Freja hvala:heart: Apricot, pa ta vaša mi zvuči kao jedna od dobrih;-) zato sam pitala koju bi preporučili, jer iskreno nisam znala niti što sve staviti u kriterije, osim nastavnika i općenito odnosa prema djeci; nastavnici su mi najbitniji, ali obzirom na iskustva s vrtićima i školom, sad sam svjesna da je važna i općenito atmosfera u školi i volja ravnatelja, pedagoga i sl. pa sam zato postavila općenito pitanje i molbu za preporuku i savjet... Kao što sam napisala, nije mi najvažniji kriterij da je škola u kvartu, niti da je najbliža, nego bih htjela da je njemu lijepo u njoj i da mu razvija ljubav prema glazbi. Ja imam jako loše iskustvo s glazbenom školom kad sam bila dijete pa sam nakon 4 godine vrijeđanja i iživljavanja prekinula glazbenu školu, iako sam jako voljela glazbu. Srećom, istovremeno sam imala u OŠ (koja nije bila bajna) fantastičnog profesora iz glazbenog koji je to nadoknadio. Sada je pretpostavljam situacija manje-više svugdje drugačija, ali ipak vjerojatno i dalje postoje škole s kojima su roditelji zadovoljniji i one s kojima nisu... nadam se da kužiš? u svakom slučaju, hvala na pojašnjenju:-)