vojvodjanka prvotno napisa
Zasto_bas_mi, a sta je sa ostalim hormonima? Ja mislim na ta pitanja,doduse,ni sami doktori ne bi umeli da nam odgovore sa 100-% sigurnoscu.
Ja iscitah ceo forum, i tek mi sad nije nista jasno, rekla bih da je pravilo da nema pravila.:zbunj:
Inace, studiram opet nalaz hormona MM-a, tj. komentare doktora i nesto mi je sinulo.Naime, dr je pored svakog nalaza nazvrljao svoj komentar (npr.pored testost. i SHBG koji su malo iznad donje granice napisao je "dobro"), a pored FSH i LH pise "hypoppe" ili "hyporpe", nisam uspela da rastumacim sva slova. Uglavnom, ja sam to izguglala kad je stigao nalaz, nista nisam nasla. A danas mi je kliknulo dok sam citala neke stare postove da je mozda hteo da kaze da vrednost ta dva hormona upucuje na hipogonadizam! :zbunj: Tako da tek sad ne znam sta da mislim!
Ja sam juce isla kod svog lekara, uputila me kod ginekologa, tako da cu uskoro i ja krenuti da proveravam svoje stanje. Da, jos mi je i savetovala da pocnem da uzimam folnu kiselinu, kao u slucaju da terapija da rezultata pa "slucajno" ostanem trudna. E, mislim se, draga moja, nemas ti pojma! Ali ja svejedno kupila folnu...:oops: