Sejla čestitam od srca!
Printable View
Sejla čestitam od srca!
prekidam dobar niz... danas 12dnt stigla menga i test negativan. u pon vadim krv samo da zatvorim vrata ovom postupku...
kad malo sve zaboravim idem po svoje smrzliće.... a do tada svima puno sreće i molim bez postova tješenja i zagrljaja i ostalog što ide sa minusom na testu ovdje...
ljubim vas sve :heart: i vratim se jednom sa malo ljepšim vijestima!
ma kud bi isla, osani u drustvu ovdje, evo, i krol je trudan iz fet-a, tako cete i vi, kiss
Sejla,krol cestitke. Bluebella zao mi je,bude vise srece sa smrzlicima. Pozz svima!
Joj cure baš ste me dirnule, koliko lijepih želja :-)
Bluebella, mislimo na tebe, i naravno da će biti lijepih vijesti :kiss:
BB nečemo te tješiti već ćemo čekati da se odmoriš i odeš po smrzliče kojima ćemo se zajedno radovati;-)
Drage moje evo prolazi i moj zadnj dan u Pragu. Toliko smo se našetali da zadnja dva dana stojim u sobi jer sam zategla tetivu.Sejla čestitam od srca, a meni preostaje još 10 dana čekanja. Pokušat ću izdržati, ali ne znam kako. Simptomi nikakvi osim ogromnih grudi, a možda je i prerano. Nastojimo uživati i ne misliti puno, što je u ovoj situaciji jako teško. Mare imala si pravo, ovaj grad donosi mir i opuštenost kakvu nisam već dugo osjetila. Sa smještajem smo jako zadovoljni jer na 33 stupnja hotel bez klime bi bio katastrofa. Probali smo sve specijalitete, a i morali smo u ovih 9 dana i odlučli da ćemo se opet vratiti ( nadam se samo turistički). Svima hvala na podršci i javim se kad stignemo doma
:bye: evo i mi stigli domu svome sa dvije lijepe morule kako kaze dr skolske
nova nada je tu :yes:
vidim ima lijepi vjesti a i onih losi BB :love2: i potpisujem sonju
sejla tebi i tm cestitam od :heart:
svima ostalim saljem :*
Dragi moji prazani i prazanke....mislim da bi bio red da nakon onolikog truda koliki je mare ulozila uzmemo aktivno ucesce na njenoj stranici i forumu.Ne zbog mare,iako to zaista zasluzuje,vec zbog svih onih znanih i neznanih koji ce u potrazi za svojim dijelom srece,a koje put odvede u Prag,uci na tu stranicu i dobiti korisne informacije,iskustva i savjete.
iva, čekamo sad s tobom i navijamo!
pozdrav i puno sreće jednoj samo čitalici koja je sad u Pragu!
(krol, hvala, al nije to za mene nego za sve druge, a i jako me veseli da tamo pišemo zahvale klinikama)
Ma nije to skupo....cini mi se da sam sve platio 15-20e....ponesi nalaze....ako ti je daleko napisi mi na pp dijagnozu pa cu ja otici do njih,zaista mi nije tesko....imao sam negdje i br. telefona....potrazicu
Sejla čestitam!! Iva držimo fige!
draga bb... :love2:
Znate li nekoga tko je u Prag išao na donaciju embrija? Jel dozvoljena i parovima ne-češkog državljanstva? Gledala sam na stranicama od PFC gdje piše da rade donaciju i da za nju vrijede isti zakonski propisi kao i ostale donacije pa po tome nekako mislim da je... ?
leeloo, i na cjeniku Pronatala sam vidjela da postoji transfer doniranih embrija, ali se nisam raspitivala o detaljima....
iva i lili, čekamo s vama, sretnoooo!!!!
krol iskreno čestitam tebi i tvojoj ženi,divim se vama borcima.
~~~~~~~~~~~~~~~ da trudnoća bude školska.
sejla čestitam na +.
Sejla cestitam na +. Sad cekamo veliku beticu
Tks cure..
Wow, opet najezda praških trudnoća :-D
Sejla i Krol moje najiskrenije čestitke :klap:
BB, strpljiv, spašen..... vjeruj mi :love2:
Iva i Lili, sretno :heart:
Hvala draga tikice! Želim ti lijepu i mirnu trudnoću, čuvaj svoja dva mala srdašca :heart: :heart:
Pozdrav curke, znam da se vjerojatno već negdje pisalo, ali... molila bih vas za jednu informaciju, naime upravo završavam svoj 6-ti full stimulirani postupak (5 preko HZZo-a) koji će navjerojatnije završiti kao i svaki do sada i moji jajnici više ne mogu to izdržati (AMH 2,4), pa prikupljam informacije o donaciji jajne stanice. Možete mi reći da li je i donacija ograničena, kao i postupci? Postoji neki broj? Zanima me imam li ja pravo na donaciju ako sam ispucala 5 postupaka preko HZZO-a? Jel imam pravo na samo jednu (do tih 6 puta) ili kako?
Krol hvala, na info i posebno na ponuđenoj usluzi, ali meni je to skoro pa u komšiluku, čini mi se da si mi i ti komšija. Još više se zato radujem vašem uspijehu. Nažalost sve više viđam u okolini parova koji se bore sa sterilitetom, ženskim ili muškim, svejedno. Možda ih i nisam primjećivala dok se nisam sama s tim suočila.
Draga kruca, baš razmišljam što da ti kažem. Meni je ovo bio prvi postupak jer je kod mene jedina opcija donacija, tako da ne znam bi li se tebi tvoji prethodni postupci zbrajali. Pogledala sam malo u svoje odobrenje, i ne piše podatak koliko se puta može ići. Odobren mi je ovaj postupak, a za transfer preostalih smrzlića se također može predati zahtjev za podmirenje troškova.
Ono što ti mogu reći je da su dosta strogi kod odobravanja, i dok god imaš šanse za trudnoću vlastitim stanicama, teško će odobriti....
Možeš se za početak javiti čisto informativno klinikama u Pragu, opišeš im svoju dijagnozu i dosadašnje postupke, pa ćete vidjeti i odlučiti.
Javi se, puno sreće u donošenju odluke!!!!
Ja sam iz B.Luke.Dakle,one se sad nalaze u Novoj Topoli,uz sami magistralni put Banja Luka-Gradiska.Samo priupitaj i svako ce te uputiti.Mislim da se apoteka zove Karmela telefoni su 0038751892383 i mob.0038765974696.Kontaktiraj ih slobodno.Mozda se javi jedna sestra malo prgave naravi ali je ignorisi. :)
Cure, moja je beta 13dnt 2401!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! I sestra me potapšala kad je vidjela moju reakciju na dobiveni papirček :lol:
wow koja beta.... čestitam!!!!:-D
sejla
jako mi je drago zbog tebe SUUUUUUUUUUPERRRRRRRRR:-D
p.s. kad sam otisao po nasu betu sjecam se da sam sestru izgrli i izljubio a kuci sam lebdio pjevuseci jedva cekajuci da zagrlim svoju dragu.
Zelim ti skolsku trudnocu i da uzivas
pozdrav od mene i moje bolje polovice PRAG
hvala vam puno!!!!!! Također primite puno pozdrava i poljubite vašu Marijicu!!! (ja ni ne znam kak sam došla doma, :lol:)
čestitam praškim trudnicama.
ma samo kakve to beturine imate...
sretno, sretno:-D
ja kad sam podigla svoju prvu betu nisam znala je li bi se smijala ili plakala!:lol:
sejla čestitam!!!!!!!!! :klap::klap:
ja sam od hzzo-a dobila odbijenicu. tražila sam ivf, a naveli su mi da mi taj postupak odbijaju s obzirom na moje godine i nalaze (sve ok), s tim da po nalazima mm imamo pravo na postupak van, ali da je povjerenstvo odlučilo da ivf ne odobre, ali da se u našem slučaju može odobriti aid, s tim da moram slati novi zahtjev i nalaze... znači opet skoro sve ispočetka.
pretpostavljala sam da mi neće odobriti ivf, ali me je totalno razočaralo da moram opet ići da mi se zahtjev ispuni, samo zato što na prijašnjem piše ivf, a ne aid... pa zar mi ne mogu na osnovu mišljenja komisije odmah odobriti aid?!?!?!?!?!?!?!
... eto nam naše države i birokracija!!!
ne mogu vjerovati da samo zbog jedne riječi opet moram ići svom mpo liječniku da mi ispuni novi zahtjev!?!
vrijedi li uopće slati žalbu na ovo riješenje, tj. molbu da bez novog zahtjeva a na osnovi ocjene komisije odobre aid? ili je to samo gubljenje vremena?
baš sam razočarana... sad mi još samo treba da mi je dr. na godišnjem...
Seeeeeejlllllaaaaaaa!!!!!!!!!! Raspekmezila sam se i ne znam sto reci.... Uzivajte i volite se i braaaaaaaaaavoooooo ;)
hvala vam :kiss: :heart:
bmaric, žao mi je, znam kakav je osjećaj kad stigne prva odbijenica :-(.....da, naša birokracija baš radi po principu zašto bi moglo biti jednostavno, kad može komplicirano. Nažalost, ne isplati se sa žalbom, nego nova molba i sve ispočetka....Puno sreće da se riješi čim, čim prije!!!!!!!!!
Sejla čestitke od srca! I još jednom, bravo PFC! :-)
Sad samo opušteno (da, znam da je ova preporuka čista iluzija, ali ti moram reći što su i meni govorili :-)) i uživajte u sljedećih 40ak tjedana!
p.s. imaš točno za 100 veću betu od nas:lol:
hvala draga patuljchice, joj ti si me baš bila spasila onim svojim savjetom o namakanju utrića, i umirila :-) U mom slučaju BRAVO I HVALA PRONATAL :-D
Znači, i ja ću onda dočekati svoju mrvu kao i ti!!!! (inače, dragi me zafrkava hoće li se sad na uzv-u vidjeti pišo, :lol:)
Sejla koja beta..!!!! :-D
Bmarić nama je dr odmah na zahtjev napisao ivf/aid bez da nas je išta pitao. Vama je vjerojatno htio pomoći navodeći samo IVF kao opciju. Ma ovi iz HZZO su neumoljivi! Nama tražili da dostavimo HSG pa smo poslali molbu da nam daju još malo vremena jer to nismo u stanju napraviti za 15 dana . Kupujemo vrijeme makar mislim da niš od toga.
Sve u svemu držim ti fige da slijedeći put mapokon dobijete odobrenje.
hvala cure! pregledala sam sve nalaze, svi su mi još unutar 6 mjeseci, znači samo trebam doći do svog dr., ispuniti novi zahtjev, poslati i čekati.
leeloo, meni je tek kasnije palo na pamet da smo trebali oba postupka staviti u zahtjev zbog mojih nalaza... ali što je tu je.
nadam se i ja da će više sreće biti sljedeći put.