Drage Zadranke,
da li znate gdje (i uopće da li?) negdje našem gradu postoji dječja sportska rekreacija. Mislim na male od 3 i po godine?
Nito sam načula da ima na Djilu, ali ništ akonkretno. Mislite i možda da je čak prerano za nešto takvo?
Printable View
Drage Zadranke,
da li znate gdje (i uopće da li?) negdje našem gradu postoji dječja sportska rekreacija. Mislim na male od 3 i po godine?
Nito sam načula da ima na Djilu, ali ništ akonkretno. Mislite i možda da je čak prerano za nešto takvo?
Ima na spotskom centru Višnjik sportska igraonica ( mislim da se zove Loptica ). Uglavnom rade osnove atletike , a primaju djecu od 4 godine.
U istoj dvorani sam vidila i mališane koji dolaze na neke borilačke vještine
( judo il nešto slično ).
Nika, moji idu na Lopticu (mada vec dugo nismo bili). Na jesen cemo sigurno opet. Teta koja je vodi je studentica predskolskog odgoja i sjajna je.
Iako mislim da primaju od 4 godine, vrlo su otvoreni za iznimke. Pokusaju, pa ako ide, primaju dijete i ranije (Cvita ide od 3).
Za drugo ti ne znam. Znam da ima ritmika po cijelom gradu (gradu modela i kosarkasa) di opet uce curice koketirati i plesati na "I'm a barbie girl..." (ali ova mi se tema vec istrosila).
NIšta od Loptice.
Sa 3 i po godine kažu da smo premaleni.
Svima hvala
U bivšoj vojarni Franka Lisice je sportska igraonica koju, u sportskoj dvorani Sveučilišta, vode studenti predškolskog i razredne nastave, a Lopticu vodi dvoje profesora tjelesnog odgoja (prezivaju se Miočić). Prva se plaća po dolasku 10kn, a u Loptici se plaća mjesečno.
U ovoj sveučilišnoj primaju klince od tri godine.
Nika, to ti je bivša vojarna s druge strane vrtića i prostor se sada zove Sportsko rekreacijski centar Franka Lisice.