-
Zasto_bas_mi, a sta je sa ostalim hormonima? Ja mislim na ta pitanja,doduse,ni sami doktori ne bi umeli da nam odgovore sa 100-% sigurnoscu.
Ja iscitah ceo forum, i tek mi sad nije nista jasno, rekla bih da je pravilo da nema pravila.
Inace, studiram opet nalaz hormona MM-a, tj. komentare doktora i nesto mi je sinulo.Naime, dr je pored svakog nalaza nazvrljao svoj komentar (npr.pored testost. i SHBG koji su malo iznad donje granice napisao je "dobro"), a pored FSH i LH pise "hypoppe" ili "hyporpe", nisam uspela da rastumacim sva slova. Uglavnom, ja sam to izguglala kad je stigao nalaz, nista nisam nasla. A danas mi je kliknulo dok sam citala neke stare postove da je mozda hteo da kaze da vrednost ta dva hormona upucuje na hipogonadizam!
Tako da tek sad ne znam sta da mislim!
Ja sam juce isla kod svog lekara, uputila me kod ginekologa, tako da cu uskoro i ja krenuti da proveravam svoje stanje. Da, jos mi je i savetovala da pocnem da uzimam folnu kiselinu, kao u slucaju da terapija da rezultata pa "slucajno" ostanem trudna. E, mislim se, draga moja, nemas ti pojma! Ali ja svejedno kupila folnu...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma