Re: nevidjena konkurencija
Citiraj:
snorki prvotno napisa
izmedju Edite i Samija :/
Nisam vam dugo pisala, ali u medjuvremenu je Sami postao prava maza. Nevidjena maza :roll: Edita poludi kada on dopuze do mene, mm-a ili moje mame, pa ga scepa za kosu i odigne od poda :( Onda on pocne vriskat. I tako po 10 puta dnevno.
Ako sam uzela jedno dijete u krilo, doslo je i drugo i onda bi nastalo skidanje ruku sa mene. Recimo, Sami gura Editu, a ona gura njega :(
Pa dokle ce to trajat? Evo, Samiju ce uskoro godinu dana, a nikakvih pozitivnih rezultata.
Velkam tu d klab ... mislim da je to prica bez prestanka.
No, mi imamo novih pozitivnih iskustava. Nasli smo nacin kako ih ujediniti odnosno uciniti da su oboje ponosni na nesto sto cine zajedno: Vedran je skuzio da Zrinka sve bolje i bolje govori i sad ju ispituje u svim mogucim prilikama:
V: Zrinka, reci "Batman"
Z: Be'men
V: Zrinka, reci "Nindza"
Z: Nin'a
V: Zrinka, reci jabuka
Z: Jabak
I tako po poal sata, zabavno oboma, Vedran ponosno pokazuje drugima kako ima pametnu sestru, a Zrinki je ocito isto zanimljivo pokazati sto sve moze reci.
Nadam se da ce ovakvih situacija biti jos ... :heart:
Citiraj:
snorki prvotno napisa
izmedju Edite i Samija :/
Nisam vam dugo pisala, ali u medjuvremenu je Sami postao prava maza. Nevidjena maza :roll: Edita poludi kada on dopuze do mene, mm-a ili moje mame, pa ga scepa za kosu i odigne od poda :( Onda on pocne vriskat. I tako po 10 puta dnevno.
Ako sam uzela jedno dijete u krilo, doslo je i drugo i onda bi nastalo skidanje ruku sa mene. Recimo, Sami gura Editu, a ona gura njega :(
Pa dokle ce to trajat? Evo, Samiju ce uskoro godinu dana, a nikakvih pozitivnih rezultata.
Kod mene još uvijek tako i već me je stvarno izludilo. Kad krene naguravanje i svađanje ko će u krilo ja ih izbacim obadva. Stalno se svađaju oko igračaka i što je čije. Grizu se, grebu, čupaju za kosu i udaraju.
Ima dana kad više ne znam što bi, a ima dana kad se lijepo slažu i igraju. Meni je već dosadilo stalno igrati suca u njihovim raspravama i svađama, a i psihologica mi je savjetovala da ih pustim da svoje razmirice rješavaju sami, ali ko će to izdržati.
Citiraj:
snorki prvotno napisa
moji imaju 6,5 i 4
i jos uvijek.... TRAJE
to je MOJA mama, ne to je MOJA mama... cup, natez, bum, tres
i te fore
da poludis
i mene zanima do kad bu trajalo :mrgreen: