U Kauflandu imaju bodiće kratkih rukava za 9,90 kn. Obični bijeli, s ružičastim ili plavim porubom. Turska proizvodnja.
Printable View
U Kauflandu imaju bodiće kratkih rukava za 9,90 kn. Obični bijeli, s ružičastim ili plavim porubom. Turska proizvodnja.
Müller / 25% popusta na dekorativnu kozmetiku / 12-14.10.2012.
Danas sam slučajno otišla u Importane Galerija na Iblerovom, na prvom katu odmah kod pokretnih stepenica rasprodaja Croksica i čižmica za kišu (gumenih).Ima preslatkih stvari ali nažalost veliki je izbor samo do 30 broja, za veće jako malo ima.Croksice su po 100 kuna ima i zimskih, a čižmice po 40 kuna preslatkih isto za manje pa ako nekom treba nek navrati, ja nažalost nisam ništa ubola, moj nosi 34, imali su jako mali izbor, gotovo nikakav za njega.
u HM su bokserice za decke (dezeni koje nitko nece osim nas valjda) opet snizeni na 15 kn/2kom
stvarno super prilika
u kojem? ja bila u petak u areni i bile su samo one 3kom za 69kn (čini mi se)
u areni, jucer
Gap, Arena centar- traperice po 79 kn( kupila si 3 kom), djecje majice kr rukave 29 kn... Muske kosulje 49 kn
:-) Ja sam uzela 2 kom 24 i jedan br. 25. Ima koliko sam vidjela do cca 29.
H&M, Arena.
znate li gdje sada ima za kupiti dječjih 'ala croscica'?
bilo ih je u interšparu, ali kako je zahladilo bojim se da ih nećemo naći, a nemamo baš puno vremena ovih dana obići dućane. treba nam za bazen nešto jednostavno..
jel ih vidio tko nedavno u kojem dućanu?
mislim na kopije, ne daje mi se puno novaca za original
vidjela sam ih nedavno u Mercatoru WG
i ja u vukovarskoj
super, hvala puno! pogledati cu u ovome u vukovarskoj, taj nam je blizo :)
sjeca li se netko kad bude ono snizenje u mulleru -20% na sve ili u tisak media centru -40% na igracke?
i ona akcija za stambenu stednju bez ulazne naknade? je li krajem desetog mjeseca jer je svjetski dan stednje ili tek oko bozica?
meni se čini da su taj popust imali zadnji tjedan u 11. mj.
U SLO Muller ima 20% popusta sad u razdoblju 15.10.-27.10.
u Mulleru bi sniženje trebalo početi 18.10., tako su mi rekli nekidan na odjelu igračaka.
Kaj je u Mulleru bilo samo 20%? Čini mi se da je bilo više?
da u mulleru je 20% na igračke od 18.10.
Lažne crocse sam vidjela u Lidlu- sa krznom unutra - imaju i za odrasle, .
znaci li to da muller nece takvu akciju na sve imati i prije bozica ako su je stavili sad 18.10.?
malo mi je to rano. a opet, u njihovom bozicnom katalogu cesto ne nađem nista za svoju skolarku.
hvala svima na odgovorima!
Te akcije u Mulleru budu uvijek dosta ranije od Božića. Jedino kaj onda povremeno zanju skinuti cijene za pojedine igračke. tih 20 % je uvije u Mulleru i uvijek dosta rani i uvijek traje 2 tjedna.
Iako mislim da stvarno prijašnjih godina nije bilo ovako rano, ali bome nije bilo niti krajem 11.
Akcija je bila sredinom 11. (prošle godine)- pamtim jer moji klinci imaju ročkas 22.11. i uzeli smo im romobile za poklon, a uzeli smo ih nešto prije ročkasa.
muller je i prošle godine imao puno ranije i onda ništa do Božica, jedino su plodine i konzum i mercator imali prije Božića, Sv.Nikole
kad smo već kod mullera, ima li tko informaciju da li će i kad će u mulleru biti sniženje na parfeme?