muz na porodu - dubrovnik
Koliko znam MM ne moze biti na porodu u Dubrovackoj bolnici. Ne znam zasto to tako zadrto zabranjuju i u cemu je problem s tim? Mislim, kome on smeta???? :? :?
Od kada znam za sebe zelim da mi je MM na porodu i da vidi i osjeti velicanstven izlazak 10 mjeseci ocekivanog bebaca. :heart: :heart:
Uostalom, mislim da je to prva i najvaznija dodirna tocka jer tako vise cijeni zivot tog djeteta (ne vise, ali mislim da je povezaniji s djetetom)nego kada ga vidi iza nekog stakla zamotanog u neke krpe nakon poroda.
Sto da radim???Kako da promijenim njihove uvjete??Moze li se pisati neki zahtjev??? :cry:
(Mislim da je Zrinka iz DBK-a pa neka kaze nesto iz prve ruke...plizzzz)
Re: muz na porodu - dubrovnik
Citiraj:
abonjeko prvotno napisa
Ne znam zasto to tako zadrto zabranjuju i u cemu je problem s tim? Mislim, kome on smeta???? :? :?
Nije stvar u tome da zadrto zabranjuju, nego je stvar u paravanu. A paravan je izgleda nepremostiv problem :roll:
Na prvom porodu mi je bilo obećano da će MM biti sa mnom ukoliko budem sama u rađaoni i ta me ideja oduševljavala. Od 12,30 sam bila sama, ali do tad sam se već predomislila.
Na drugom porodu sam željela da bude prisutan bar u trenutku izgona, ali taj put nas je rodilo 6 u istom danu, a ja i jedna cura smo čak rađale u istom trenutku.
Mislim da se sve može dogovoriti s ginekolozima, ali opet bitno je da si sama u rađaoni.