divno :klap:
Printable View
ivana.sky ne znam jesam li propustila, jesi li vidjela svoju točkicu?
jesam! :mrgreen: pravi mali mjehuric sa zutim tijelom - 1,08x0,47cm :bouncing:
15.12. idemo i po otkucaje!! :cekam: :fige:
ivana.sky pod zuto tijelo mislis na zumanjcanu vrecu ili na strukturu na jajniku? Iz meni nepoznatih razloga neki ginici zumanjcanu zovu zuto tijelo, a to su potpuno razlicite strukture.
zumanjcanu vrecicu mislim da je mislila, al je ona rekla zuto tijelo pa i ja govorim zuto tijelo :?: pokazala mi na uzv gdje je i komentirala s obzirom na z.m. da ne moze vjerovat da vec vidimo, ali posto je O bila ranije da ja zato to vec tu... zato me i zbunilo vec se vidi ZV, jos se vidi ZT... nemam ti ja pojma... ja sam misla da je to isto :oops:
i nikako mi nisu jasne ni ove mjere gdje god gledam, al dobro ajde znat cemo vise iduci put, i vald necu bit toliko izvan sebe pa cu je nesto i pitat :lol:
Vec se vidi zumanjcana vrecica - to je struktura unutar gestacijske vrecice.
A jos se vidi zuto tijelo - ostatak folikula koji je ovulirao, luci progesteron.
Dvije razlicite strukture ;-)
Imas obje ;-)
lista za 03.12.2014
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice: :heart::heart::heart:
merienn ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~41 dc
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~34 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~33 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~31 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
odbrojavalice:
putujuca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
ladyB~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
sunshine ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~8 dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~7 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~5 dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~4 dc
Dobro jutro cure...samo da se javim...bila sam u gripi i to onoj pravoj da pravija ne moze biti...slobodno mi pišite 12 dc...krenuli smo jucer u akciju pa cemo vidjeti...pusa svima
xavii, šiškice, kudri, što ima ?:cekam:
meni je danas 29dc, a ne 31dc :) malo me MAMI pozurila.nema ništ, ovaj ciklus sam imala jako kasnu ovulaciju, tek 21dc, tako da bi trebala dobiti tek za cca tjedan dana...ali nismo pokrili, tako da, nema iznenađenja ni uzbuđenja oko mene :D
Moram samu sebe citirati jer jučer i danas ista stvar...ovo mi se nikad nije događalo više dana, i uglavnom je bilo oko ovulacije, nikad nakon...
Taj aktivni jajnik je stvarno preaktivan ovih dana...čitala sam da je nekima to normalno...pa sad...
Moram priznati da me ustvari iritira iz razloga što me posjeća na ono na što pokušavam ne misliti (čitajte=beba)...
LadyB ja ti zelim da je beba i ja sam prvo pomislila na to poslije tvog prvog posta, jer je i mene tako pikalo poslije ovulacije ♥
Ja bih sutra trebala dobiti (bar mislim, vise ne znam), al radila sam test jutros, nisam mogla izdrzati hihi i naravno negativan je.. I mislim da imam upalu mokracnih kanala, pa moram to rijesiti.. Ugl nista ovaj mj od t, idem iduci ciklus na hsg.. sreca pa obozavam ovo blagdansko vrijeme, pa mi ono ne da da upadnem u neko sivilo.. :)
To ti je sve normalno.
Ovulacijska bol može trajati različito, od nekoliko sati do nekoliko dana.
Prije nego jajašce napusti jajnik, membrana na jajniku je napeta, što uzrokuje pritisak i bol.
Bol nakon ovulacije mogu uzrokovati tekućina i krv, koji se oslobađa kada jajašce napušta jajnik.
ja sam se već totalno pogubila u prosincu i poslu, koliko god je posla- ipak najviše volim ovaj mjesec
Xavii ja od upale mjehura jednom dobila upalu bubrega- nije bilo veselo, tako da svaki put netko spomene upalu mokracnih puteva lagano me štrecne flash back na tu agoniju...
Uff nadam se da nece doci do toga, pijem krcato cajeva i tekucine dok ne odem do dr. Malo me boli trbuh i idem stalno na wc pa sam ja zakljicila da je to to. Mislim da dr obožavaju kad mi dodjemp vec sa dijagnozom haha
Moja M napokon stigla.
Skoro pa sam se zabrinula...
Čudim se sama sebi kak nisam bar pet testića popiškila..uspjesno odolila kušnji..
Šiškice,sendam hugić i točim :pivo:! Pridružite mi se i ostale... :mama:
Sad sam bila kod gin i dobila antibiotike 2 tj piti radi briseva, pa ne znam ima li mi smisla uopce ici kod dr opce prakse, dal se uopce mogu piti 2 ant. u isto vrijeme (nikad nisam trebala pa nemam pojma). Osim toga, nadam se da ce ovi rijesiti i to, ako ima nesto hh
P.s. siskice bravoo, nadam se da cu i ja nekad to uspjeti haha
Cure, mene jos uvijek smeta taj lijevi jajnik..sinoc nisam mogla zaspat koliko je iritirao..
Ovulacija mi je bila 28/29.11., 15/16dc
Danas je 21dc i ovo me neugodno drzi vec 4 dana..
Orange jel znas mozda koliko dana to moze trajat?
I svi koji imate O kojr osjetite, koliko dugo vas to drzi?
Znaci jucer sam skoro popila tabletu protiv bolova do koje garnice iritacije je doslo...
a da nisi skupila upalu jajnika ili prehladu???
kako ste cure, ima li vas koje vec piskite po testovima:)
lady, i mene je to sa jajnikom zezalo zadnjih dana, cisto onako bockanje al sam to zanemarivala jer nije trajalo i nije me ometalo.
no medjutim, meni sinoc onaj jedan raaaani test u kuci nije dao mira pa ga ja pisnula lol superosjetljivi, 4 dana preed ocekivanu M (prema aplikaciji, kojoj vise i ne vjerujem ni kad je O a ni kad M) i negativan naaravno.
Sad jel rano, sto cisto sumnjam posto je stvarno jako osjetljiv sa 5IU/l ili fakat nema nista ostaje da vidimo.
Jutros sam ga naravno opet izvadila iz smeca lol i kao da se nazirala neka linija koja je mozda meni samo vidljiva pod odredjenim svjetlom.
Pise da se rezultat ocitava unutar 10-15 min. ali sam ga sinoc nakon knap 10 bacila jer sam uvjerena da nema nista pa da se ne zamaram.
Ma toga se najvise i bojim jer sam jednom iz nicega presla na upalu bubrega pa..ono stvarno ne bih da se ponovi..
Bila sam na ultrzvuku 27.11.i sve je bilo super, lijevi jajnik s vodecim folikolom spreman za van..
Jedva cekam da stane ta neugoda jer me doslovno psihicki izluduje!! nadam se da nije neka upala..
To je jako osjetljiv test..ali mislim da je ipak jos rano pogotovo ako je O bila na sredini ciklusa ili kasnije..
Strpi se ipak do dana menge minimalno..inace ces samo kopat po smecu testove :)
Imas kakve simptome pa si radila test, ili cista znatizelja?
Ja cu cekat dan kasnjenja za test ipak ;)
Ma ne znam imam li simptome ili si ih umisljam lol ali recimo glad kasno navece i apsolutna a dorucak mrzim jer mi je tu apetit na nuli.
Moglo bi se reci da je i pms al obicno kod mene nema ovoga u pms-u pa ne znam.
Ne vjerujem da ce biti ovaj put posto je ovaj test bas bio preosjetljiv ali eto ipak cekamo jos par dana.
Sretno tebi da ti vjestica ne dodje :)
putujuca ,ponovi sutra,preksutra... :fige: za pravi plusek od šuba!
LadyB ,nema šanse da O-pain traje danima...možda nebi bilo loše da odeš dr,ako te boli do te mjere da bi posegnula za tabletom,miriši na upalu.
hvala ti zuzy :*
LadyB ,nema šanse da O-pain traje danima...možda nebi bilo loše da odeš dr,ako te boli do te mjere da bi posegnula za tabletom,miriši na upalu.[/QUOTE]
Da me krivo ne shvatite, stvar je u nelagodi koju konstantno osjećam na lijevoj strani, kao da sam stalno svjesna tog dijela tijela, a tabletu nisam mislila uzet zbog bolova nego da se umrtvim i zaspem napokon :) (narkićka ;))
Treba meni :psiholog:
I nema još kave? :coffee:
Ja si ju danas skuhala nakon dugo vremena...da me malo potjera..pa me potjerala i preveč :lool:
evo ja upravo :coffee:
Ma kakvo bacanje u smeće,svi testovi se čuvaju do menge,a i tad je napravi barem jedan..čisto da potvrdite da nije lažna. :sing:
A na level dva prelaziš kad popišaš več popišanoga... :sp: