da gdje ima Mana na potezu Dubrava-Sesvete?
I reci jesu te trenirke onako tanje za ovo vrijeme ili...?
Jer gdje god dođem tipa zara, HM sve su onako kao futrane zimske, a vele nema drugih samo takve.
I da reci jel ima i muških
da gdje ima Mana na potezu Dubrava-Sesvete?
I reci jesu te trenirke onako tanje za ovo vrijeme ili...?
Jer gdje god dođem tipa zara, HM sve su onako kao futrane zimske, a vele nema drugih samo takve.
I da reci jel ima i muških
Od sutra do nedjelje C&A opet ima 20% popust na SVE
http://www.facebook.com/#!/photo.php...type=1&theater
Mana ima u SuperKonzumu u Dubravi, Oporovečka
Hvala za info popust u C&A![]()
Ja danas bila u c&a, sreća pa sam samo tri stvari kupila....
Jel neka od vas bila u c&a u CC1 east , zanima me pidjama za djevojcice 134 ( da ne saljem mamu sutra ako ih nema)
ja sam bila u nami Dubrava u NKD-njemačka markica ima i u Gardenu
imaju super stvari za djecu skafander 50% snižen nekih 70 kuna ,zimske jaknice isto po 70 kn prekrasne su bodići 20-30 kn .kompletići od 50 -do 100
ali stvarno peri deri..
ručnici veći po 30kn a posteljina za jedan krevet 70-100kn(sniženo)
a jesam ih izreklamirala![]()
Evo danas opet
http://www.kupime.hr/ponuda/cijela-h...m_medium=email
jel ziher da je u c&a na SVE popust 20%?
Do jučer je bio neki popust na gornje dijelove ženske osim jakni
Evo pa čitajte
Jel zna netko jel se donji veš tipa gače mogu vratiti redi se o C&A
jel ima još kakvo sniženje u H&M za kllince?
ima, ja sam prošli tjedan opremila malenu, većina stvari je snižena na 35 i 50 kn, hlače dio 50, dio 70 kn
mi smo kupili cizmice u benettonu nekidan (vel. 35), snizene s 570 na 340 kuna.
nakon sto smo pola grada pretrazili i 10 puta zvali zaru kad im stize nesto sto smo vidjeli na webu, vracamo se doma pokisli i onda ih vidimo u benettonu u ilici na izlogu.
ps. gore na djecjem odjelu imaju i modele vel. 38 ( tocno moj) isto snizene.
sutra Joker radi do 23 sata. povodom rođendana u svim trgovinama će biti prigodni popusti![]()
ako imaju deklaraciju, tj. nisi ju skinula.
ili imaju gresku.
ja sam kupila trudnicke tajice i kad sam ih obukla na putu k doktoru sam vidjela da imaju rupu na mjestu na kojem nije bilo sanse da sam ju ja napravila. u mom su posjedu bile 24h. vratila sam oprane i obucene.
malo mi je prigovarala na blagajni no rekla sam da pogleda di je rupa i da mi kaze kako sam ju ja mogla napraviti na tom mjestu. rupa je izgledala ko od moljca.
zamjenila mi ih je.
inace, kad mijenjas mogu ti vratiti i novac umjesto druge robe.
poluvisoke zimske cizme, brusena koža vani, kozna tabanica, guma dolje. imali su sive/bez/plave/"maslinaste".
otkad to? to je nešto novoga?
pitam jer sam prije nekih 4 mjeseca, vraćala nešto što mi nije odgovaralo (tj. nije mi se dalo isprobavati u dućanu, jer je bila gužva na kabinama, a bila sam s juniorom kojemu je bilo već svega dosta), a platila sam karticom i ženska na blagajni mi je bez problema vratila gotovinu...
SuperKonzum:
- jogurt Vindija Freska - Dijeta na akciji 3,19 Kn (umjesto 3,78 Kn) - popust 59 lipa po komadu.
Inace te jogurte uzimam u Kauflandu, ali su sad izjednacili cijenu. Trenutno su zbog navedene akcije povoljniji u SuperKonzumu.
- u letku pise da je kod njih akcija -20% na sve proizvode Lego Ninjago
- i jos jedno za SuperKonzum, izracunali smo da je Calgon za vesmasinu trenutnopovoljniji za cijela 3 € kod njih nego kod nas u Italiji (mislim da je trenutno u SuperKonzumu akcija -20% za taj Calgon.
Kako nisam cesto u RH, primjecujem povisenja cijena, sa Konzuma sam presla na Kaufland, no sad mi se cini da cu se barem djelomicno vratiti Konzumu....
Kopiram s FB stranice CCone;
"Posjetite Mozaik knjigu u CCone West i u listopadu,
za vrijeme trajanja Mjeseca dječje knjige,
ostvarite popust od 20 do 50 posto na dječje knjige i igračke! Uživajte!"
Posljednje uređivanje od Cheerilee : 10.10.2012. at 10:01
u nami djecje pidzame na snizenju, 70kn
u importane galeriji, prvi kat kod stepenica, cizme za kisu, gumene 40kn no na zalost samo do broja 28, prodani veci brojevi.
planet obuce zimske cipele, fake timberlinke, 150kn (tak nesto).
Bipa - od sutra pa do nedjelje 25% na sve proizvode za njegu zubiju!
U Kauflandu imaju bodiće kratkih rukava za 9,90 kn. Obični bijeli, s ružičastim ili plavim porubom. Turska proizvodnja.
Müller / 25% popusta na dekorativnu kozmetiku / 12-14.10.2012.
Danas sam slučajno otišla u Importane Galerija na Iblerovom, na prvom katu odmah kod pokretnih stepenica rasprodaja Croksica i čižmica za kišu (gumenih).Ima preslatkih stvari ali nažalost veliki je izbor samo do 30 broja, za veće jako malo ima.Croksice su po 100 kuna ima i zimskih, a čižmice po 40 kuna preslatkih isto za manje pa ako nekom treba nek navrati, ja nažalost nisam ništa ubola, moj nosi 34, imali su jako mali izbor, gotovo nikakav za njega.
u HM su bokserice za decke (dezeni koje nitko nece osim nas valjda) opet snizeni na 15 kn/2kom
stvarno super prilika
u kojem? ja bila u petak u areni i bile su samo one 3kom za 69kn (čini mi se)
Posljednje uređivanje od Cheerilee : 14.10.2012. at 15:42
Gap, Arena centar- traperice po 79 kn( kupila si 3 kom), djecje majice kr rukave 29 kn... Muske kosulje 49 kn