Tončica007 prvotno napisa
Svako dijete je individualno i jedinka sama za sebe, ne razvija se isto, nema iste potrebe i ne može se svu djecu stavljati u isti koš, što znači sa 6. mjeseci, da dan prije nnije zrelo za dohranu a taj dan kad ima punih 6 je... moš' misliti, moj je počeo sa 4 mjeseca i tamanio je sve kao lud, rođen je sa 5 kila i 54 dužine, sad ima 6 mjeseci, 11 kg i dugačak je 82 cm, dijete je jednostavno veliko i puno traži, njegov organizam troši puno više za svoje održavanje od ogranizma bebe koja je znatno manja, on djecu svoje dobi može u zubima nosati, zubići su mu izašli sa 4 i pol mjeseca... motorika mu je odlična apedijatrica je oduševljena djetetom i njegovim napretkom, kad sam pitala za dohranu rekla je samo naprijed, pa treba to dijete nahraniti, od svojih mjesec dana spava cijelu noć od 23-07h bez sisanja, ali uzato me je pred spavanje nasisavao dva sata, sat vremena jednu dojku sat drugu... svaka mama zna što je najbolje za njeno dijete uz savijet pedijatra a ne neka knjiga i istraživanja koja uzimaju svu djecu pod jedno i guraju ih u neke tablice, standarde... ma to nek okače mačku o rep!