Evo i mene malo kod vas, nadam se da me primate:-)
Ja sam jučer dobila m i krenula sa kontracepcijom Yaz tako da za mjesec dana kad će se većina brčkati u moru ja krećem s pikicama i jako se veselim:-D
Printable View
Evo i mene malo kod vas, nadam se da me primate:-)
Ja sam jučer dobila m i krenula sa kontracepcijom Yaz tako da za mjesec dana kad će se većina brčkati u moru ja krećem s pikicama i jako se veselim:-D
strategija i m@tt sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1
pratim vas i bodrim !
Bravo Matt, super je krenulo
E da vas pitam, koliko dugo se kod L-a leži nakon transfera? Muž bi otišao s posla da me vozi, pa da znam otprilike vremenski :)
I jeste vi sve obvezno imale mirovanje nakon punkcije?
da obavezno ti je mirovanje, a nekih pola sata -45 min sigurno
O pa to je dosta dugo...
Dobro, ja sam skoro sat vremena mirovala i nakon punkcije, prvo tamo na stolu (dosta sam krvarila), a onda preko na krevetima.
Ipak se ne usudim nakon transfera sama voziti, neka mm bude malo od koristi :)
Da, i meni je Joža govorio za Lučija: što, nula bodova, ignorira vas :lol:
Ali uzela sam si knjigu pa sam se zabavljala
Strategija sretno....
M@tt super za folikuliće :-)
Vrci za uspješan transfer :-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
još jedna pohvala za dr. L
više nisam njegova pacijentica. ostala sam sad trudna prirodnim putem. poslala mu mail.
nazvao me-ispričao se sa mnom kao starim kolegom. rekao da ga nazovem šta god da trebam na mobitel.
spreman odgovoriti na sva moja pitanja, kao i da jesam njegova pacijentica.
da ne dužim
ovakvog doktora treba tražiti!!!
Hvala curke:-)
M@tt, da sad prvi put idem u IVF polikliniku. Do sada sam sve postupke odradila u Petrovoj ali pošto se lista čekanja poprilično odužila odlučila sam privatno probati. Tebi i tž želim dobitni postupak!
Azrijelka predivna vijest! Čestitam:-D
AZRIJELKA cestitam! I potpisujem sve za dr.L, covjek je zakon! Ja sam rodila 2010g (ivf 10/09na VV) i sad sam 13tt, dogodila se prirodna i neplanirana trudnoca. Taki bi voljela
Pobjego mi post! Tako bi voljela da svi dozive nasu srecu, da ubrzo postanu roditelji!
Jel nas sad to čekaju liste čekanje za postupke i u privatnim klinikama? :(
Ako bude koja u prilici popričati s nekim privatnikom, ako idete na uzv ili nešto, baš me zanima što oni kažu o tome
cure..zanima me dal poslje punkcije normalno funkcijonirate i kako ju proživite bez anestezije i dal zbilja tako kratko traje kod lučija????previše me strah
......da normalno funkcioniramo i hvala bogu zaista se možda previše uplašimo prvi put... boli nego što, ali kratko traje!! ma Luči je brz!:shykiss:
znam i ja sam umirala od straha.....ali mi smo žene prave lavice i sve preživimo!:dancingfever:
danas obavili oproštajni uzv kod dr. L. i zaista smo trudni 8+4 i veliki smo 2cm!!:bouncing:
Gotovo... Imamo 6 jajceka! :)
Mari mar cestitam!!
Matek držim fige od srca!! i da to bude to
Azrijelka čestitam:DD
glede Lučija... mi se povremeno čujemo... pošaljem mu slike moje maličke... piti ćemo kavu na jesen
meni je on bio i ostao, moj voljeni dok:zaljubljen:
svima vam od srca želim puno uspjeha, školske bete i trudnoće... .isplati se.. sve.. i punkcije bez anestezije, i inekcije, i sve... vjerujte mi..kada ne budete spavali noćima od grčeva, pa zubića pa virozicaa..sve će te zaboraviti:mrgreen:
hvala curke... :)
Sretno M@tt
m@tt kad je transfer?
evo malo prije nas zvao. Sutra je transfer, znači jedan dan kasnije nego nam je bio uvijek do sad što je dobro. I sutra će nam reći sve za heparin..
Sretno M@tt :fige:
sretno m@tt i nek sad ovo bude dobitni ! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moja draga dobila na cuvanje 3 mrvice!! Dvije odlicne i jednu vrlo dobru. :) :)
Dobili konacno i Fragmin 2500 i od danas se pikamo i time. Beta 3.8.
Sretno svima.
sretno m@tt!:-D
sretno M@tt!
m@tt, sretno !
A sto nam je sa wenndy?
M@tt samo cu reci sretnooo!!!
Hvala curke :)
Matt, kak cu vam se smijati kada bude vise od jedne bebe..drzimo fige.