Bubilo Bubich prvotno napisa
Nismo mi koji se ovdje žalimo na njega ti koji glasaju za njega... točno znaš koji kvartovi glasaju za njega i u kojima pale njegove populističke mjere. Kad se glasalo tko želi blesave školske uniforme, Zagreb je bio tako lijepo razjedinjen po kvartovima u tome. Bilo je dijelova grada gdje su se uniforme izglasale u 80-90% škola, i dijelova grada gdje ih niti u jednoj školi roditelji nisu htjeli. Ti njegovi izađu svi na izbore, šačica protivnika izađe, gomila indiferentnih ne izađe i on žari i pali.
Ali kako i opet ispočetka se možeš pomiriti s bilo čime od toga, da su ti udžbenici, 3 majice i jedne šlape nešto super, a prolaziš svaki dan pored tolikog smeća? Jesi kliknula gore na link i vidjela kako nam kvartovi izgledaju? Svaki dan. Jesi zapamtila da su penali za neriješeno pitanje smeća 26.000 € dnevno?
Jedino vau u tome što on “nama dijeli” je 54.000 kn.
Kako možeš biti opčinjen kartom od 4 kn kad znaš da to ne drži vodu, da nije isplativo. Pa tko može misliti, vau super, danas mi je karta 4 kune, nema veze što će sutra biti 16 jer će ta gradska firma propast.
Ja tebe ne razumijem. Populacija na rodinom forumu je uglavnom višeg obrazovanja u odnosu na prosjek populacije, i da, imamo malo veće place, i to sto on radi s ogromnom količinom novca (neću sad uopće koristiti riječ koja se odnosi na to čiji je to novac) je bacanje mrvica i tonu na gluposti. I dalje ne razumijem zašto misliš da trebamo biti sretni s tim sto imamo. Samo zato što u drugim dijelovima Hrvatske nema ništa od toga? Uopće ne razumijem taj argument. Kako ne vidiš širu sliku?