bi li ti pasao ovaj povremeni post?
http://istineilaziohrani.blogspot.co...vremeni%20post
Printable View
bi li ti pasao ovaj povremeni post?
http://istineilaziohrani.blogspot.co...vremeni%20post
apri, hajde s nama :)
ali ja sam tek prije 11 dana počela :-)
Nema veze brzo ćeš dogurat do 111.
bfbm je provjereni ubojica kila, to je tocno ( apri me zeza da me sigurno placaju za reklamiranje), ali stvar je u tome da sam ga ja radila kad sam bila bucava i skupila se u broj 36 od srpnja do rujna :); a koketirala sam vec sa 40 brojem
ali on dugo traje
a ja sam živčana
onih 27 minuta mi je aman taman
meni je rok za ispod 60 u veljači :), nije to strašno ako ne zeznem lchf skidam izmeđi 0,5-1kg tjedno.
Do mora bi se htjela dobro utegnit, sreća na more idemo u kolovozu (eventualne izlete u lipnju ne računam pod more :))
A ono što zapravo želim je odraditi insanity.
pa ubaci jedan, tek toliko da vidš :)
nije sveto pismo da ne smiješ, samo budi razumna, modificiraj, uspori, ne pokušavaj pratiti njihov ritam...
probaj za početak cardio power&resistance ili plyometric cardio circuit. Voda obvezna, u malim gutljajima.
Tko, ja?
prvo T-25.
ok, samo kažem, ako te žulja, probaj jedan :)
ja sam morala probati sve novo i uzbudljivo ili crknuti :)
I ja sam problaa svašta, pa skakala sa programa na program pa na kraju ništa.
Sad ću probat drugačije.
Nije to do skakanja s programa na program, nego do nedovoljno truda, znoja i discipline pri jelu. U biti, svejedno je što radimo, ako se jako trudimo, mora biti rezultata.
Mijenjanje programa nije nuzno loše, jer se na taj način bolje upoznaju vlastite mogućnosti i slabosti.
pa vi ste sve male spram mene...173/84 :škartoc:...doduše, ja sebi super izgledam i sa 67 kg...na lchf sam, ali mislim da i tu moram količine hrane smanjiti...meni su najbolje one kratke dijete sa vježbanjem, ali samo na početku da pokrenu metabolizam...poslije se držati zdrave ishrane bez izleta...sad ne smijem ništa strogo jer još dojim...
danas ne znam hoću li išta raditi, ova me viroza uništila...jedva se krećem, kao da još jednu sebe nosim na ramenima...
betty, 09 04 :)
sad iman 64, imala 59 proslo lito. tila bi 57 :)
ja nisam ni visoka (163) pa se te kg i te kako vide
MB, ja sam malo više od tebe, 168
i mislim da bi mi idealno bilo negdje 57-58
ustvari, ta brojka mi je posve nebitna, kad bih imala 60 i bila bez šlaufova, bez jastučića cijelom dužinom nogu, kad bi mi trbuh bio ravan u planku :mrgreen: i kad bih imala leđa ko harfu, da se rebra lijepo osjete pod rukom :mrgreen: - da, mislim da bih tada bila zadovoljna
cubana :klap: sto vise to bolje!!
Betty koliko kg imas sada?
bome ste se raskokodakale :klap:
kod mene je konačno viroza na uzmaku i planiram danas nešto odvježbati. mislim da ću alpha cardio... da se probudim malo :)
Anci, meni je jedan zwow premalo. Sto ja znam. To je sve ispod 20 minuta. Znam da je intenzivno no ipak mi se cini malo. Ja kad napravim dva zwowa, doguram do jedva 25 minuta dnevno. Je da plivan u znoju, ali to nije niti pola sata. Jucer sam napravila zwow 102 i 56. 102 sam odradil za jedva 14 minuta sto ce reci da sam bila brza od zuzi. Danas fina upala misica od jucer i prekojucer- bili su treninzi fokusirani na lower body. Danas jos ne znam sto bih, sutra rest day jer sam dezurna. Nema mi goreg nego rest day spucat na dezurstvo, ali nemam izbora.
Da i ja prijavim ciljeve. Kilaža može ostati, uglavnom se želim učvrstiti i vratiti prijašnji oblik tijela.
Kratkoročni plan: iduća dva mjeseca radim jedan program za donji dio tijela 3 puta tjedno (u to ću ubaciti nešto sklekova i vježbi za ramena i ruke), ostala tri dana u tjednu trčanje (zasad bez nekog posebnog plana dok opet ne dođem u formu). Trčanjem se nadam izgubiti nešto masti što je ostalo na bokovima i bedrima poslije trudnoće, a vježbama definirati. Vidjet ćemo hoće što biti od toga.
Dugoročniji plan: zg polumaraton u listopadu ako se zvijezde poklope :mrgreen:
vikki i ja se pridružujem tvom dugoročnijem listopadskom planu. tenisice sad imam, ostalo je sitnica :lool:
slažem se sa sasom, jedan zwow je premalo. i dva često ispadnu ispod pola sata... mislim da je to minimum za značajnu učinkovitost; pola sata dnevno, 5-6x tjedno :)
Vikki koji je to program za donji dio ak smijem pitat?
cure ajmo skupa u napad, ja sam isto ovan po horoskopu :-)
moj ročkas je prvi na redu, a bome sam i najteža :-( ali sam si zato zadala najizazovniji cilj 8-)
možemo radit redovite prijavke ne samo vježbanja nego i kila, ha?
Postrojavanje onih koje kreću u napad na brojke na vagi :-)
malena beba - do 9.4. --> sa 64 na 57
betty blue ---- do 1.4. --> sa 66 na 60
apricot ------- do 15.4. --> sa 65 na 60
cubana ----------- rok? --> sa 64 na 59 (ili još?)
aqua --------- do 25.3. --> sa 70 na 63
anybody else to join? :-)
aqua samo ispravi ovo 57. bit cu sretna ako do rodjendana bude 60 :lool:
ajde malena beba, nemoj bit kukavica :-) ja sam se pomalo bazirala i na vašim ciljevima pa nema sad mrdanja :-)
think big! ako bude 60 do rođendana, točno tako, bit ćeš sretna. kao i ja ako ne bude sve ovo nego bude dio toga. čim obučem drugu odjeću (manju) ću bit sretna. a do tada ću razmišljat "na veliko", jer ako postavimo mali cilj, onda će on tolerirati i povremene izlete u čokoladni svijet, a trenutno to nije uopće potrebno, zar ne :)
think big ;-)
Ufff kaj ste vi mršave :-o
ja bih da prije nego što se previše fokusirate na brojku na vagi pročitate ovaj članak http://www.fitmama.com.hr/svastara/vaga-nam-laze/
:)
ovnovi napadaju :rock:
dobar članak! ja sa svojih 73-75 kg (i ovo stavljam samo zbog RIBICE da ne bude u depresiji i zabludi da su svi mršavi) puno bolje izgledam nego neke cure koje su moje kilaže ili mršavije par kila, sve zato što vježbam i imam mišiće.
ok, naravno da sa tim kilama imam i dosta sala, celulita itd što želim maknuti, ali uvijek sam bila mišljenja da svako mora biti u mogućnosti ponijeti svoju gajbu piva sam.
sad je tu gajbu zamijenilo dijete :lol:
E da, celulit. Ne sjećam se da smo ga do sada spominjale.
Ima li mu lijeka?
malena beba - do 9.4. --> sa 64 na 57
betty blue ---- do 1.4. --> sa 66 na 60
apricot ------- do 15.4. --> sa 65 na 60
cubana ---------30.4. --> sa 64 na 59--->54 do kraja godine
aqua --------- do 25.3. --> sa 70 na 63
ja želim vidjeti brojku 6 na svojoj vagi!!!!
do svog rođendana :bik:
meni se svojedobno, kad sam bila na strogom lchf režimu i puno vježbala bio jako jako smanjio
koliko sam ja primjetila, kod mene na količinu celulita najviše utječe junk koji jedem
kad sam se hranila "čisto", dakle ne samo low carb, nego bez konzervansa, aditiva isličnog, tada mi je celulit bio najmanji
sad u adnje vrijeme se sjetim nakon tuširanja jako se trljati ručnikom, kao neka vrsta masaže (za koju nemam vremena, ali vjerujem da bi pomogla)
postoje i one anticelulitne kreme, u kozmetičkim salonima te namažu s tim i stave u neku vruću komoru :lool:
svojedobno sam pokušavala napraviti slično, namazala bih se kremom, zamotala u foliju :lool: i tako vježbala
ali sam stala jer sam očito osjetljiva na te kreme, meni su kapilare počele pucati, tako da ne bih to baš preporučavala okolo
Ja bih svakome, umjesto vaganja, preporučila upotrebu krojačkog metra:
prsa
ruka
struk
oko pupka
guza
bedro
I mjeriti razliku svakih 7-10 dana.
I iskopati mršave traperice iz ormara i probavati ih u istim razmacima.
edit - NARAVNO da sam ih išla probati odmah nakon tuširanja iza prvog treninga:lol:i još se uvjeravala da vidim razliku
I slike.