krol(ma imali ste vi lijepe simtpome
)
Čudno je to s tim čekanjem bete....Bez obzira na znatiželju i nervozu nisam nikad radila kućne testove nego samo vadila krv i to obično dva tri dana prije nego je rekla dr. Nekako je moj film u glavi da se ne želim mučiti tim rano je/nije rano znakovima jer me još više bacaju u očaj. Isto tako na prvi UZV sam oba puta otišla tek nakon cca 3 tjedna od vađenja bete jer nisam htjela paničariti ako se još ne vide otkucaji i sl. Tako je meni bar bilo lakše.
BB još se nadam tvojoj i Sejlinoj beti...krol čestitam još jednom
javljam vam se brzinski sutra transfer 4dnevnih krol ovo mi je vjetar u ledja jer i mi 17god pohodimo kod dr cestitam i vibram za dalje svima saljem vibre ipozdrav iz predivnog suncanog Praga
iva i lili, uživajte nam i puuuuuno sreće!!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
iva i lili držim fige!
Nesto sam se sjetio pa cu da napisem i ako pomogne onda super.
Naime,tokom nase borbe za bebu upoznao sam mnogo ljudi sa razlicitim problemima.Izmedju ostalog i muskog steriliteta.Jedni od tih prijatelja koji su vodili bitku sa sterilitetom su me zamolili da odem kod casnih sestara koje se nalaze u Aleksandrovcu,nedaleko od Banja Luke i uzmem i posaljem neke cajeve ili sta vec za muski sterilitet.Otisao sam dole.Znate,malo je nezgodno o tome pricati sa casnim sestrama ali sila boga ne moli.Dale su mi cajeve i nesto,mislim da je u flasi bilo crno vino sa necim.Poslao sam to i ljudima se drasticno popravio nalaz.
Ja nisam koristio jer nisam imao problema sa tim.Prenosim iskustva.
Mene su izlijecile od prostatitisa i hemroida.
Dakle,nekima je pomoglo to.Znam mnoge u Banja Luci kojima su rijesile zenski sterilitet na osnovu dijagnoze pa one spreme caj.
Radi se o katolickom samostanu ali ne onaj gdje se lijece narkomani nego drugi nize njega na samom putu Banja Luka -Gradiska.
I jedno malo upozorenje....docekace vas jedna namrgodjena,stroga,stara casna sestra.Na mene je galamila ko na dijete sto prije nisam dosao.Mislim se a i rekao sam joj....ljubim te bogom galami koliko hoces samo daj caj i ne udaraj me.
Ako i jednom paru ovo pomogne post ima smisla![]()
Posljednje uređivanje od krol : 28.06.2012. at 19:32
zaboravi zavibrati ivi i lili~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Skupljam sve papire za zamolbu HZZOu. Jel mi možete pomoći s popisom? Možda ste negdje već o tome pisali. Upravo sam danas napravila ponovo sve pretrage koje su mi naveli iz Praga i sad čekam da dobijem nalaze pa bi priložila to. Od MPO doktora sam dobila ispunjen zahtjev. Jel se daju orginali ili kopije? hvala
Pretrage - papa test, cervikalni brisevi (aerobi, anaerobi mycoplasma/ ureaplasma, chlamydia), hormoni - fsh, lh, e2, prl, slobodni testosteron, tsh, progesteron, KG i Rh, markeri hepatitisa B i C, HIV, UZV maternice, ali ovisno o tvoj dijagnozi moraš imati možda i još neke dodatne pretrage.
Tipa postkoitalni test koji ja nisam radila jer nije bilo potrebe.
Za muške - spermiogram, bak.nalaz ejakulata, KG i Rh, markeri hep B i C, HIV
Predaješ kopije.
Mene i ovu noć mučili bolovi u trbuhu i glavobolja....Mislila sam sutra ujutro probati s testićem, pa ćemo vidjeti....
Bluebella, nadam se da si mi dobro.
sejla, jedva čekam da javiš šta kaže test, držim fige tebi i ostalim čekalicama!
Cure moje, imam lijepi plusić!!!!jel ja to sanjam?!
![]()
![]()
![]()
draga sejla, čestitam i ovdje, kad je beta?
Hvala, hvalabeta mi je inace 9.7., ali obavit cu sljedeci tjedan, utorak-srijeda. Jos uvijek ne mogu vjerovati...dragi je sinoc pricao trbuscicu i mazio ga, rasplakala sam se jer me primio strah sto ako ujutro saznam da ipak nismo uspjeli...a ujutro se odmah pojavio plusic, i uz njega moje suze radosnice! Velika pusa svima
![]()
Bluebella, iva, lili ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
![]()
![]()
Sejla cestitam dragajoooooooj i meni su suze radosnice krenule
Seeeeeejlaaaaaaaaaaaaaa bravoooooooo!!!!!!!!!!
Krol, Sejla, lijepi ste niz zapoceli! Ajmo nek se samo tako nastavi - potencijalnih imamo![]()
sejla cestitam od srca!!!!!!)))))
i drugima koji imaju plusice sve naaajboljeee!!!! oni koji cekaju neka nastave niz plusica))
Jedno pitanjce - zavrsila sam na injekcijama recitalina (penicilin). Primila sam ih 4 i jos bih trebala 1, i to bi kao bilo to. 5.7. smo naruceni kod Alebica na VV....hoce li mi moci raditi ikakve pretrage s obzirom na lijek??
Sejla čestitam od srca!
prekidam dobar niz... danas 12dnt stigla menga i test negativan. u pon vadim krv samo da zatvorim vrata ovom postupku...
kad malo sve zaboravim idem po svoje smrzliće.... a do tada svima puno sreće i molim bez postova tješenja i zagrljaja i ostalog što ide sa minusom na testu ovdje...
ljubim vas svei vratim se jednom sa malo ljepšim vijestima!
ma kud bi isla, osani u drustvu ovdje, evo, i krol je trudan iz fet-a, tako cete i vi, kiss
Sejla,krol cestitke. Bluebella zao mi je,bude vise srece sa smrzlicima. Pozz svima!
Joj cure baš ste me dirnule, koliko lijepih želja
Bluebella, mislimo na tebe, i naravno da će biti lijepih vijesti![]()
BB nečemo te tješiti već ćemo čekati da se odmoriš i odeš po smrzliče kojima ćemo se zajedno radovati![]()
Drage moje evo prolazi i moj zadnj dan u Pragu. Toliko smo se našetali da zadnja dva dana stojim u sobi jer sam zategla tetivu.Sejla čestitam od srca, a meni preostaje još 10 dana čekanja. Pokušat ću izdržati, ali ne znam kako. Simptomi nikakvi osim ogromnih grudi, a možda je i prerano. Nastojimo uživati i ne misliti puno, što je u ovoj situaciji jako teško. Mare imala si pravo, ovaj grad donosi mir i opuštenost kakvu nisam već dugo osjetila. Sa smještajem smo jako zadovoljni jer na 33 stupnja hotel bez klime bi bio katastrofa. Probali smo sve specijalitete, a i morali smo u ovih 9 dana i odlučli da ćemo se opet vratiti ( nadam se samo turistički). Svima hvala na podršci i javim se kad stignemo doma
evo i mi stigli domu svome sa dvije lijepe morule kako kaze dr skolske
nova nada je tu
vidim ima lijepi vjesti a i onih losi BBi potpisujem sonju
sejla tebi i tm cestitam od
svima ostalim saljem![]()
Dragi moji prazani i prazanke....mislim da bi bio red da nakon onolikog truda koliki je mare ulozila uzmemo aktivno ucesce na njenoj stranici i forumu.Ne zbog mare,iako to zaista zasluzuje,vec zbog svih onih znanih i neznanih koji ce u potrazi za svojim dijelom srece,a koje put odvede u Prag,uci na tu stranicu i dobiti korisne informacije,iskustva i savjete.
iva, čekamo sad s tobom i navijamo!
pozdrav i puno sreće jednoj samo čitalici koja je sad u Pragu!
(krol, hvala, al nije to za mene nego za sve druge, a i jako me veseli da tamo pišemo zahvale klinikama)
Ma nije to skupo....cini mi se da sam sve platio 15-20e....ponesi nalaze....ako ti je daleko napisi mi na pp dijagnozu pa cu ja otici do njih,zaista mi nije tesko....imao sam negdje i br. telefona....potrazicu
Sejla čestitam!! Iva držimo fige!
draga bb...![]()
Znate li nekoga tko je u Prag išao na donaciju embrija? Jel dozvoljena i parovima ne-češkog državljanstva? Gledala sam na stranicama od PFC gdje piše da rade donaciju i da za nju vrijede isti zakonski propisi kao i ostale donacije pa po tome nekako mislim da je... ?
Posljednje uređivanje od leeloo77 : 02.07.2012. at 10:37
leeloo, i na cjeniku Pronatala sam vidjela da postoji transfer doniranih embrija, ali se nisam raspitivala o detaljima....
krol iskreno čestitam tebi i tvojoj ženi,divim se vama borcima.
~~~~~~~~~~~~~~~ da trudnoća bude školska.
sejla čestitam na +.
Tks cure..