Pustanje na cuvanje i vezanost
Primjetila sam da drugi bas nemaju problema stim, a ja sam ocito negdje pogrijesila i sad ne znam popraviti stvar!
Beba ima za par dana godinu dana i jos nije bila kod nikoga na cuvanju. Suprug je ponekad uspije zabaviti max 30 min i onda me jednostavno pocne traziti po kuci, dok ja npr perem kosu ili obavljam kucanske poslove. Ako se ne pojavim nakon minutu sto me trazi pocne plakati. Nisam je pustala da place i ne zelim to.
Ima li neki nacin da se nauci biti malo bez mene (npr sat vremena svakih par dana), ali koji ne ukljucuje plac?
Ostale mame koje poznajem od rodenja pustaju bebe na cuvanje i nikada nisu imale takvih problema. Ljudi se zgrazaju jer jos uvjek snjom idem na wc, voli se od uvjek nositi, i ja je volim nositi, ali ne znam ako joj radim dobro. Kuham snjom ili u ruci ili u nosiljci, ponekad se zabavi s otvaranjem ormarica ili slicno.
Uglavnom dobivam komentare da to sto ju nosam jos uvjek i to sto se stvarno ne odvaja od mene - da radim njoj na stetu.
Sto se tice pustanja na cuvanje - pojma nemam kako bi to trebalo izgledati??
Druge mame kazu da jednostavno puste bebu, a moja posizdi i kad izadem iz prostorije bez najave!
Nikad je nisam pustala da place i uvjek sam uz nju - osim sto smo prvih mjesec dana morale biti odvojene radi ranijeg rodenja i problema vezanih uz to. Dojim je cesto, na zahtjev, ali vecinom prode bar sat, dva.