Trina prvotno napisa
Bako, to su samo riječi. Nismo baš tako konstruktivne u praksi :-P.
Svašta se tu napisalo, svašta ste me pitale a meni se neda sad citirati jednog po jednog (ne znam ni kako se to radi) pa ću kako se sjetim.
On ne bi išao kod psihijatra zato što on nema problem. Jesam li već to rekla? Dakle, najvažniji dio problema je da osoba prihvati da ga ima a moj muž tvrdi da ga nema. Jednom sam ga prisilila da kaže da ga ima (i to sam tu napisala) ali ustvari on misli da ga nema. On je prestao piti zbog mene i djece sad. I zadovoljila bi se ja i s tim, da znam da takvim mišljenjem neće stići nigdje. Poanta je da sam ga izbacila iz kuće, živio je sam par dana i nije mu se svidilo. (meni je bilo dobro, što je najžalosnije od svega, taman sam se počela privikavati i uživati) Uplašio se kako bi to moglo izgledati. pa se pokunjeno vratio sa ogromnim obećanjima i u svim tim riječima izgovorio je jednom da on ima problem.
Uglavnom, to je bio The Razgovor u svakom slučaju. I mislim da je toga svjestan. I to zapravo i mislim. Pa ja sam spremna okrenuti čitav svijet, smao da mojoj djeci bude dobro, ne bojim se ničega..i on to zna. sad ćem vidjeti koliko je pametan.
Ja se i dalje čudim kako je on super kad ne popije tu jednu pivu dnevno (dvije, tri, četiri, osam), pa to je drugi čovjek, nebi vjerovali. Glupan, može biti toliko normalan a on izabire biti kreten. Budala. A mogu ga zamijeniti za tri dana:angel:.