Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Beba ako ne sisa i ne spava, onda place, pa muz silom hoce adaptirano

Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno Beba ako ne sisa i ne spava, onda place, pa muz silom hoce adaptirano

Imam malu bebu staru mjesec dana, i konstantno ju dojim sto meni nije problem. Doslovno ako ne sisa ili ne spava, onda pl Borimo se i s grcevima. Problem je u muzu sto je uvjeren da ce dijete biti mirnije s ada

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Reci mu da je bebi dat adaptirano umjesto tvog mlijeka kao u dizelaša umjesto goriva uliti kuhinjsko ulje.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Fibi prvotno napisa Vidi poruku
    Imam malu bebu staru mjesec dana, i konstantno ju dojim sto meni nije problem. Doslovno ako ne sisa ili ne spava, onda pl Borimo se i s grcevima. Problem je u muzu sto je uvjeren da ce dijete biti mirnije s ada
    Nece biti mirnije s AD. Kratko i jasno.

A ako treba dokaza, puna ih je Rodina stranica, ili neka druga literatura.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ohrabri muža time da ti dobro podnosiš, da želiš dojiti jer je to investicija u zdravlje, dugoročno je ogromna ušteda, pa da će imati zatvor, jače kolike ako ne podnosi kravlje mlijeko, više kukaj frendicama i na forumu, a mužu povremeno pokaži idiličnu sliku dojenja sa smiješkom npr kad beba zaspi na cici to je stvarno dirljiv prizor...
    Malo marketinga i puno ljubavi i za muža i za bebu, beba je jako mala, a muž je vjerojatno izbezumljen i želi te zaštititi...
    Oni ne kuže koliko brzo prođu ti prvi ludi dani, za čas!

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Spomeni i da tvoje mlijeko štiti od prehlade, ako ima osnove biologije i predstavu što su antitijela, treba znati da tvoja antitijela iz mlijeka štite bebea od prehlade. Svojevrsno su pojačanje imunosnog sustava bebea.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •