Imam malu bebu staru mjesec dana, i konstantno ju dojim sto meni nije problem. Doslovno ako ne sisa ili ne spava, onda pl Borimo se i s grcevima. Problem je u muzu sto je uvjeren da ce dijete biti mirnije s ada
Imam malu bebu staru mjesec dana, i konstantno ju dojim sto meni nije problem. Doslovno ako ne sisa ili ne spava, onda pl Borimo se i s grcevima. Problem je u muzu sto je uvjeren da ce dijete biti mirnije s ada
Reci mu da je bebi dat adaptirano umjesto tvog mlijeka kao u dizelaša umjesto goriva uliti kuhinjsko ulje.
Ohrabri muža time da ti dobro podnosiš, da želiš dojiti jer je to investicija u zdravlje, dugoročno je ogromna ušteda, pa da će imati zatvor, jače kolike ako ne podnosi kravlje mlijeko, više kukaj frendicama i na forumu, a mužu povremeno pokaži idiličnu sliku dojenja sa smiješkom npr kad beba zaspi na cici to je stvarno dirljiv prizor...
Malo marketinga i puno ljubavi i za muža i za bebu, beba je jako mala, a muž je vjerojatno izbezumljen i želi te zaštititi...
Oni ne kuže koliko brzo prođu ti prvi ludi dani, za čas!
Spomeni i da tvoje mlijeko štiti od prehlade, ako ima osnove biologije i predstavu što su antitijela, treba znati da tvoja antitijela iz mlijeka štite bebea od prehlade. Svojevrsno su pojačanje imunosnog sustava bebea.