Stranica 8 od 94 PrviPrvi ... 6789101858 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 351 do 400 od 4682

Tema: 39+ (Klub Q10)

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Lastavice, možda ne "tlače" žene u 39+, u biti.. nadam se da tu ipak kuže kontekst i prosljeđuju žene prije ginićima.
    Lastavica je 79.godište, tako da joj sigurno godine nisu bile razlog za priznavanje spermio.s polilinike Škvorc. To s inzistiranjem na njihovom spermiogramu uopće nije profesionalno, ni kolegijalno. To znači da nijedan drugi laboratorij ne valja?! I što imaju analizirat 3 mjeseca?!?!?!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

E, to ti je staro pitanje. Svojedobno je kružilo to da priznaju spermiograme iz KB Rijeka. Ni meni nije jasno što toliko traje, tj. jasno mi je da je to jedan način buferiranja, ali dobna skupina iz ovog topica bi trebala bit izuzeta i drago mi je da je to sve više tako...

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Mislim da je poanta čekanja spermiograma više u njima odgovarajućem pritjecanju pacijenata, bolje reći to dođe kao neko usko grlo koje treba proći da im kapaju pacijenti na način koji njima odgovara.
    Drugim riječima, to je posljedica baš velike navale pacijenata kod njih. Mi smo još poslušali androloga Č i MM je išao na operaciju varikokele, što je bilo s naše strane čisto gubljenje vremena, a s njihove opet i još samo jedan kanal kojim je postupak prolongiran. I mene je uz to dr A slao na inseminacije, iako sam bila već u 38-oj. Doduše rekao mi je na prvom pregledu već da ću ostati trudna, što se na sreću i obistinilo.
    Sad smo u Vinogradskoj obavili spermiogram u Petrovoj i to je najmanje od čekanja svih pretraga.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da je poanta čekanja spermiograma više u njima odgovarajućem pritjecanju pacijenata, bolje reći to dođe kao neko usko grlo koje treba proći da im kapaju pacijenti na način koji njima odgovara.
    ... potpis na ovo. I mi smo previše vremena izgubili na andrologiji, iako je MM odbio operaciju varikokele koju je dr Č (čini mi se) sugerirao gotovo svakome

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ne stignem vas pratiti kako treba , toliko sam zmrdana od posla, a sutra i prekosutra ludnica koju nam poslodavac još više naraši, bespotrebno .
    Ovo s poslom je ispričnica što vas ne mogu detaljno pratiti.
    Moje js izgleda više nisu dobre. Biolog je rekao da su baš bili jako pažljivi kod ICSI, ali da se jedna js odmah raspala, druga se nije oplodila i jedna se oplodila. Vidjet ću sutra da li je još na životu. Od ove godine mi nikako ne ide, pa jednom se morao osjetiti pad. Samo da sad ne vrtim previše film u glavi da li je takav produženi postupak za mene bio loš, jer izgleda da nije ako vidim kako se debljao endometrij. Sada sam sigurna da sam donijela ispravnu odluku, ovaj mi je zadnji. Naravno da sam bila tužna kad sam saznala za rezultat, ali sve u svemu tako treba biti i u konačnici ću biti sretna da nemam više...još jednom pa još pa još...Već na čekanju punkcije sam osjetila da mi se više ne da. Ali ponese te dobar rezultat...
    Javim se sutra s novostima.
    Moram se na JMBG od naše mare41
    I na šparanje materijala od andreinog m
    mikulica

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Draga Tiki,
    ...čekam s tobom i vjerujem da nije još sve gotovo

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Tiki_a, kako god da bude jako je vazno da osjetis mir i da si donijela ispravnu odluku.~~~~~ da ta jedna bude za transfer.

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

tiki_a ~~~~~ za mrvu u labu

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mimek
    tiki, i ja ko Mimek
    garden, ne brini se, i mi druge smo "okrutne", pitaj Mojcu, evo preliminarno za drugi tjedan-može kava srijeda? Da ne upadamo u termine kava drugih klinika...

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Još uvijek vjerujem da taca ima dobar plan za vikki

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj tiki_a prvotno napisa Vidi poruku
    Još uvijek vjerujem da taca ima dobar plan za vikki

Tiki, navijamo za tu jednu ali vrijednu

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj vikki prvotno napisa Vidi poruku

tiki, navijamo za tu jednu ali vrijednu

x
    :-d:-d:-d:-d

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

i ovdje za jednu, ali vrijednu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Tiki, jako puno slučajeva znam da je baš ta jedna bila dobitna, zato... ma sve znaš.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Tiki, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoju mrvu u labu!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Tiki_a, vibram ~~~~~~~~~!

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Tiki, držim fige da ta jedna bude jako vrijedna... I dragi je dobio direktivu da ih drži! Idem sad i s psima popričati malo o tome!

Mare, može kava u srijedu, to će mi biti zadnji dan bolovanja, rado ću se družiti s vama prije povratka u paklenu mašinu.
    Garden, nadam se da se vidimo, niš se ti ne brini, cure su mrak.

Svima laku noć...

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Dobro jutro cure
    javljam se da malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Tiki_a-nu mrvu u labu .

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

OVo mi zvuči itekako točno.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Jutro svima... i meni je mrva u labu bila prva misao jutros. I dalje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Vidimo se u srijedu, radim u centru do 16.30 pa javite gdje i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za mrvu

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    Drugim riječima, to je posljedica baš velike navale pacijenata kod njih. Mi smo još poslušali androloga Č i MM je išao na operaciju varikokele, što je bilo s naše strane čisto gubljenje vremena, a s njihove opet i još samo jedan kanal kojim je postupak prolongiran. I mene je uz to dr A slao na inseminacije, iako sam bila već u 38-oj. Doduše rekao mi je na prvom pregledu već da ću ostati trudna, što se na sreću i obistinilo.
    Sad smo u Vinogradskoj obavili spermiogram u Petrovoj i to je najmanje od čekanja svih pretraga.
    sorry, još ne kužim komp, ali na ovo sam mislila da zvuči itekako točno

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Tiki do neba ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoju hrabru mrvu

Svima najdražim kokama

zeljana avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Tiki_ a ~~~~~~~~~vibram~~~~

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Tiki_a, nestrpljivo cekam da se javis.
    Moj dr. danas veli da bi mi radio biopsiju endometrija zbog stalnog spotinga sto ga navodi na sumnju da mozda nesto ometa implantaciju a moram vaditi i AMH.Uglavnom, postupak vjerojatno u 12.mj.Jos kaze da mi je desni jajnik skoro skroz zakrzljao od endometrioze a lijevi je zato skroz ok pa se uzdamo u njega.Skoro da bih zapjevala: ne idi nikad desno....

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

taca, a šta onda s biopsijom, prije 12. ili?? I moj desni je prvi otkazao poslušnost, čini mi se da je još neko spominjao slično.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Taca, nadam se da ćemo u prosincu ili siječnju pjeviti "Kad si sretan, ti udari dlan o dlan!"
    Meni je lijevi jajnik jadan... Nije još zakazao u proizvodnji, sljubio se s bridom uterusa i ne miče... i gotovo svo vrijeme ga osjećam. Čim je malo hladno ili vlažno, boli.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

I moj desni je skiknuo. Mrtav umoran .Meni je B6 uvijek pomagao kod spottinga, to je realno, a alternativno su jajnici stvaralaštvo, mi žene koje se baš ne znamo prepustit i uvijek moramo bit jake skoro kao muškarci imamo problema s desnom stranom, previše se potrošimo, desna strana je muška strana. E, nek me sad malo bedina MM. , malo sam zakasnila sa spoznajom.ha,ha,..

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Hvala cure . Jedva čekam da i ja počnem slati vibrice jednoj od vas ili još bolje velikoj listopadnoj ekipi!
    Zbog gužve na poslu zaboravila sam nazvati biologa u 12 h , sjetih se u 13 h i srećom još je bio tamo, uf kako sam odahnula, dogovorili smo transfer u subotu - za biologa D. , pitam jel živa, kaže da, razvija se zametak .
    Naravno da mi je zbog pritiska na poslu iscjedak taman, uvijek bude tako kad sam u strci zbrci, nisam se sjetila da li sam popila jutros utrogestan pa sam ga popila kasnije, navečer ću ubaciti 2 vaginalno kako ne bi pretjerala.
    taca70, KONAČNO netko želi ispitati zbog čega je spotting, eto baš me zanima što ćeš saznati nakon biopsije endića.
    Koke i one manje

angel 1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Tiki držim fige da je ta jedna baš ona prava

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Tiki, super!!!!! Vibramo dalje!

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Tiki_a, zilav taj tvoj malac.Samo neka lijepo nastavi s akcijom.Bas mi je drago.
    Mare41, biopsija mi zakazana 11.10., mozda poslije bude i neka kontrolna histeroskopija a dobila sam uputu i za alternativu cemu inace nisam sklona ali probat cu.Rekla sam dr.:ako vi kazete da idem na Mjesec-ja na Mjesec.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Tiki sretno i nedaj se !!!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj taca70 prvotno napisa Vidi poruku
    Jos kaze da mi je desni jajnik skoro skroz zakrzljao od endometrioze a lijevi je zato skroz ok pa se uzdamo u njega.Skoro da bih zapjevala: ne idi nikad desno....
    Umirem, fakat duhovito ! I moj lijevi je zalijepljen uz brid uterusa, ali šljaka još. Tj. oba su kao relativno OK, ali im je oduvijek trebalo pjevat budnice (kasne, sporovozni), jednom im je dr i zapjevala "budiii se istok i zaapad".

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

cure su propjevale!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

tiki_a za tvoju mrvicu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Posljednje uređivanje od mravak : 16.09.2010. at 18:43

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Evo ja biram cd-ove za rođendan mog starog u subotu, pa sam naletila na CD Ive Robića, tak je sav optimističan... prijavljujem da sam i proplesala. Kažu da je važno razgibati zdjelicu na što više načina..

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

tiki_a odlično za tvog malog žilavca !!!

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Tiki ~~~~~~~~~~~~~ za tvoju mrvu i ET
    Raspjevana Taca ...znači uskoro ćeš i ti u akciju!
    Koke

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Cure, pomozite mi da ponovim gradivo.Jel bolje AMH vaditi pocetkom ciklusa ili nema veze?Kad i gdje tocno trebam doci?Koliko se ceka nalaz?

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

2. dan ciklusa, tako preporučuju u Vinigradskoj. Ne treba se naručiti, oko 270 kn (koju kunu manje), nalaz mailom za 7-8 dana, a zatim i poštom (može nalaz i ranije i kasnije, dr. pita je l' hitno). Nakon vađenja krvi popričaš malo s dr. Tišlarić, i možeš je pitati što te zanima, vrlo je susretljiva (bar je meni bila, mada sam žurila i ulovila je u hodniku još u jakni pa smo tamo razglabale).
    Posljednje uređivanje od vikki : 16.09.2010. at 20:17

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Baš me zanima tvoj AMH (bacila bih i okladu ). Vjerujem da ću zadržati svoje vodeće mjesto u niskom AMH-u u klubu (kojem još službeno ni ne pripadam, što ti je ambicija ).

alec avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

tiki ~~~~~~~~~~~~~ za subotu i malenog borca. navijamo svim srcem .

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj alec prvotno napisa Vidi poruku
    tiki ~~~~~~~~~~~~~ za subotu i malenog borca. navijamo svim srcem .

X !

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Vikki, hvala za info, vec si mi sve to rekla ali ubrzano senilim.Danas sam na UZV imala 4 antralca na lijevom jajniku i 0 bodova na desnom tako da se ne nadam puno boljem nalazu AMH od tvog.U pon ili ut bih vec mogla ici u Vinogradsku.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

taca, ja uvijek za okladu-iznad 5 je ziher, još ne vjerujem u razgovor s tom inž dok ne objavi neki rad
    draga tiki~~~

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

dobro jutro koke!
    evo jedna kavica 2 u 1 iz osijeka.

meni će danas izgleda biti 1dc kako stvari stoje. i počinjem sa "pikanjem"
    dr je prepisao da pijemo antibiotik Hiramicin i MM i ja.
    nisam nigdje pročitala da je netko uzimao antibiotike kad je počeo sa pikanjem ili.....

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    taca, ja uvijek za okladu-iznad 5 je ziher
    O, da! Ja se kladim na > 7 A razgovor je samo informativni, nema se tu u što vjerovati ili ne.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

m arta, sretno! Hiramicin se uzima u stimulaciji, od 1. dana M., oboje partnera.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Taco, bit će AMH ok... a razgovor s dr. T. je totalna formalnost, ume generalije, pita za FSH i objasni što je AMH... doduše, meni se teta zapravo svidjela jer je pitala da li je to neka greška s mojom godinom rođenja. Nije nikako mogla vjerovati da nije greška. I iako mi je AMH manji od 5, dr. R. nije pokazao nikakvu zabrinutost zbog toga. Sretno.

Stranica 8 od 94 PrviPrvi ... 6789101858 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •