jane problem!molim pomoc!
bas sam bezveze.na portalu i forumu uvjek nadjem savjete i potporu a stignem napisati nesto tek kad trebam savjet.
evo kako stvari stoje:
juce sam na pikniku ustanovila da mi prijateljica veze svoju 4,5 mjesecnu bebu nepravilno u avto sjedalicu a samu avto sjedalicu naopako u auto!! umalo nisam poludila. beba se vozi u smjeru voznje!!! prvo je upozorim da joj je beba napako vezana u sjedalici (kaisici ispod ramena ako me razumijete!!) i bi joj neugodno..hm... eh za naopako obrnutu as je mm napomenuo da nije to pravilno zar im tako pise u uputama, ajmo okrenuti eto vam naljepnice da se to nesmije....mi je htjeli prkopcati kako treba kad ono ne ide!!! prekratki im pojasevi u autu!!!
imaju jane as, nekakvu sto se slozi u kosaru a auto im je hyndai. ima li iko iskustva sa tim?
danas me je zvala i hoce da kupi novu as od 9kg do 18 a bebac joj nema ni 7 kila niti sjedi.
da kad smo kod toga.koje sve parametre treba beba ispuniti da moze u vecu as. nasa ima nesto preko 8 kg, 6mjeseci ali bogami ne sjedi sama.do kada treba cekati?
molim za savjete!