Sretno M@tt
evo malo prije nas zvao. Sutra je transfer, znači jedan dan kasnije nego nam je bio uvijek do sad što je dobro. I sutra će nam reći sve za heparin..
sretno m@tt i nek sad ovo bude dobitni ! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moja draga dobila na cuvanje 3 mrvice!! Dvije odlicne i jednu vrlo dobru.![]()
![]()
Dobili konacno i Fragmin 2500 i od danas se pikamo i time. Beta 3.8.
Sretno svima.
Posljednje uređivanje od M@tt : 19.07.2012. at 11:15
Matt, kak cu vam se smijati kada bude vise od jedne bebe..drzimo fige.
Da li znate postoji li kod dr. L mogućnost zamrzavanja?
Ako misliš na zamrzavanje embrija- postoji, opremu imaju a sad kad zakon stupi na snagu konačno će i zamrzavati
Žao mi je što upadam iako nisam baš aktivna na ovoj temi, ali pratim i vas i jednostavno moram pitati...M@tt, što ima?!Hoće li više ta beta?
M@tt držimoi da nam se u petak javite sa krasnom betom!
m@tt ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mislim na vas i molim se !
M@tt držim figice za veeeliku betu!
Ja sam danas dobila mengu i od sutra sam pikalica!
Ne znam kako započeti ovaj post...
Možda da se zahvalim prvo svim curama koje su mi/nam bila podrška ovih zadnji mjeseci počevši od Kiarad, pa Gecete, tikice, Inane Bab te svih ostalih (neka ne zamjere one kojih se nisam sjetio), hvala vam svima na podršci i vibricama koje ste slale i bodrile nas ali opet je sve bilo uzalud. Ni heparin nije pomogao....
Ne znam, ispražnjeni smo. I financijski i ono što je važnije psihički i emocionalno... Preteško je to sve skupa, ne znam kome smo što skrivili da nas tako kažnjava ali nije fer, jednostavno nije fer... Svi oko nas trudni i oni koji žele i oni koji ne žele djecu, a mi pokušavamo i nemožemo.... Ne možemo više trenutno, moramo se maknuti od svega na neko vrijeme isto kao što je Geceta neki dan rekla i odmoriti se od svega jer tako više neide. Sve je ovih godinu i pol bilo podređeno mpo-u. Naš život je bio na čekanju doslovce. Pričekat čemo jesen ili zimu i onda odlučiti šta i kako dalje.
Hvala vam svima još jednom od srca na svemu. Eventualno bih vam bio zahvalan još ako bi nam u inbox rekli koje još pretrage možemo obaviti osim imunoloških, AMH-a, HSG-a a koje još nismo?
I da... brojka je 14... Luči isto razočaran, ušutio kad mu draga rekla....
sretno svima puno...
M@tt zbilja mi je zao zbog vas! Nekako sam vjerovala da ce uspjeti ovaj put! Redovito pratim forum, ali slabo se ukljucujem. Sad se odmorite, kako bi dr. L rekao, napunite baterije, pa u nove pobjede. Netko uspije iz prvog pokusaja, netko iz nekog veceg broja. Treba puno vremena i zivaca (i novaca). Vjerujte da vas ceka vasa slatka mala beba u skoroj buducnosti! I doci ce...
I ja cesto kazem "nije fer". i stvarno nije. ali istina je da ne mozemo ni samo zivjeti mpo. treba malo srediti psihu i dogovoriti se za dalje
ali nije fer![]()
O M@tt dragi.... Nemam riječi...![]()
![]()
.... Uzmite si malu pauzu, živite život i ne zaboravite da ćete jednoga dana postati roditelji samo je potrebno vremena koje jako boli. Istina, život nije fer ali zato se moramo boriti. Per aspera ad astra!
M@tt ja sam na moru ali evo nekako sam se docepala interneta da vidim kako je s vama.. Pa ne mogu vjerovati jako mi je zao, neki imaju mpo put kratak a neki jako dugacak ali samo nemojte odustati nek ti uzori budu tikica69 i sonja pa evo i ja sam tek iz 6 pokusaja uspjela a dr L je mislio da ce me odmah rijesiti . Moju pricu cijelu znas. Odmorite se , doci ce snaga za dalje. Uvijek ce vam u glavi biti kad sam dosla do tu pa necu valjda sad odustati . To je bio moj moto.. Borba za dijete je strasna ali vrijedna svega na kraju kad zagrlis svoje dijete. Budite hrabri cuvajte se..
M@tt ne pisem cesto tu ali pratim redovito! Cure su vec sve rekle, veceras dragu za ruku i na svadbu! Htjela sam ti prenjeti moje iskustvo kad vec pitas sta dalje s pretragama. Ja sam obavila 2 Ivf-a kao idiopata, sve bilo divno i krasno i na kraju dr. L kad sam dosla na dogovor za treci predlozi laparaskopiju i tamo su mi otkrili hydrosalpinx obostrano, ostala sam bez oba jajovoda i rekli su da s takvim jajovodima ne bi uspjela ni s ivf-om jer luce nekakvu toksicnu tekucinu i sprecavaju implantaciju! Eto ja se na jesen spremam na treci pokusaj! Sretno i pokusajte se sad malo opustiti koliko je moguce! P.s. Bila sam na hsg- u prije 2 godine i na milion uzv i svi nalazi su bili ok!
matt, odmorite se. stvarno znam kako se osjećate. svi oko mene su neplanski trudni, a ja bi u ponedjeljak trebala vadit betu, ali danas mi je kućni test pokazao minus 13dnt.
matt žao mi je.....drži te sei odmorite se preko ljeta i u nove pobjede!
draga lola32
vjeruj da će idući postupak biti dobitni.i ja sam imala isti slučaj kao ti,prošle godine sam operirana u 9mj.a sada držim u naručju malog anđela.sretno
Dragi moji ispricavam se sto ovako upadam na temu,ali ovo je tema gdje sam nekada pisala o naj sretnijim trenutcima svog zivota,nazalost sada vam pisem o naj tuznijim.Moje tri bebice su se rodile u 25-om tjednu,,jos uvijek neznam zbog cega i kako a proslo je mjesec dana,samo sam jedno jutro nakon pet tjedana cuvanja trudnoce u bolnici dobila trudnove i za tri sata su dosli na svijet moje dvije curice i sincic,nazalost pre rano,sa samo 600g.nakon tri dana nas je napustila i zadnja curica,o boli i tuzi koja nas je obuzela vam nemogu ni pisati,do sada vam nisam imala snage ni javiti.Ono krato vrijeme sto smo proveli uz njih necu zaboraviti dok sam ziva,bili su savrseni i prekrasni,i dali bi svaki dio svog tjela da smo im mogli pomoci,ali nazalos Bog im je namjenio drugaciju sudbinu...
Kazu da se majka rodi onoga trenutka kad se rodi njezino djete,ali sta je sa onim majkama koje ostaju bez svoje djece,kome dati toliku kolicinu ljubavi od koje mi dusa hoce puknuti,a njih vise nema...
Dragi moji iako su nas nase mrvice napustile,ono kratko vrijeme sto smo bili svi skupa je neprocijenjivo,i zelim vam samo reci da se borite za svoje mrvice jer taj osjecaj kad rodis djete je nesto naj vrjednije u ovom zivotu i jedini smisao istog...
Nika Elena i Karlo ce zivjeti zauvjek u nasim srcima,i oni su nase tri zvjezdice na nebu koje vidim svaku vecer od tog dana...
Elena 85, grlim te jako. Nije fer![]()
Ajme Elena85, rasplakala si me, drži se mila, a ja se iskreno nadam da će te već za godinu dana grliti barem jedne malene ručice koje će s tobom ostati cijeli život
![]()
Elena 85.... Nije pošteno.... Rasplakala si me i ostavila bez teksta. Nadam se da ćeš skupiti snage za dalje i ponovo dočekati svoju sreću. Jako mi je žao![]()
elena, teško je naći ikakvu riječ utjehe, nekima odgovara biti na pdf-u Roditelji anđela, grlimo te jako svi!