svog malog bića :angel:
Ajmeee, šta ćemo čekati dvije godine? Šmrc... ajd dobro, svako je dijete drugačije, bitno je da ima nade da se opet ufuraju samo u to
Ma, neeeeeeee :lol:Citiraj:
cekana prvotno napisa
Ja se fakat ne sjećam kad je Leo prestala izvodit akrobacije, pa sam za svaki slučaj navela kolko imamo godina sad, za neku orjentaciju kako se na cici ponašaju dvoiplgodišnjaci :)
Mamita, na ovo sam mislila :PCitiraj:
kloklo prvotno napisa
:lol: :lol:
aha
Ko se to sprda sa mojim najdubljim i najiskrenijim osjećajima, a? Sram vas bilo :lol:
a dok doji lijevu siku pravi ti figu desnom rukom :D
Moji su s 2-3 mjeseca imali tu fazu interesa za strop, zavjese, zvukove i sl., ali sa 6 mjeseci su baš bili super.
kloklo, mene je tvoja priča baš raznježila, danas cijeli dan o tome razmišljam :heart:
Mamita, odi dojit Marisu :lol:
šuti molim te visi li visi :roll:
Andrej sad ima trenutke da non stop okreće glavu okolo, izvija se i tako, a nekad baš tako blaženo i mazno siki i još me pri tome nježno dira po kosi. ma... nemam riječi kako je lijepo...ne moraš čekati 2 g. ;)
Nije ni K. cijelo vrijeme u pokreto, i on ima blažene faze, ali obavezno vesla drugom rukom dok sisa
e, to veslanje mi je strašno poznato:-)))
Moj se već sad roštilja s cicom u ustima...Ne usudim se pomisliti što će biti za koji mjesec!
Mirno dojenje...buahahaha.
Ali noću doji mirno, zar ne?! Haha