Stranica 8 od 17 PrviPrvi ... 678910 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 351 do 400 od 845

Tema: Odbrojavanje 14..... by ivekica

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    Eto vidiš...sad samo treba doči do trudnoče (i zadržati ju) i menge mi budu ko nekad...
    Ma,počele su mi "nestajati" nakon drugog spont.
    A pitam se zašto mi je sluznica maternice tako tanka,zbog čega..i kako to spriječiti

Šiškice,kak se sad osječaš? Jel ti spotting isti ko i zadnjih ciklusa..jel ima ikakve šanse za trudnoču ovaj mj?
    Draga moja ja sam ti to smanjenje M primjetila kod druge inseminacije i druge ture Klomifema. Nažalost ukupno sam popila četiri ture Klomifema i bilo je sve gore i gore, vjerojatno su i Menopuri kumovali tome smanjenju M, naravno i neizostavni stres.. Dok sam bila u postupcima spoting je uvjek dolazio 12 dc od O tak sam uvjek znala da postupak nije uspio. (naravno da mi je trebalo da to shvatim i najbitnije PRIHVATIM).
    Sad mi palo napamet da sam se s dr.J na VV u 7 mj. između ostalog pokvačila i oko Klomifema (jer ga nisam htjela piti) sama sebi sam obećala da ga više ni mrtva ne pijem!!
    Kažu da za zadebljanje endometrija treba jesti ciklu i ananas!! (međutim ja to nisam nikad radila)

Moj spoting stao, al me zato sinoć šarafilo kao da će isti tren poteć potoci.
    Baš sam neku noć razmišljala da nakon duuugo vremena nisam uopće pratila O, nikakve simptome, ni kad smo bili u akciji.. Ništa .. i da je baš OSLOBAĐAJUĆE za moju psihu.

Tak da M čekam, ak se baš ne pojavi za koji dan onda ću valjda nešt podezeti !!

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ola chicas..
    MAMI,pvo šaljem hugić !
    Fala na kavici,ja sam si cugnula čaja s medom. Kavu ne pijem več duže vrijeme,ne paše mi više nekak. Kašalj me ubija,a znam da bude potraaajal joj.. :vudu: Ako koja zna nekaj isprobano a da nisu sirupi,pastile ili čajevi,pucajte.
    Meni je sutra 3.dc.
    *sunshine*,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za urednu papu i za daljnje nalaze!
    nivesa,kak je danas? Na listu se ne vračaš,bar ne još pretpostavljam...
    Šiškice,piš,piš...
    xavii,kaj ima kod tebe?

Evo,xavii je bila brža hahaha..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nije strašno i da se budeš riješila beštije od prve!
    Pocela je curit ko luda dva dana izljeva sa svim dodatcima danas normala kao pred kraj je. Ne znam...meni inace traje duze. I drugacija je nego sad. Ma ko ju sljivi sam nek prode i gotovo. Ne vracam se na listu jos neko duze vrjeme. Jel kao sto znas i sama ni ne smijem a i jos uvjek vazem da li cu uopce pokusat opet...sto vise vrijeme prolazi to manje imam hrabrosti. Mozda se predomislim s vremenom ali ne znam....sumnjam.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Od kad ne pratim svaki "šum" svog tjela lakse mi je....potrosila sam sve lh trakice prije ove t i necu vise ni kupovat. Opustit cu se koliko mogu. Znam samo da sam ovaj mj osjetila O i taman 15 dana iza toga dobila....iako je sad sex opcija samo sa kondomom trazit cu pilule da mi se ciklusi bar dovedu u red dok cekam sve nalaze.

ivchica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Drage moje, evo i mi se ohrabrili i poceli sa pretragama, tj dogovorili pretrage... Muzek 05/01 ide na spermiogram, a ja bi se trebala dogovrit za briseve, jer sam papu vec radila i sve je uredno....
    Kaj bi jos po vama trebalo napravit za nas zene, da znamo da je sve ok...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ivchica nije zgorega napraviti hormonalni status.

ivchica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Odlicno, hvala.... u kod nas u Italiji sve na placanje.... Spermiogram 80 € kosta... brisevi 40€.... Uzas....

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Cure bila sam na uzv.
    11+6tt
    Nuhalni je 0,8.
    CRL 4,4=11+2tt

Bebica je stalno plesala.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

zadarmamica ,baš lijepo...

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj zadarmamica prvotno napisa Vidi poruku
    Cure bila sam na uzv.
    11+6tt
    Nuhalni je 0,8.
    CRL 4,4=11+2tt

već si tako reći na trećini T!
    Super za zdravu bebicu!

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Zadarmamica (nama je NT bio 1,2 na punih 12tt, ali abdominalnom sondom, kažu da onda zna biti malo više nego vaginalnom). Eto, mi kotrljamo već 15. tt i sve ne vjerujem, simptoma nikakvih, osim kaj sam zaradila gadnu upalu sinusa, crp skočio, dobila konjski antibiotik i sad se liječimo... Ako ga sad nisam pobacila od silnog kašlja, onda se mali tak čvrsto primio da na kraju ne bu htio van

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj zadarmamica prvotno napisa Vidi poruku
    Cure bila sam na uzv.
    11+6tt
    Nuhalni je 0,8.
    CRL 4,4=11+2tt

divno

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

ivana.sky ne znam jesam li propustila, jesi li vidjela svoju točkicu?

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

jesam! pravi mali mjehuric sa zutim tijelom - 1,08x0,47cm

15.12. idemo i po otkucaje!!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ivana.sky pod zuto tijelo mislis na zumanjcanu vrecu ili na strukturu na jajniku? Iz meni nepoznatih razloga neki ginici zumanjcanu zovu zuto tijelo, a to su potpuno razlicite strukture.

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

zumanjcanu vrecicu mislim da je mislila, al je ona rekla zuto tijelo pa i ja govorim zuto tijelo pokazala mi na uzv gdje je i komentirala s obzirom na z.m. da ne moze vjerovat da vec vidimo, ali posto je O bila ranije da ja zato to vec tu... zato me i zbunilo vec se vidi ZV, jos se vidi ZT... nemam ti ja pojma... ja sam misla da je to isto
    Posljednje uređivanje od ivana.sky : 02.12.2014. at 23:42

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

i nikako mi nisu jasne ni ove mjere gdje god gledam, al dobro ajde znat cemo vise iduci put, i vald necu bit toliko izvan sebe pa cu je nesto i pitat

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Vec se vidi zumanjcana vrecica - to je struktura unutar gestacijske vrecice.
    A jos se vidi zuto tijelo - ostatak folikula koji je ovulirao, luci progesteron.
    Dvije razlicite strukture
    Imas obje

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

lista za 03.12.2014

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(ne)čekalice:

merienn ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~41 dc
    xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~34 dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~33 dc
    kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~31 dc
    hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc

odbrojavalice:

putujuca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
    ladyB~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
    ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
    sunshine ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
    yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
    orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~8 dc
    zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~7 dc
    mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~5 dc
    žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~4 dc

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    Vec se vidi zumanjcana vrecica - to je struktura unutar gestacijske vrecice.
    A jos se vidi zuto tijelo - ostatak folikula koji je ovulirao, luci progesteron.
    Dvije razlicite strukture
    Imas obje
    eto vidis a ona je rekla vec se vidi zuto tijelo
    oprastam joj, i ona se jadna sokirala pa se pobunila

Merienn avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Dobro jutro cure...samo da se javim...bila sam u gripi i to onoj pravoj da pravija ne moze biti...slobodno mi pišite 12 dc...krenuli smo jucer u akciju pa cemo vidjeti...pusa svima

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    ivana.sky pod zuto tijelo mislis na zumanjcanu vrecu ili na strukturu na jajniku? Iz meni nepoznatih razloga neki ginici zumanjcanu zovu zuto tijelo, a to su potpuno razlicite strukture.
    Citiraj ivana.sky prvotno napisa Vidi poruku
    zumanjcanu vrecicu mislim da je mislila, al je ona rekla zuto tijelo pa i ja govorim zuto tijelo pokazala mi na uzv gdje je i komentirala s obzirom na z.m. da ne moze vjerovat da vec vidimo, ali posto je O bila ranije da ja zato to vec tu... zato me i zbunilo vec se vidi ZV, jos se vidi ZT... nemam ti ja pojma... ja sam misla da je to isto
    ginići se ipak najčešće susreću sa trudnicama koje srećom nikada nisu trebale naučiti razliku
    između žutog tijela i žumanjčane vreće...

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

xavii, šiškice, kudri, što ima ?
    Posljednje uređivanje od orange80 : 03.12.2014. at 13:09

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

meni je danas 29dc, a ne 31dc malo me MAMI pozurila.nema ništ, ovaj ciklus sam imala jako kasnu ovulaciju, tek 21dc, tako da bi trebala dobiti tek za cca tjedan dana...ali nismo pokrili, tako da, nema iznenađenja ni uzbuđenja oko mene :D

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj LadyB prvotno napisa Vidi poruku
    Mene je upravo iz sna probudio moj lijevi jajnik onaj pikavi nelagodni feeling..
    E sad taj lijevi je i bio ovulacijski, a ovulacija je bila 16 dc, znam po ultrazvuku i LH, znaci prije skoro 3 dana..zasto me tek sad "boli" išta na toj strani...ako je jajnik vec obavio svoje i izbacio jajasce?!
    Jel netko zna ista detaljnije o tom procesu nakon same ovulacije zbog cega bi me moglo tako pikat?

Nista, cekam vase komentare/ideje ujutro a sad opet pokusat zaspat..bas me pika seronja!
    Moram samu sebe citirati jer jučer i danas ista stvar...ovo mi se nikad nije događalo više dana, i uglavnom je bilo oko ovulacije, nikad nakon...
    Taj aktivni jajnik je stvarno preaktivan ovih dana...čitala sam da je nekima to normalno...pa sad...

Moram priznati da me ustvari iritira iz razloga što me posjeća na ono na što pokušavam ne misliti (čitajte=beba)...

maybe--- avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

LadyB ja ti zelim da je beba i ja sam prvo pomislila na to poslije tvog prvog posta, jer je i mene tako pikalo poslije ovulacije ♥

xavii avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Ja bih sutra trebala dobiti (bar mislim, vise ne znam), al radila sam test jutros, nisam mogla izdrzati hihi i naravno negativan je.. I mislim da imam upalu mokracnih kanala, pa moram to rijesiti.. Ugl nista ovaj mj od t, idem iduci ciklus na hsg.. sreca pa obozavam ovo blagdansko vrijeme, pa mi ono ne da da upadnem u neko sivilo..

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Mene je upravo iz sna probudio moj lijevi jajnik onaj pikavi nelagodni feeling..
    E sad taj lijevi je i bio ovulacijski, a ovulacija je bila 16 dc, znam po ultrazvuku i LH, znaci prije skoro 3 dana..zasto me tek sad "boli" išta na toj strani...ako je jajnik vec obavio svoje i izbacio jajasce?!
    Jel netko zna ista detaljnije o tom procesu nakon same ovulacije zbog cega bi me moglo tako pikat?

Nista, cekam vase komentare/ideje ujutro a sad opet pokusat zaspat..bas me pika seronja!
    Moram samu sebe citirati jer jučer i danas ista stvar...ovo mi se nikad nije događalo više dana, i uglavnom je bilo oko ovulacije, nikad nakon...
    Taj aktivni jajnik je stvarno preaktivan ovih dana...čitala sam da je nekima to normalno...pa sad...

Moram priznati da me ustvari iritira iz razloga što me posjeća na ono na što pokušavam ne misliti (čitajte=beba)...
    To ti je sve normalno.
    Ovulacijska bol može trajati različito, od nekoliko sati do nekoliko dana.
    Prije nego jajašce napusti jajnik, membrana na jajniku je napeta, što uzrokuje pritisak i bol.
    Bol nakon ovulacije mogu uzrokovati tekućina i krv, koji se oslobađa kada jajašce napušta jajnik.

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj maybe--- prvotno napisa Vidi poruku
    LadyB ja ti zelim da je beba i ja sam prvo pomislila na to poslije tvog prvog posta, jer je i mene tako pikalo poslije ovulacije ♥
    Mislim da jedva čekam piškit taman na svoj rođendan

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj orange80 prvotno napisa Vidi poruku
    To ti je sve normalno.
    Ovulacijska bol može trajati različito, od nekoliko sati do nekoliko dana.
    Prije nego jajašce napusti jajnik, membrana na jajniku je napeta, što uzrokuje pritisak i bol.
    Bol nakon ovulacije mogu uzrokovati tekućina i krv, koji se oslobađa kada jajašce napušta jajnik.
    Orange thx na pojašnjenju, meni je inače trajalo max jedan dan a ovih dana imam feeling s te strane toliko da na tren mislim da mi lijeva noga trne...ne znam kako drugačije opisati..

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj xavii prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bih sutra trebala dobiti (bar mislim, vise ne znam), al radila sam test jutros, nisam mogla izdrzati hihi i naravno negativan je.. I mislim da imam upalu mokracnih kanala, pa moram to rijesiti.. Ugl nista ovaj mj od t, idem iduci ciklus na hsg.. sreca pa obozavam ovo blagdansko vrijeme, pa mi ono ne da da upadnem u neko sivilo..
    ja sam se već totalno pogubila u prosincu i poslu, koliko god je posla- ipak najviše volim ovaj mjesec
    Xavii ja od upale mjehura jednom dobila upalu bubrega- nije bilo veselo, tako da svaki put netko spomene upalu mokracnih puteva lagano me štrecne flash back na tu agoniju...

xavii avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Uff nadam se da nece doci do toga, pijem krcato cajeva i tekucine dok ne odem do dr. Malo me boli trbuh i idem stalno na wc pa sam ja zakljicila da je to to. Mislim da dr obožavaju kad mi dodjemp vec sa dijagnozom haha

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj xavii prvotno napisa Vidi poruku
    Uff nadam se da nece doci do toga, pijem krcato cajeva i tekucine dok ne odem do dr. Malo me boli trbuh i idem stalno na wc pa sam ja zakljicila da je to to. Mislim da dr obožavaju kad mi dodjemp vec sa dijagnozom haha
    a čuj, odi što prije...ja sam se mučila 4 dana i tako završila s upalom bubrega a kakve sam onda antibiotike popila satrali su me skroz..

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Moja M napokon stigla.

Skoro pa sam se zabrinula...

Čudim se sama sebi kak nisam bar pet testića popiškila..uspjesno odolila kušnji..

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Šiškice,sendam hugić i točim ! Pridružite mi se i ostale...

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Šiškica prvotno napisa Vidi poruku
    Moja M napokon stigla.

Skoro pa sam se zabrinula...

Čudim se sama sebi kak nisam bar pet testića popiškila..uspjesno odolila kušnji..
    super mi je kako smo ponosne kada nam tako nešto uspije

xavii avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Sad sam bila kod gin i dobila antibiotike 2 tj piti radi briseva, pa ne znam ima li mi smisla uopce ici kod dr opce prakse, dal se uopce mogu piti 2 ant. u isto vrijeme (nikad nisam trebala pa nemam pojma). Osim toga, nadam se da ce ovi rijesiti i to, ako ima nesto hh

P.s. siskice bravoo, nadam se da cu i ja nekad to uspjeti haha

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Cure, mene jos uvijek smeta taj lijevi jajnik..sinoc nisam mogla zaspat koliko je iritirao..
    Ovulacija mi je bila 28/29.11., 15/16dc
    Danas je 21dc i ovo me neugodno drzi vec 4 dana..
    Orange jel znas mozda koliko dana to moze trajat?
    I svi koji imate O kojr osjetite, koliko dugo vas to drzi?

Znaci jucer sam skoro popila tabletu protiv bolova do koje garnice iritacije je doslo...

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

a da nisi skupila upalu jajnika ili prehladu???

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

kako ste cure, ima li vas koje vec piskite po testovima
    lady, i mene je to sa jajnikom zezalo zadnjih dana, cisto onako bockanje al sam to zanemarivala jer nije trajalo i nije me ometalo.
    no medjutim, meni sinoc onaj jedan raaaani test u kuci nije dao mira pa ga ja pisnula lol superosjetljivi, 4 dana preed ocekivanu M (prema aplikaciji, kojoj vise i ne vjerujem ni kad je O a ni kad M) i negativan naaravno.
    Sad jel rano, sto cisto sumnjam posto je stvarno jako osjetljiv sa 5IU/l ili fakat nema nista ostaje da vidimo.
    Jutros sam ga naravno opet izvadila iz smeca lol i kao da se nazirala neka linija koja je mozda meni samo vidljiva pod odredjenim svjetlom.
    Pise da se rezultat ocitava unutar 10-15 min. ali sam ga sinoc nakon knap 10 bacila jer sam uvjerena da nema nista pa da se ne zamaram.

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj tetagogolina prvotno napisa Vidi poruku
    a da nisi skupila upalu jajnika ili prehladu???
    Ma toga se najvise i bojim jer sam jednom iz nicega presla na upalu bubrega pa..ono stvarno ne bih da se ponovi..
    Bila sam na ultrzvuku 27.11.i sve je bilo super, lijevi jajnik s vodecim folikolom spreman za van..
    Jedva cekam da stane ta neugoda jer me doslovno psihicki izluduje!! nadam se da nije neka upala..

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj putujuca prvotno napisa Vidi poruku
    kako ste cure, ima li vas koje vec piskite po testovima
    lady, i mene je to sa jajnikom zezalo zadnjih dana, cisto onako bockanje al sam to zanemarivala jer nije trajalo i nije me ometalo.
    no medjutim, meni sinoc onaj jedan raaaani test u kuci nije dao mira pa ga ja pisnula lol superosjetljivi, 4 dana preed ocekivanu M (prema aplikaciji, kojoj vise i ne vjerujem ni kad je O a ni kad M) i negativan naaravno.
    Sad jel rano, sto cisto sumnjam posto je stvarno jako osjetljiv sa 5IU/l ili fakat nema nista ostaje da vidimo.
    Jutros sam ga naravno opet izvadila iz smeca lol i kao da se nazirala neka linija koja je mozda meni samo vidljiva pod odredjenim svjetlom.
    Pise da se rezultat ocitava unutar 10-15 min. ali sam ga sinoc nakon knap 10 bacila jer sam uvjerena da nema nista pa da se ne zamaram.
    To je jako osjetljiv test..ali mislim da je ipak jos rano pogotovo ako je O bila na sredini ciklusa ili kasnije..
    Strpi se ipak do dana menge minimalno..inace ces samo kopat po smecu testove

Imas kakve simptome pa si radila test, ili cista znatizelja?

Ja cu cekat dan kasnjenja za test ipak

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Ma ne znam imam li simptome ili si ih umisljam lol ali recimo glad kasno navece i apsolutna a dorucak mrzim jer mi je tu apetit na nuli.
    Moglo bi se reci da je i pms al obicno kod mene nema ovoga u pms-u pa ne znam.
    Ne vjerujem da ce biti ovaj put posto je ovaj test bas bio preosjetljiv ali eto ipak cekamo jos par dana.

Sretno tebi da ti vjestica ne dodje

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

putujuca ,ponovi sutra,preksutra... za pravi plusek od šuba!

LadyB ,nema šanse da O-pain traje danima...možda nebi bilo loše da odeš dr,ako te boli do te mjere da bi posegnula za tabletom,miriši na upalu.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

hvala ti zuzy

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

LadyB ,nema šanse da O-pain traje danima...možda nebi bilo loše da odeš dr,ako te boli do te mjere da bi posegnula za tabletom,miriši na upalu.[/QUOTE]

Da me krivo ne shvatite, stvar je u nelagodi koju konstantno osjećam na lijevoj strani, kao da sam stalno svjesna tog dijela tijela, a tabletu nisam mislila uzet zbog bolova nego da se umrtvim i zaspem napokon (narkićka )
    Treba meni

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

I nema još kave?
    Ja si ju danas skuhala nakon dugo vremena...da me malo potjera..pa me potjerala i preveč

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

[B]Treba meni
    Treba nama svima hahahaha..

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

evo ja upravo

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Treba nama svima hahahaha..
    Ma što je najgore možda je fakat psihosomatski
    Čak se ni ne šalim..još čekam da počnem kopat po smeću pola sata nakon popišanog testa i to je TO- Level 2

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ma kakvo bacanje u smeće,svi testovi se čuvaju do menge,a i tad je napravi barem jedan..čisto da potvrdite da nije lažna.
    A na level dva prelaziš kad popišaš več popišanoga...

Stranica 8 od 17 PrviPrvi ... 678910 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •