Opa, zeljkice, cestitam! Blizanci!!! :heart: :heart:
A kolika ti je beta? Sigurno ogromna! :)
Printable View
Ma nema veze :) ja ću sljedeći tjedan znati na čemu sam.
eto biologica mi javila da se je stanica podijelila i sutra je transfer
dakle, idemo dalje... :)
orange pijes ih?
mozda da probas crinone?
Orange- sretno na transferu sutra!
Ma reci dr da ne funkcioniras pod djelovanjem utrogestana pa ce ti zamjeniti njih nekim drugim progesteronskim pripravkom. Ja sam dobila Duphastone, 3x1 i jos se piju samo. I super!
iva pričekajmo betu, ona je jedini pravi pokazatelj, ~~~~~~~~~~~~~za betu, da ipak iznenadi
maris1980, laura33, alma ~~~~~~~~za lijepe bete, samo pozitivno :-)
mona22 bravo za srculence, da do kraja bude školska trudnoća :-)
medeja bravo za betu ~~~~~~~~~za srculence,
orange za tvoj transfer sutra~~~~~~~~~~
katjuša sretno s bockanjem, da prvi bude i dobitni ~~~~~~~
...i ja sam 9.6. krenula s injkecijama (gonal 150 jedinica), folikulometrija 16.6.,...
SRETNO NAM SVIMA (ako sam nekog previdjela :-( ), zato svima~~~~~~~~
Ok,sorry na dezinformaciji, al bitno je da moze posluziti istoj svrsi!
Darmar- nemam ti ja pojma otkad to, tako mi je receno.
Ja sam samo pitala jel ima zamjena za utrogestane...
Sretno ti u novom postupku!!!!! :)
laura33 nemaš se na čemu ispričavati :-), samo me interesiralo od kada to?, jer ni ja nemam povjerenja u Duphaston u IVF-u, a pošto mi je ovo zbilja zadnji postupak i na izmaku snaga sam, bolje da odmah kod njih reagiram ako mi ga spomenu :-)
hvala ti, svaka pozitivna vibra mi treba~~~~~~
tnx cure, pričekat ću sutra i pitati dr. a do tada bauljati na Utrićima.
što je sigurno, sigurno je.
jedno glupo pitanje: ako su nam punktirali js, mi dakle uopće ne stvaramo
progesteron u tijelu, ono ništa?
odnosno ovisni smo isključivo o tabletama?
http://humupd.oxfordjournals.org/content/13/6/581.full
http://en.wikipedia.org/wiki/Luteal_support
evo, za proucavanje :-)
Darmar- joj pa ti si u postupku tamo, super, znat cemo onda iz prve ruke!
Kod prof. Vlaisavljevica idete?
Sad ste me zabrinule sa tim Duphastone-om, sad se brinem i ja, pa jesam jucer bila malo rastresena tamo al nadam se da sam dobro cula da je to isto.
Napisan mi je odmah novi recept.
Ma budem ja nazvala njih i jos jednom pitala. Ja vise samoj sebi ne vjerujem!
i malo za one koje nemaju povjerenja u Duphaston:
http://www.google.hr/url?sa=t&rct=j&...XgYClTnXp4XPGA
laura33, nemaš potrebe brinuti, to je okej terapija
da vidiš, već sam i zaboravila da je moguće dodavati i hCG u lut. fazi
samo ne znam da li to itko kod nas radi.
laura33, mislim da se previše opterećujemo.
ako su ti prepisali Duphastone, onda je to to.
Ljube- hvala ti i hvala na linku! :)
Ja sam ti od Utrogestana, evo ko sta i Orange kaze, isto bauljala, ko da na dan popijem 3X5 mg normabela, a kad bi ih tek popila bila sam skroz oduzeta.
Dr mi je objasnila da oni djeluju na nekog tako i da nema potrebe mucit se kad zamjena ima.
Ja sam se naravno odmah zabrinula da to nebi naslodilo zametku ali i ona je rekla da nece i da je to ok.
laura 33 moja sestra ih je pila u prvoj trudnoći i sve je ok, ako ti je dr. propisao poslušaj , znaju oni što rade :-) opusti se~~~~~~~~
Prvi put sam bila kod prof.Vlaisavljević, on više na žalost nije na klinici, ali jeste prof.Reljič, divan čovjek i dr., kod njega idem :-)
alma draga jesu ti se javili danas???
mislim da je suvisan svaki komentar za tvoju embriologicu i sa 8 oplodjenih embrija je se moglo puno toga napravit i mislim da si sa razlogom tako reagirala i da si ljuta.
potpuno te podrzavam i imas pravo sve da ju pitas sto te zanima i zasto nesto nisu odnosno jesu radili i odlucili se za to.
mogli su ti vratiti dva embrija drugi ili treci dan a ostale pustit i zbilja nevidim razloga zasto to nisu napravili.
drzim ti fige i sretno :*
Ja sam na Duphastonu 4x1 + Folacin + Andol.
I u svakom sam ih postupku pila kao terapiju nakon punkcije ili nakon AIH-a.
Dobro se osjecam s njima, navikla sam.
Srecom, sitna je tabletica pa ju lako popijem jer mrzim uzimati tablete.
Medeja vidim beta se lijepo uduplala....super :)
iva777 da te beta iznenadi
maris1980 odlicno za dvije blastice i za 8 st.smrzlice....vibram i da ugledas svoj plusic ;)
orange80 sretno :*
laura33 drzim fige
zeljkica za lijepu betu uskoro
cure sretno svima :*
Orange, ja sam sam nakon transfera dobila Brevactid, drugu dozu 4dpt, mislim da je to HCG?
Cure savjetujte se s liječnikom prije promjene terapije. Valjda oni znaju zašto su nekon napisali terapiju. Ja od Utrogestana samo spavam :-)
Danas me boli trbuh, kao da će menga krenut.... :-/
Sara :-*
maris to bi mogli biti implantacijski grcici :-)
Bubekice, sa tvoje tipkovnice u uši onog gore :-)
Kamo sreće, ali nikad u životu ništa nije išlo lako ni brzo, tak da sam jako oprezna... Nekako mi je najlakše nadati se najboljem, al biti spremna na najgore...
Sretno cure :-*
Sada lupam ali dobila sam ideju koju cu sutra ako ce biti sve ok predloziti dr-u:
a zasto hģnebi uzimali kombinaciju Duphastonea i Utrogestana? Dhuph. uzmemo per os preko dana, a navecer se nakrkali s Utricima ( ionak idemo apavat)&
Pa da, pa bas probaj pitat, bas me zanima sto ce ti reci, tako cemo imati informacije iz vise izvora...;)
Tebi jos jednom od srca sretno danas na transferu, da te doceka jedna lijepa mrvica! :)
Iva, sretno danas i d ugledas lijepu betu!!!!!!!!