Postoje li bebe koje ne žele dojiti?
Intuitivno, sve benefite dojenja prihvaćam kao najbolji izbor za dijete.
No, malo me plaši priča moje svekrve kako njezin sin (budući otac našeg djeteta) nije uopće htio cicati iako je ona imala mlijeka u prsima "za podojiti pola bolnice". S druge strane ja sam ko dijete užasno sporo cicala i naslušala sam se priče kako se mama samnom namučila dok me dojila jer je to trajalo satima. Nije ni čudo što mi je glavna borba u životu savladavanje osjećaja krivnje...... ali to nije ono što me sada muči.
Poučena svojim odgojem koji nije baš bio blizu AP smjernica. željela bih svome djetetu pružiti najbolje što mogu, pa tako i dojenje od samog početka i naravno htjela bih da sve ide glatko, a onda čitajući forume .... gdje vidim da neide baš sve tako lako, počinjem si postavljati pitanja.... što ako ovo ili ono ... no sve mi se čini savladivo ... osim jednog ....što ako beba neće htjeti cicati ... je li to uopće moguće? Da li je moja svekrva mogla učiniti išta da joj beba počne sisati i zašto nije htio? Za razliku od sestre koja je došla 4-5 godina kasnije i sisala je ko luda?
Ne znam ima li već neki forum na ovu temu. Ako ima, javite!