Stranica 7 od 94 PrviPrvi ... 567891757 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 4682

Tema: 39+ (Klub Q10)

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

taco, jesmo zaskočile u isto vrijeme

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Dobro došla Garden. I ja sam tu friška, pa mogu ti reći da si na pravom mjestu.

Dočekala sam menzes, solidni 27 dan, počela piti Euthyrox, antibiotike... za češnjak se nisam odlučila (još). I prestala čitati razne forume i brijati po ovome ili onome... zahvaljujući tome, polako dovodim zapuštenu kuću u red...
    Ipak imam jedno pitanje: Q10? Ima li ga smisla uzimati? Pogotovo jer ne jedem meso već godinama... zadnjih godinu dana tu i tamo pojedenm piletinu ili puretinu.
    Cijeli dan virkam ima li novosti od Tiki...
    Hugs svima.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

O hvala vam curke na takvom optimizmu i dobrodošlici. Vrlo rado bi na kavu, jer mi teško ovak sve pohvatat,nisam od kompa, a da se nismo bar jednom vidjele . Duša je duša ) /vjerovatno mi je zato ovak dugo trebalo da dođem/ Radim u ZG, u zagorje smo se preselil prije 4 godine, tak da mi nije daleko. Mislim da sam se prvi put sučila sa svojim godinama na današnjem pregledu. Nisam bila na IVF-u, samo na ciljanim odnosima. Jednom sa Ovitrelle-om/i jednom bez. Nisam još radila nalaz hormona, sve to tek sad moram. MM je umro od straha kad je čuo da mora kod androloga, koje su to panike. "Bit će jedna zla teta koja će ti gurnuti ooooooogromnu cijev u tvog najboljeg frenda". Jel mi možete reći od prilike kaj će mu raditi ? Idemo oboje na sve pretrage 3-5 dan ciklusa, znači za 20-tak dana. Neuredne su mi M zadnju godinu pa nisam sigurna.
    Jedva vas čekam vidjet i ćut, da vidim koga ću bodrit.

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Dobro došla Garden!

I ja cijeli dan pogledavam novosti od tiki....

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

garden42 dobro na došla!
    Kod mene je jutros sve glatko prošlo, dobili smo 3 js. Jedan folikul je ovulirao, vjerojatno onaj vodeći, a najvjerojatnije lijevi nije imao js. Anestezija me baš lijepo ošamutila, dr. D. i sestra B. obavile su sve tako lagano i dobro, odmorila sam nakon punkcije oko 1.45 min. pa na kavicu i Importane G.
    Vozila 1.45 min. doma, skroz sam dobro, samo mi se još malčice spava. Čini mi se da neću moći dogovoriti transfer 4-ti dan (zbog posla) izgleda da će ipak biti petak (ako bude nešto).
    Hvala za vibrice i podršku, kokama i pridruženim članicama
    Nakon anestezije i utrogestana više ne osjećam paniku zbog izostanka s posla

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Bravo Tiki!

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Tiki, dočekali smo 3 veličanstvene (i ne brini sad za izostanke, to je glupost naspram ovako važne stvari)

Garden, dobro došla! Nadam se da ćemo te skoro upoznati. Ovdje ti je sve cool, i kako si rekla, ne filozofiramo previše nego dejstvujemo

Mojca, stvarno si se potkovala i informacijama i lijekovima, sretno!!!

Svim curama

Ps. meni krenuo spoting jučer, danas se nastavlja, preksutra očekujem 1.dc. Nešto ometa normalnu m.- garant je polip. još malo pa ću znati..
    Posljednje uređivanje od AuroraBlu : 14.09.2010. at 17:42

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Garden, dobro došla ! I ja imam smanjenu rezervu jajnih stanica, i sve što imam u lijevom je jajniku, desni je dokrajčila endometrioza.

Tiki_a, bravo za stanice Čekamo transfer!

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Tiki_a bravo! Ti se sada lijepo odmori, a mi vibramo za dalje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Garden42 dobrodošla u klub i nadam se da ćeš nam se moći pridružiti i uživo na kavice! Ja mislim da ćeš ti jako brzo u postupak, a što se tiče Wa i dr A. reći ću samo da si u dobrim rukama, dr te baš neće filati pretjeranim optimizmom zbog tvojih godina, ali je predan, strpljiv i realan i sigurno će učiniti sve što može da ti pomogne (znam iz osobnog iskustva), zato ne brini ...Samo da kreneš što prije... ovom klubu je vrijeme dragocjenost!
    Mojca i meni je pranje prozora, uređivanje okućnice, generalno pospremanje uvijek činilo dobro za psihu!
    Glacova, je li stigla M ?
    Sad ćete znači istovremeno mengariti AB i Mare i Glacova?
    (Ako je izraz bankariti postao tako popularan, zašto ne bi mogao i taj ...mengariti ... ? istina, oba su bez smisla )
    M arta si već počela s pikanjem?
    Taca, Vikki, Mimek, Shanti, cure ...

glacova avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Gričanka! E jesi me nasmijala s ovim novim izrazom! Je,došla je na vrijeme i sa voljom!
    Već javila u PFC u sretnu vijest! M. odgovorila da će ultrazvuk donatorke i mene biti isti dan 24.09. i nek planiramo put taj vikend!
    Tiki_a ! samo tako dalje!
    Garden42 dobro došla! Moj savjet je isti:ne gubiti vrijeme ni nadu!
    Ostale cure pusa!

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Koliko vidim, m arta nam je slijedeća na redu. A cure koje zajedno mengare (gričanka , usvojeno!) , e to će biti jaka ekipa, jedva čekam!

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Joooj što ćemo vibrati uskoro!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ja još ne mengarim, samo PMS-arim dugo i produženo.
    Glacova, približilo se vrijeme, ajme super
    Gričanka, ticker
    AB, nema ti polip veze s tim, prije jmbg

garden, nadam se da ćemo organizirati neku kavu drugi tjedan
    Nadam se da će Shanti dobaciti koju riječ, bar u prolazu
    tiki

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Jmbg?

AB, ja sam jednom imala polip i nestao je sam od sebe... istina, imala sam nešto manje godina i bila sam mrtva hladna prema njegovoj pojavi. Možda mu je bio dosta mog ignoriranja pa se dezintegrirao.
    Držim fige da i tvoj (ako ga ima) učini isto!
    Posljednje uređivanje od Mojca : 14.09.2010. at 21:02

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa Vidi poruku

Ps. meni krenuo spoting jučer, danas se nastavlja, preksutra očekujem 1.dc. Nešto ometa normalnu m.- garant je polip. još malo pa ću znati..
    A ja sam ovaj put konačno mengarila ko u dobra stara plodna vremena - ono pet dana, i to obilnije i bolnije M. (smajlić :sretnimazohist Sve si msilim kako bi i ovulacija mogla biti ko nekad (školski 13. ili 14., a ne 8. dan), no bojim se da ipak previše očekujem.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Baš ste me nasmijale s tim mengarenjem.
    A ja se igram ko malo dijete s lh trakicama pa da dam MM zeleno svijetlo. Nećemo se sad pred postupak nešto razbacivati, treba nešto i za biologa ostaviti
    Jučer sam ponovila bris (samo bakterijski) pa se nadam da će ovaj puta biti OK.
    I jedno pitanje za vikki koje mi je sad palo na pamet - da li se stimulacija radi isključivo kad je ovulacija na tom "dobrom" jajniku? Jer meni se već vrzmaju po glavi svi scenariji, čini mi se onako laički da bi kod mene mogla biti svaka druga M nekako ispravna (po broju dana i obimu), pa me strah da ne upiknemo postupak kad će biti ovulacija na onom manje dobrom jajniku?

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ne kužim baš pitanje. Stimulacija se radi kad se dogovorite, u slučaju da nema ciste ili neke druge prepreke, a kako ćeš reagirati, tj. koliko će koji jajnik dati, teško je predvidjeti. Ti si već dobro reagirala na stimulaciju i skoro su ti sve stanice bile oplođene, pa mislim da ne trebaš strahovati (a nitko ne može sa sigurnošću reći hoćeš li reagirati i kako, to varira i od ciklusa do ciklusa, a ne znaš dok ne kreneš s lijekovima).
    I ja kao padobranac u MPO-u baš nisam kompetentna, rezultat moje stimulacije je presmiješan, bolje prođem bez stimulacije.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj vikki prvotno napisa Vidi poruku
    msilim
    Hm, simptom ili previše sati za kompom

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

napisala i sve se izbrisalo pa ću samo ukratko:
    mislila sam "što-ako" se dogodi da je stimulirani baš u ciklusu kad ima manje kvalitetnih folikula ili ih uopće nema uslijed lošijeg rada baš tog slabijeg jajnika (a to se nije moglo predvidjeti)? Pretpostavljam da se taj dio ipak preskače sa supresijom i hormonalnim upravljanjem u cilju dobivanja folikula na oba jajnika.
    Istina, ja sam u postupku prije dvije godine imala u ciklusu prije potvrđenu školsku ovulaciju, od 9 JS imali smo 8 embrija ... iako je to dosta veliki vremenski odmak. No vidjet ćemo dalje situaciju vrlo brzo.

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Andream, znam da nisam vikki ali malo cu da uletim s pojasnjenjem tvog pitanja.Ti svaki mjesec imas folikulice na jajnicima pa se jedan mj izdvoji 1 dominantni na lijevom a iduci na desnom jajniku.Stimulacija sluzi da izvuce sve te folikulice odjednom.Joj kako je lijepo imati dijete iz IVF-a i postavljati takva pitanja.Stvarno se nadam da ti nece trebati poduka nas maratonki a i da ces ti nama dijeliti savjete o trudnoci i svemu sto poslije dolazi.
    Tiki_a, odusevljena sam s brojem samo jos da kvaliteta prati kvanitetu.Iskreno se nadam i ~~~~~~~.
    AuroraBlu, o spotingu smo vec dosta pisale, svaka ima svoje iskustvo i zivo me interesira da li je kod tebe uzrok spotinga polip ili .... ( nemam srca biti tako okrutna kao mare41).Po tome je moj jmbg jos od 18.god kritican.
    Gricanka, sve ok?Kako ide prikupljanje trudnickih nalaza?
    Mimek, gdje si nam?Jesi u horizontali?

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Btw.meni na desnom jajniku uglavnom ili nema nista ili jako malo nekih krzljavaca.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Taco, hvala ti na pojašnjenju i strpljivosti.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Tiki_a, super !

Garden, dobrodošla! Bit ću ovako direktna, pls nemoj zamjerat, ako ti je ovo 42 iza nicka broj godina, po meni biste trebali preskočiti (zbog tvojih godina) ciljane odnose, inseminacije i preveliko cinculiranje muža kod androloga i uletit direkt u IVF, pitanje je samo (ovisno o njegovom spermiogramu) dal' IVF, dal ICSI, a o tebi ovisi da li stimulacije, da li prirodni IVF-ovi (bez stimulacije ili s blagom). Ne znam di se liječite, to bi trebao bit MPO specijalist, a neki quick scan stanja tvojih jajnika će dati UZV pregled i hormonalna slika (FSH na 3dc i AMH, vadi se u Vinogradskoj). Nakon toga će vam se iskristalizirat vaš hodogram. Imaj na umu da se problemi sa spermiogramom relativno lako zaobilaze IVF-om ili ICSI-jem, a da je ključna stvar uhvatiti ženino relativno plodno ovarijsko vrijeme (prevedeno - ubrzat odlazak na IVF ili ICSI, to ovisi o dijagnozi supruga i tvojoj ovarijskoj reakciji). Sretno!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Hvala ti ina33 na savjetu. Nemam pojima kaj bi ti rekla, sa nama je do sad bilo kao sve u redu, osim što ja imam previše godina. I tako prođe vrijeme.pokušavamo od 2005.g. Sad idemo u detalje pa bumo vidjeli, prvi put sam kod specijalista i čekam detaljne nalaze. Za par mjeseci mi je 42.
    Dr. A je rekao da je zadnji čas, da baš i nije neka nada, znači da nebu čekao, javim kad išta saznam.
    Hvala vam curke još jednom na dobrodošlici i budite mi sve trudne i debele, a ove gore sretnice trudne nek uživaju od glave do pete i nek si budu najvažnije na svijetu.
    Laka vam noć.

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

garden dobrodošla i kao što cure kažu ne gubi vrijeme, ni nadu. Ja sam ti debeli primjer.
    Jaako mi se sviđa vaš optimizam i veselje i svojih 10 min koje mogu izdržati ispred kompa potrošim na čitanje vaših postova.

Želim vam svima debele trbuhe s kojima nećete dugo moći sjediti, a iznutra vas netko podsjeća da odete malo leći. Pozdravlja vas moja cura iz unutrašnjosti.

tiki_a

svima big

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Garden42, ja sam smatrala da se podrazumijeva da vam je slijedeci korak IVF.Svakako uticite na dr. da vas sto prije primi a sigurna sam da ce i sam to predloziti.

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Tiki_a odlično za 3 js !!!
    dobrodošla garden

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Andream, osim toga na kontr.uzv prije postupka se gledaju antralni folikuli i to je pokazatelj kakva se reakcija može očekivati idući mjesec sa stimulacijom.

Vikki, kakav ti je ratni plan??? Pridružuješ li se Glacovoj i Mare ili ćeš s Tacom na čr.?

Gričanka, blago tebi, ti si se za neko vrijeme riješila mengarenja, Mimek još kratko uživa

Mene se treba iznutra malo počistiti, šta je da je, sad se već i veselim toj histeroskopiji

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Garden, ako si kod dr. A na VV-u mislim da si na dobrom mjestu, a o vremenu koje je proteklo sad nema smisla gledati, meni je bilo bitno samo da vidim jesi li kod nekog tko će te sad katapultirati na IVF, ili će ti u 42-goj, bit ću iskrena i nekorektna, filozofirati o ciljanim odnosima i spermiogramu tvog muža. Tvoje godine su sad najjači faktor (prevedeno: najveći problem) i to vrijeme koje još imate morate dobro iskoristiti. Oprosti što sam ovako iskrena, ali najveća ti je šansa za uspjeh, po meni, ako trezveno i koncentrirano sad krenete, a ne rasplinjavate se na sporedne stvari (spermiogram itd.). Sretno!!!

Jedini je bed što se spermiogram na VV-u čeka i po par mjeseci i androlog koji put ispada kao bottleneck koji sprječava pristup ginekologu. Probaj se ispodogovoarat da vam nešto rade dok čekate spermiogram, s obzirom na tvoju dob. Ako ne ide tamo (na VV-u) zbog njihovih budžetskih ograničenja, ako imate sredstava, probajte negdje privatno.

Svima sretno!
    Posljednje uređivanje od ina33 : 15.09.2010. at 10:41

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    AB, nema ti polip veze s tim, prije jmbg
    ... ... iako, ajde da si to napisala nekoj "mlađahnoj" poput mene, jer AB je za mene ipak i još uvijek pomladak u klubu
    A što se tiče PMSarenja i mengarenja, izdrži još malo, uskoro će ti to postati prošlost
    AB , baš sam neki dan zaključila kako je bez PMSa i M , život bezbrižan!
    A kad ćeš na histeroskopiju?
    Taca,skupljanje nalaza ide tj. bi išlo kao po špagi da nema one specifičnosti moje krvne grupe pa sam se nahodala oko vađenja krvi, a ništa konkretno nisam riješila :grrrr: (grupa A, Rh+, a indirek.antigl.test pozitivan -a treba biti neg- pa zbog toga obišla već 2 centralna laba jer moram vaditi krv uz aparat i svugdje pokazivati jedan papir/naputak o metodi vađenja moje krvi, i jučer me poslali na transfuzijsku medicinu jer su mi sve vrijednosti debelo ispod donjih granica, za pop.....t, ali neka riješit ću i to! Nije to ništa klinički značajno, ali mi uzme vremena i živaca.
    Glacova, super, super, i tebi ćemo uskoro vibrati!
    Mimek, još malo, i vama dvjema
    Vikki, pridružujem se curama, na idućoj kavi ćemo razraditi planove za tebe
    Tiki ~~~~~~~~ za petak
    Koke, svima big hug

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Garden, gore sam mislila reći da dok čekate spermiogram (realno, to vam može biti i do iza Nove godine), ako imate sredstava, probate i negdje privatno u ZG-u (imate 2 mjesta - Poliklinika Vili ili Poliklika IVF) odraditi jedan prirodni IVF.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ili, ako vidite da to previše šteka na VV-u (imaju dosta ograničenja, a puno pacijenata), ako dođe i Nova godina, a vi još u dijagnostici, možeš razmišljati i da se prebacite negdje drugo (tipa Vinogradska), gdje su čekanja manja i pritsak pacijenata manji. Ono što vam je sad najvažnije je vrijeme, važnije čak i od mjesta liječenja, rekla bih, je da upadnete tamo di vas sad mogu primit na IVF u nekom ne predugom razdoblju.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Ina, sve si dobro napisala i sigurna sam da Garden kod dr A neće gubiti vrijeme na ciljane odnose i AIHove, on to ne prakticira u starijih pacijentica. Samo, sigurno će je prethodno poslati na vađenje hormona i utvrđivanje krvne grupe sa pratećim markerima, a da se to i obavi brzo, mogla bi uletit za postupak u 11.om mjesecu (krajem) ili čak prosincu, a znamo kako W uvijek potroši sredstva tijekom godine, pa se događa da se u tim mjesecima postupci ne rade jer nema love. Zapravo, pošto se to dešava već 3 godine za redom, smatram to već pravilom.
    A problem je i androlog, kao što si napisala, iako sam za dr P koji od nedavno radi umjesto dr M čula da je puno brži i efikasniji (prvo pitanje je koliko supruga ima godina) pa će i tu možda bolje proći u odnosu na samo čekanje nalaza i rezultata spermiograma.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Vikki, kakav ti je ratni plan???
    Pitaj Tacu Nije mi baš do ratovanja, al će me ona opremiti i složiti strateški plan

Pridružuješ li se Glacovoj i Mare ili ćeš s Tacom na čr.?
    čr.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj gričanka prvotno napisa Vidi poruku
    iako sam za dr P koji od nedavno radi umjesto dr M čula da je puno brži i efikasniji (prvo pitanje je koliko supruga ima godina)
    Ajme, hvala Bogu, čovjek (ili žena) s fokusom na bitno!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

čr=črnomerec

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme, hvala Bogu, čovjek (ili žena) s fokusom na bitno!
    ... čovjek, čovjek (dr Peroš)
    ...OT: nećeš vjerovati, ali kad ga je MM zvao u svibnju jer je zbog svog epididimitisa tijekom priprema za Prag trebao urološki i androloški pregled, dr je prvo pitao Koliko supruga ima godina i na začuđeno Zašto MMa je rekao Ako je iznad 40, onda hitno preko kod MPO ginekologa ... eto !

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

čr.
    Črnomerec

Garden, ja bi na tvom mjestu otišla ponovno na pregled kod Alebića kad skupiš ove osnovne nalaze: hormone, briseve, papu, krvnu grupu, hepatitis, hiv... - a s tim si gotova za mjesec dana. Nemoj čekati nalaz spermiograma (ako za njega na VV toliko treba). Inače, u Petrovoj je gotov isti dan, možeš ga eventualno tamo napraviti da imaš za pokazati doktoru kao smjernicu hoće li raditi icsi ili obični ivf. I dakle, s tim nalazima koje do tada skupiš pokušaj se ubaciti u 11.mj. Na 12.mj.ne računaj jer je svugdje zastoj, nitko od njih ne radi od badnjaka, sve negdje do 10.1. otprilike. Osim, privatno, naravno.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    čr=črnomerec
    Aha! Jesam dovitljiva . Ne znam, nemam pojma, ne da mi se ni misliti što ću, a kamoli poduzimati nešto konkretno. Jednostavno mi je dosta i mislim da je vrijeme da odustanem.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

čr.
    Črnomerec

Garden, ja bi na tvom mjestu otišla ponovno na pregled kod Alebića kad skupiš ove osnovne nalaze: hormone, briseve, papu, krvnu grupu, hepatitis, hiv... - a s tim si gotova za mjesec dana. Nemoj čekati nalaz spermiograma (ako za njega na VV toliko treba). Inače, u Petrovoj je gotov isti dan, možeš ga eventualno tamo napraviti da imaš za pokazati doktoru kao smjernicu hoće li raditi icsi ili obični ivf. I dakle, s tim nalazima koje do tada skupiš pokušaj se ubaciti u 11.mj. Na 12.mj.ne računaj jer je svugdje zastoj, nitko od njih ne radi od badnjaka, sve negdje do 10.1. otprilike. Osim, privatno, naravno.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

. Inače, u Petrovoj je gotov isti dan, možeš ga eventualno tamo napraviti da imaš za pokazati doktoru kao smjernicu hoće li raditi icsi ili obični ivf.
    ...ne, ne može, na Wu ne priznaju spermiogram rađen drugdje, samo njihov!

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

...ne, ne može, na Wu ne priznaju spermiogram rađen drugdje, samo njihov!
    ma znam da ne priznaju, ali priznaju ga bilo gdje drugdje osim na W. Pa dok čeka 3 mjeseca, može joj poslužiti u slučaju da se odluči za privatno ili za neku drugu kliniku...

Vikki, kako samo odustati!?!? mislim da ipak trebaš poduzeti nešto konkretno prije definitivne odluke. nećeš ni ti biti mirna ako to ne odradiš do kraja.

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

vikki, vi ste moja nada da još nije sve propalo.
    nema odustajanja.

tiki ~~~~~ za petak

ja još ne mengarim, al očekujem do kraja tjedna.

pozdrav svima!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

SUper si ina33, ono što je meni sad najpotrebnije je realnost i konkretnost i netko tko će bit iskren do kraja. Mogu ti reći kad slušam tebe kao da slušam svog dr, skoro iste riječi, bez uljepšavanja. Nema veće pomoći od iskrenosti, zato hvala ti puno na tome, to me uzemlji i usmjeri, i daješ mi realnu sliku koja ja često nemam u životu. Rekao je da će se potrudit oko androloga i spermiogram jel ako budem čekala red da ću već uć u menopauzu. Tolika je frka. TAco70, bila si u pravu, sam je predložio.Znači sad ili nikad takoreć.
    Moja baka je ostala trudna s 50, imala je blizance ali je imala AB...i kak si mogao znati da je 42 već totalno knap, to ti je to.
    Znate šta cure,ja sam svjesna da je kod mene sad vrijeme za realnost, spuštanje na zemlju i čistu šljaku, ali i dalje vjerujem i u čuda pa nek veli ko kaj hoće, previše je čuda oko nas da bi prestale vjerovat. .pusa vam svima.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Koliko supruga ima godina i na začuđeno Zašto MMa je rekao Ako je iznad 40, onda hitno preko kod MPO ginekologa ... eto !
    Mašala, daj Bože da svi uvedu u praksu tu trijažu, jer ne radi se tu samo o muškarcu, nego o paru.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Pitaj Tacu Nije mi baš do ratovanja, al će me ona opremiti i složiti strateški plan
    ... čitajući ovo, mislim da tvoja odluka o odustajanju ipak još nije konačna

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Ja kad sam isla prvi put na vv priznali su mi spermiogram iz poliklinike Škvorc nisam imala nikakvog problema dr L nije stvarao problem da mora bit njihov

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

evo i nas dvije nakon dugo vremena..pozdrav svima...gričanka čestitamo...garden sretno, ja sam bila pacijent doktora A. prvi ivf uspješan, ovo ljeto navrsala 41.,cekamo nasu curicu početkom 12., sretno

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Lastavice, možda ne "tlače" žene u 39+, u biti.. nadam se da tu ipak kuže kontekst i prosljeđuju žene prije ginićima.

Garden, mislim da si na dobrom mjestu, ti još malo požuruj, ako bude potrebe. Vjeruj u čuda, ali poduzimaj korake kao da se neće dogoditi... da parafraziram druga Tita, ipak smo mi ta generacija . Vidim da si proaktivna pozitiva, a to je veliki plus!

Sretno svima!
    Posljednje uređivanje od ina33 : 15.09.2010. at 15:17

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Mikulice hvala baš sam se pitala kamo si nestala, pozzz tebi i curki
    Posljednje uređivanje od gričanka : 15.09.2010. at 15:34

Stranica 7 od 94 PrviPrvi ... 567891757 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke