Vidim da još nije otvoreno, a ja jučer i prekjučer počela s tradicionalnim sitnim - kranclama i milijun komada (nešto kao husarski).
Skupljam ideje za dalje....
Printable View
Vidim da još nije otvoreno, a ja jučer i prekjučer počela s tradicionalnim sitnim - kranclama i milijun komada (nešto kao husarski).
Skupljam ideje za dalje....
To, Angie!
Ja sam napravila tortu Nugat fantazija, ali ne za Božić pa je već i pojedena :mrgreen:
ja sam svoje kolačiće morala sakriti, jer su nestajali većom brzinom nego što sam vadila plehove iz rerne.
nego, vidim u Konzumu gotove košarice od prhkog tijesta, pa sam mislila uzeti ih i puniti nekom finom kremom od pistacija, ima li tko dobar recept?
te kšarice su prikladn eza voćne košarice
znaš li koliko koštaju i po koliko komada su pakirane?
Piše da su vafl pa bi možda valjalo nešto kao za salamicu ili bajaderu?
to je vafl, nije prhko tijesto
u te vafl možda neka čoko krema, ali voćne ne, jer će se raspasti
ajoj sori to sam našla sad na netu i nisam pravo ni pogledala, al u dućanu sam vidjela da imaju i prhko, ne znam cijenu
Božićni kolači za 2024:
čokoladni raspucanci
vanilin kiflice
kuglice od smokve
male prhke orehnjače
medenjaci
ja ću valjda isprobati bajaderu s kikirikijem
Ovi čoko-rum kolačići mi izgledaju preeefino, ali mi se čini i dosta posla, da ne govorim da ni nemam ovakav kalup https://zadovoljna.dnevnik.hr/clanak...---818580.html
Pa imaš neku čašu?
Ja ove godine najradije ne bih radila kolačiće. No sigurna sam da će se ipak naći na stolu.
Kupila sam košarice s Angienog linka i punit ću ih smjesom za bajadere po spajaličinom receptu, samo što ću staviti pistacije da bude trendi.
Sinoć smo ispekli 2 doze snowballs, i sin je najavio da će napraviti nepečenu roladu od kokosa.
Toliko do Stare godine
Duplić
ja sam baš podbacila ove godine, al takve su nekakve okolnosti bile...
napravila sam:
husarske (dupla doza)
starinske prutiće od oraha
krancle (dupla doza)
keksiće s brusnicama i narančom i od pola doze s čokoladom i lješnjacima
a planirala još svašta, od raspucanaca do trokutića s lješnjacima..... al nek ostane za drugi put :D
Zvijezdice, keksi s brusnicama, raspucanci, paprenjaci vanil kiflice, mađarica, bajadera i mozda slozim neku tortu. Cak razmisljam i o kremsnitama.
Ali to je to. Realno i to nam je na kraju previse.