kjb sretno
tang i rahela jos jednom naklon. meni to sve SF
prijavljujem i 6 ispod 6, tocnije 5.46 :jump:
Printable View
kjb sretno
tang i rahela jos jednom naklon. meni to sve SF
prijavljujem i 6 ispod 6, tocnije 5.46 :jump:
ma daj, magriz, a ono tvoje željezo?
ti ko da baš niš ne radiš
i fakat si turbo ubrzala, više nećemo moći skupa trčati, pobježe ti meni
magiz :naklon: stvarno si odlicno ubrzala!! :klap: bravo!!
rehela odlican zwow, taj sam radila vise puta :)
tang :klap:
puno zeljeza cuda radi trcanju
Tang i rahela bravoo!!
Magriiz toooooo!!!!!, :-D rekla sam ja da ti mozes povuc brze :klap: i istina snaga puno utjece na performanse trcanja.
Kris moj go je upravo zavrsio pa kud bi radnim danom ja djipala po Medvednici da nisam na go :-)
Jutros solo 11.6km na 5:22 lijepo suncano al i vruce.
Kjb, sretno : )
Ja sam sinoc opet malo festala :mrgreen:
A danas sam isla s klincima na utrku, oni na 400m, ja 5km.
Nism bas zadovoljna, koliko god sam se trudila da me ne povuku, povuko na pocetku. Kasnije sam to fasovala. Al nea veze, bilo je super zabavno.
I jos sam zaboravila endo iskljuciti na kraju. :lool:
zhang kakva je to bila utrka za klince? ja bi svoje povela, al znam samo za Volim trčanje. I bravo za utrku nakon fešte :klap:
Nama pomaknuli start PM-a idući vikend za 10h umjesto 9h, ima brate mili da se istopimo od vrućine..ihaaaj...
Uzbuđena sam sutra zbog moje ekipe koja trči Bratislavu, ko da je trčim ja :-)
Vecernjakova utrka Zdravo proljece.
Meni je bilo fora sto ima za klince pa sam onda i ja odlucila ici.
Zhang je bila valjda u samoboru, mi smo svi trčali, najveći osvojio i medalju, klinki izbjegla medalja pred nosom.svaka utrka po manjim gradovima ima i dječje, bila je velikogorička pred tjedan dana, sad će skoro i jaskanska,pa odma iza nje i Plitvička, ima i ona dan prije jesenskom zagrebačkom polumaratona,pa usred ljeta prema zagorju, nade se. Ima i lošinjska zadnji vikend u sedmom
Bila je i neka dječja popratna trka u majmuniru, a vidim najavu i uz rovinjski polumaraton
Bravo zhang i podmladak :klap:
Lili mozda zahladi do iduceg vikenda? Kakva je prognoza?
Trenutno je bas vruce!!
Daj najavite malo djecje tu na forumu. Ja recimo to preko Vecernjeg uopce ne pratim.Nemam naviku gledat djecje a trebala bi. :-)
jelena super za medalju i sudjelovanje svih vas.
zhang bravo za decke i tebe!
Vruce je za poludit, valjda posebno tesko jer je prvo takvo trcanje nakon zime. Ljudi na 10-ki su izgledalai katastrofa.
bravo djecici i roditeljima na utrkama.
cuvajte se
Kjb u krpe draga odmah i sretno sutra u 10h kako god bude bitno je doci do ciljs i to je uspjeh, veliki uspjeh!
Znam koliko vam je vruce cula sam od ekipe.
laku noc!
P.s.radi tebe sam.isla otvarat forum u ove sate :kiss:
sutra oko 10 kroz moje selo protrčava ekipa koja trči sa Trga do Čazme (60 km), pa dok budem navijala za njih, kjb, mislit ću i na tebe
Rahela krenuli su s Trga :-) i nasih par trci.
kjb curo nasa nadam se da si bolje spavala, sretno!!
kjb sretno danas!! :klap:
Kjb sretno :-D!
Zhang tvoji malci su mi super :heart:! Bravo za njih!
Jelena čestitam tvom na medalji.
Ja sam juče restala, kako mi je dan krenuo i danas ću. Drugi mi je dan ciklusa, sve me boli, stomak, glava, cijelo tijelo. Ako se popravi stanje do večeras, bit će nastavak, čini mi se cardio.
ja sam mislila da je utrka jucer :oops:
kjb sretno
J-la nadam se da ce danas bit tvoj dan :love: :kiss:
Mi smo se zaputili na Krku :klap:
Ako stignem, vjezbat cu vcrs, ako ne nema veze :)
MB uživajte :-)!
Ipak sam vježbala, ops cardio i core 2, otjerala glavobolju, al stomak i dalje boli. I dalje mi teško idu burpees rolls, nikako se dočekat skupljenih nogu, nego ih raširim da se lakše dočekam.
Moja tinejdžerica je sinoć zaspala u 1 i 10 a jutros me probudila u 8, još da sam popila sta sinoć brojalo bi mi se kao izlazak :lool:.
Summer jesi bolje?
plima i kjb drzim palceve!!!
j- la lol na malu
i bravo za volju u takvom tjelesnom stanju
mb divno ce vam biti, uzivaj!
Nadam se da je summer nasa dobro...
Jucer sam samo yogu, postala je prilicno zahtjevna i traje iznad 30 min.
Mislim da cu je prebaciti za predvecer inace bi se trebala u 5 ustajati
Pola 6 mi je krajnja granica ispod koje ne idem...
Jutros yoga + 12 km trcanja
Sve me boli i sva sam happy
:-D
Strasne ste cure!
MB blago ti se uzivaj na Krki!
Flopice bravo za 12km + joga :klap:
j-la sasavka ti je malicka!
Danas samo kjb trci curke, vidim da spominjete i plimu, ona ce iduci tjedan sa mnom :-)
kjb cekamo report nestrpljivo :-)
Trcala sam super, bas cijelo vrijeme pametno. Zaboravila iskljucit garmin, pa si ne znam vrijeme, no mislim da sam isla 2:02. Cak mi ni vrucina nije smetala. Sad sjedim na fontani u japankama, gustam. Cure super ste virtualne navijacice
Bravo kjb!! :klap: :naklon:
Super rezultat!! I to drugi pm u 2 tjedna :naklon:
Bravo kjb!!!
bravo kjb
Bravoooo
bravoooooo!!!!!
Bravoooo draga, jako sam sretna zbog tebe!!! :-D to je bas vrijeme koje ti je i zadao trener , sta ne?
Bas mi je drago da si pametno trcala i moja prija iz kluba je bila pametna pa presisala one koji su zestoko krenuli a poslije posustali.
Al kaze da je njoj bilo jakoooo tesko zbog vrucine.
sad se mozes sutra na poslu sepurit :-)
Rahela :lol:
Kjb, braaavoooo!!
J-la, lolam.na tulum :lool:
Flopi, ta tvoja yoga dobro zvuci. To bih si trebala ubaciti nakon treninga.
Ja sam odradila super trening i nakon par dana (zapravo, skoro pa tjedan) brljanja s hranom, sam se napokon vratila na tracnice.
rahela :lool:
zhang velkam bek. povodljiva bi isto mogla. strebsa treba novi program :iskušenje:
Rahela zakon si :naklon: svaka cast za ideju!!!!
prijavak vrtlarenje ujutro, bazen popodne
sad je vrijeme za seriju i peglanje :anci:
summer javi nam se. kako si?
Rahela :lool:
Zhang bravo!! Nekad si treba dat oduska, ako treba i par dana :mrgreen:
Mi smo dobro izmorili djecu danas!
Isli smo na Krku ali sa ulaza Skradin. Brodovi jos ne voze pa smo pjesacili 4km do ulaza i isto toliko nazad.
Na povratku su oboje u autu malo zaspali :lool:
Predivno nam je bilo!! Nasetali smo se u prirodi, Krka je divna! Djeca su malo rondala ali ignorirali smo ih :lool:
Lincine male!
Poslin smo bili u Skradinu na rucku i na povratku jos svratili u Trogir na sladoled. Dica su opet negodovala, kao jos hodanja ali sladoled ih je udobrovoljio. MM i ja smo zakljucili da je njima super s nama jer ih svuda vodamo :lool: skromni smo, nema sta!
Na povratku sam napravila tripple ladder po rasporedu. Sad cu ponovit s mazom prirodu pa moram jos i peglat ako mislimo nesto ispeglano sutra obuc haha
Kjb jos jednom bravo bravo!!
Summer kako si ti?
Edit: uletila magriz. Bravo i za vrt i za plivanje!
kjb, cestitke! Bravoooo!
Kjb bravo!!! :klap:
Nadam se da cu i ja koju minutu spustit od proslog, frka me vec sad grozno!
Priznajem da vas nisam bas pratila ovaj vikend. Vratili se iz sv.Martina. Imam prijavit jedino dva dana namakanja, klinci se nisu dali van iz bazena! Tjesim se da je ta termalna voda dobra i za misice :loool: