Mantha, pratim vas i radujem se vašoj novoj, sretnoj priči :love:
Printable View
Mantha, pratim vas i radujem se vašoj novoj, sretnoj priči :love:
Draga Mantha jako sam sretna zbog tebe i htjela bih te samo pitati pročitala sam da si išla na pretrage u vezi čega? Moja beba je isto umrla zbog srčane mane pa me zanima jesi zbog toga išla na pretrage i tko te slao?
Draga Mantha jako sam sretna zbog tebe i htjela bih te samo pitati pročitala sam da si išla na pretrage u vezi čega? Moja beba je isto umrla zbog srčane mane pa me zanima jesi zbog toga išla na pretrage i tko te slao?
Mantha presretna sam zbog vas :heart: ,vidjet ćeš stvari će krenuti na bolje
:heart: predivan epilog
čestitam :love:
draga mantha neznam što bi rekla,iskrena sućut od mene plakala sam kad sam ovo čitala.To je najstrašnije što se nama mamama može desiti.težak je to udarac,al digni glavu i gledaj naprijed jer će fala Bogu biti još djece. :heart:
:D :heart:
draga mantha nemam riječi kojima bih oposala koliko me je tvoja prića dirnula,same mi suze teku.žao mi je zbog tvog gubitka i suosjećam se sa tobom.na ovu temu me je ponukalo to što sam sad sa svojom četveromjesečnom bebom došla iz hitne i razočarala se u sve doktore.svi nešto po kjnigama traže nemaju pojma,bar kod nas u bosni.želim ti sve najbolje i samo da znaš da imaš nekoga ko misli na tebe i tvoj mali enđeo te čuva. :heart: