Info o meningitisu, pliz!!!
Molim vas ako znate...
Naime, ja sam prehlađena već nekoliko dana; jaka upala grla, sinusi se cijede k'o ludi, imala sam temperaturu 2 dana (do 38,6), ali uz sve to ide i GLAVOBOLJA :? Klasika, boli čelo, oči (kao kod upale sinusa), ali boli me i vrat/"glava otraga, dolje". E sad vrat i stražnji dio glave me boli više kao kad se nepravilno zaležiš ili kao da je natučeno (ne znam bolje objasniti); kad nagnem glavu i sl. Dr. je radila provjeru tog savijanja glave, ali ja sve to mogu iako boli (kao kad je npr. mišić upaljen, a ti ga koristiš). Temperatura je u međuvremenu pala, vadila sam krv, sedimentacija je navodno povišena, ali dr. kaže da je to s obzirom na upalu grla/sinusa normalno, leukociti su 9,5. Ona mi kaže da bi sve to bilo puno više i gore u slučaju ne daj Bože meningitisa. Nažalost, nije mi baš zvučala ziher, a bacila mi je bubu u uho... Pliz, ako znate i možete (da li su te pretrage OK, da li su vrijednosti normalne za prehladu, to što je pala temp.) riješite me sumnji (mislim, da ne moram objašnjavati da sam priiilično loše volje oko svega toga i ne mogu se baš opustiti...)
Hvala!