evo,želim napisati par rečenica o dotičnom pedijatru.Prošlu subotu sam bila u dežurnu ambulantu kod njega s djetetom koje ima temperaturu 39.Kako mi dijete ima refluks 3.stupnja mokračnog sustava i podložno je uroinfektima odmah sam odjurila u laboratorij odrediti leukocite i urin.nalaz je bio loš,leukociti 19,urin loš-leukocita i bakterija jako puno,čak je već imala i bjelančevine u urinu.To je oooočiti znak upale mokračnih puteva i treba hitno krenuti s antibiotikom jer može doćido teške upale bubrega i sepse.Dođem kod dotičnog liječnika i on mi kažeda se najvjerojatnije radi o virozi,a da je loš nalaz rezultat prvog dana viroze.i to je to,da idem kući i da se javim svojoj doktorivi u ponedjeljak popodne,znači tri dana nakon.Naravno da sam posljie njega išla odmah u bolnicu,malena je hitno hospitalizirana s dijagnozom pijelonefritis.Ovo što je on napravio je monstruozno i nemam riječi za to,to čak ne mogu nazvati greškom jer su nalazibili očiti.E sad dazašto je on to napravio samo on zna,jer da je bila neka mama koja nije upučena u ovu problematiku i otišla kući s djetetom uopće neželim razmišljati šta bi se dogodilo.Nešto preeeeeeestrašno.Želim da sve mame koje idu kod njega nakon ovog dooooobro razmisle o dotičnom pedijatru jer ovo ne spada u ono svako može pogriješiti........
shodno pravilima Foruma, prema kojima ne smijemo javno kritizirati sve dok smo sami pod nickovima, editirala sam naslov.
koga zanima o kojem doktoru se radi neka se obrati telmami na pp.
apricot