;-)
Tiki, navijamo za tu jednu ali vrijednu :heart:
Printable View
i ovdje za jednu, ali vrijednu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
Tiki, jako puno slučajeva znam da je baš ta jedna bila dobitna, zato... ma sve znaš.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
Tiki, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoju mrvu u labu!
Tiki_a, vibram ~~~~~~~~~!
Tiki, držim fige da ta jedna bude jako vrijedna... I dragi je dobio direktivu da ih drži! :) Idem sad i s psima popričati malo o tome! :)
Mare, može kava u srijedu, to će mi biti zadnji dan bolovanja, rado ću se družiti s vama prije povratka u paklenu mašinu.
Garden, nadam se da se vidimo, niš se ti ne brini, cure su mrak. :)
Svima laku noć...:love2:
Dobro jutro cure :-)
javljam se da malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Tiki_a-nu mrvu u labu :-).
OVo mi zvuči itekako točno.
Jutro svima... i meni je mrva u labu bila prva misao jutros. I dalje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.
Vidimo se u srijedu, radim u centru do 16.30 pa javite gdje i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za mrvu
Tiki do neba ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoju hrabru mrvu
Svima najdražim kokama :heart::*
Tiki_ a :heart: ~~~~~~~~~vibram~~~~
Tiki_a, nestrpljivo cekam da se javis.
Moj dr. danas veli da bi mi radio biopsiju endometrija zbog stalnog spotinga sto ga navodi na sumnju da mozda nesto ometa implantaciju a moram vaditi i AMH.Uglavnom, postupak vjerojatno u 12.mj.Jos kaze da mi je desni jajnik skoro skroz zakrzljao od endometrioze a lijevi je zato skroz ok pa se uzdamo u njega.Skoro da bih zapjevala: ne idi nikad desno....
taca, a šta onda s biopsijom, prije 12. ili?? I moj desni je prvi otkazao poslušnost, čini mi se da je još neko spominjao slično.
Taca, nadam se da ćemo u prosincu ili siječnju pjeviti "Kad si sretan, ti udari dlan o dlan!" :)
Meni je lijevi jajnik jadan... Nije još zakazao u proizvodnji, sljubio se s bridom uterusa i ne miče... i gotovo svo vrijeme ga osjećam. Čim je malo hladno ili vlažno, boli.
I moj desni je skiknuo. Mrtav umoran :).Meni je B6 uvijek pomagao kod spottinga, to je realno, a alternativno su jajnici stvaralaštvo, mi žene koje se baš ne znamo prepustit i uvijek moramo bit jake skoro kao muškarci imamo problema s desnom stranom, previše se potrošimo, desna strana je muška strana. E, nek me sad malo bedina MM. :) , malo sam zakasnila sa spoznajom.ha,ha,..
Hvala cure :oops:. Jedva čekam da i ja počnem slati vibrice jednoj od vas ili još bolje velikoj listopadnoj ekipi!
Zbog gužve na poslu zaboravila sam nazvati biologa u 12 h :evil:, sjetih se u 13 h i srećom još je bio tamo, uf kako sam odahnula, dogovorili smo transfer u subotu - za biologa D. :naklon:, pitam jel živa, kaže da, razvija se zametak :-).
Naravno da mi je zbog pritiska na poslu iscjedak taman, uvijek bude tako kad sam u strci zbrci, nisam se sjetila da li sam popila jutros utrogestan pa sam ga popila kasnije, navečer ću ubaciti 2 vaginalno kako ne bi pretjerala.
taca70, KONAČNO netko želi ispitati zbog čega je spotting, eto baš me zanima što ćeš saznati nakon biopsije endića.
Koke i one manje :kiss:
Tiki držim fige da je ta jedna baš ona prava :yes:
Tiki, super!!!!! Vibramo dalje! :)
Tiki_a, zilav taj tvoj malac.Samo neka lijepo nastavi s akcijom.Bas mi je drago.
Mare41, biopsija mi zakazana 11.10., mozda poslije bude i neka kontrolna histeroskopija a dobila sam uputu i za alternativu cemu inace nisam sklona ali probat cu.Rekla sam dr.:ako vi kazete da idem na Mjesec-ja na Mjesec.
Tiki sretno i nedaj se !!!
:lol: cure su propjevale!
tiki_a za tvoju mrvicu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Evo ja biram cd-ove za rođendan mog starog u subotu, pa sam naletila na CD Ive Robića, tak je sav optimističan... :) prijavljujem da sam i proplesala. :) Kažu da je važno razgibati zdjelicu na što više načina.. :)
tiki_a odlično za tvog malog žilavca :-)!!!
Tiki ~~~~~~~~~~~~~ za tvoju mrvu i ET :heart:
Raspjevana Taca :-) ...znači uskoro ćeš i ti u akciju!
Koke :love2:
Cure, pomozite mi da ponovim gradivo.Jel bolje AMH vaditi pocetkom ciklusa ili nema veze?Kad i gdje tocno trebam doci?Koliko se ceka nalaz?
2. dan ciklusa, tako preporučuju u Vinigradskoj. Ne treba se naručiti, oko 270 kn (koju kunu manje), nalaz mailom za 7-8 dana, a zatim i poštom (može nalaz i ranije i kasnije, dr. pita je l' hitno). Nakon vađenja krvi popričaš malo s dr. Tišlarić, i možeš je pitati što te zanima, vrlo je susretljiva (bar je meni bila, mada sam žurila i ulovila je u hodniku još u jakni pa smo tamo razglabale).
Baš me zanima tvoj AMH (bacila bih i okladu :mrgreen:). Vjerujem da ću zadržati svoje vodeće mjesto u niskom AMH-u u klubu (kojem još službeno ni ne pripadam, što ti je ambicija 8-)).
tiki ~~~~~~~~~~~~~ za subotu i malenog borca. navijamo svim srcem :heart::heart:.
Vikki, hvala za info, vec si mi sve to rekla ali ubrzano senilim.Danas sam na UZV imala 4 antralca na lijevom jajniku i 0 bodova na desnom tako da se ne nadam puno boljem nalazu AMH od tvog.U pon ili ut bih vec mogla ici u Vinogradsku.
taca, ja uvijek za okladu-iznad 5 je ziher:-), još ne vjerujem u razgovor s tom inž dok ne objavi neki rad:-)
draga tiki~~~
dobro jutro koke!
evo jedna kavica 2 u 1 iz osijeka.:-)
meni će danas izgleda biti 1dc kako stvari stoje.:-) i počinjem sa "pikanjem"
dr je prepisao da pijemo antibiotik Hiramicin i MM i ja.
nisam nigdje pročitala da je netko uzimao antibiotike kad je počeo sa pikanjem ili.....
m arta, sretno! Hiramicin se uzima u stimulaciji, od 1. dana M., oboje partnera.
Taco, bit će AMH ok... a razgovor s dr. T. je totalna formalnost, ume generalije, pita za FSH i objasni što je AMH... doduše, meni se teta zapravo svidjela jer je pitala da li je to neka greška s mojom godinom rođenja. :) Nije nikako mogla vjerovati da nije greška. I iako mi je AMH manji od 5, dr. R. nije pokazao nikakvu zabrinutost zbog toga. Sretno.