Ja trenutno imam 64 kg i u iduća 2 mjeseca želim doći na 60. S obzirom da sam ove 4 kg dobila u zadnja 2 mjeseca, valjda ih u tom periodu mogu i izgubiti. Nakon toga do 15.06. želim imati 57 kg.
Printable View
Ja trenutno imam 64 kg i u iduća 2 mjeseca želim doći na 60. S obzirom da sam ove 4 kg dobila u zadnja 2 mjeseca, valjda ih u tom periodu mogu i izgubiti. Nakon toga do 15.06. želim imati 57 kg.
ma brojke su stvarno nebitne,toplo preporucam svima pogledati i poslusati ovaj link: http://www.youtube.com/watch?v=PH3pzo-zKds
( i nemojte odma;ja nisam skinny,to nije za mene....) poanta je da cilj ne smije samo biti pod svaku cijenu izgubiti na vagi,jer itekako je moguce sa istom kilazom imati totalno drugaciji izgled!
kosjenka--- do 21.02.--> sa 63 na 59
malena beba - do 9.4. --> sa 64 na 57
betty blue ---- do 1.4. --> sa 66 na 60
apricot ------- do 15.4. --> sa 65 na 60
cubana ---------30.4. --> sa 64 na 59--->54 do kraja godine
aqua --------- do 25.3. --> sa 70 na 63
Sve je meni jasno kile, mast, mišići vaga-centimetri...sve ja to pratim ali neka bude manje od 60 :)
iako, meni je važno da mi bedro bude 53, a struk 60, pa nek imam i 100 kila, ako treba
Ja mislim da su cure u pravu- drugo bi bilo da zele samo jakim deficitom prehrane skinuti kile. Ali ovo, vjezbom i urednom prehranom doci do zeljene tezine i izgleda, a posljedicno i zdravlja to je genijalno! Podrzavam!
Sasa, evo, mislim da si me uvjerila :D
Danas cu probati dva treninga, zwow 56 plus jos nesto. Ili cu raditi tabatu plus jos nesto. I zwow 56 je princip tabate, samo dvije zaredom.
Jos jedno blesavo pitanje: jel ucinkovito raditi jedan trening ujutro i jedan popodne? Ili da obadva budu u isto vrijeme?
Ja mislim da ja imam 57 kg. vaga nam vec sugo nema baterije, meni su mjerilo traperice :D
ohoho, koliko novih cura ovdje :)
počelo lijepo vrijeme pa svi živnuli, uključujući i mene, konačno sam se počela redovitije ujutro dizati i vježbati, sad kombiniram shauna i callanetics :mrgreen:
vidim da su neki dalekooo odmakli, svaka čast, meni je uspjeh da se vraćam na stari režim od 3-4 x vježbanja tjedno :angel:
a,tek sad vidim da su Kavofob i chris blue pokusala upozoriti na brojkice...meni ne mirisi na dobro zacrtat si tako brojcane ciljeve sa dosta kratkim rokovima...jer to potice na premali unos kalorija...kako se blizi zacrtani datum a vaga ne suradjiva kako smo zamislili svak ce podsvjesno (ili svjesno) ici na prekomjerno rezanje hrane....
)
Eto , ovaj stricek kaze da postoji JOS nesto pouzdanije od vaganja i mjerenja
http://m.youtube.com/watch?v=KU2kMdUQRuA
mjerim se ja :) ali sam maloprije ustanovila da sam izgubila papir na koji sam bila napisala pa sam zapisala ponovo.
naravno da bi tila da i te brojkice budu manje.
maloprije smo mm i ja odvozili biciklom nekih 5-6km, mislim da nam je trebalo oko 40 ak minuta, vecinom ravan teren uz more.
Danas sam po prvi put radila Shauna, plyometric cardio circuit. Od 41 minute trajanja programa sam sigurno 10 minuta hvatala dah. Ali trening jako brzo prođe, dinamičniji je od jillian.
Mislim da uz pravilnu prehranu sa redovitim vježbanjem, malo većim naglaskom na cardio tjedno oko 0,5-0,8kg realno i OK.
ou, jea, to je prvi trening insanityja :)
Anci, kak je zwow 56 princip tabate!? Intervali su 30/30 i to ne pauza nego cardio/snaga.
Nego, meni je savršena "tvoja" high knees tabata 30/10. To mi je super kad mi se ne da 56, a imam zwow od 15-ak min... barem malo da pojačam i poskočim :-D
Najbolja tabata koju sam probala (a nije da sam ih probala puno) mi je ona sa stolicom; kombinacija bočnog naskakivanja na stolicu, pauza, pa prebacivanje nogu s lijeve na desno i obrnuto dok se rukama držiš za stolicu. intervali su 20/10 i ubitačno je za izdržati.
Kavofob, meni je slicno- intervali su 25-5 sec. I ima 16 rundi, a ne 8 kao jedna tabata.
Meni je to isti princip :D
A u tabati mogu biti razne vjezbe.
kavofob, zhang, i naravno tko god se želi priključiti, hoćemo "It will rain sweet" kao jači Zuzkin trening ovaj tjedan?
e da, meni danas odmor 8-)
U čast Jilli sada odrađen c3, i bolje sam ga odradila, jesam znojna i umorna ali nije kao prije kada sam umirala..
A kaj se tiće kila ubijate me...ali dobro, kak veli Tunica treba dobro izgledati bez obzira na kilažu ..ili se ja to samo tješim...
60 kg sam imala u srednjoj školi i izgledala sam kao avet..prestrašno..
Danči, može znojenje sutra ili prekosutra, danas sam još li-la, ali sutra bi mi obje nosnice mogle biti prohodne. Pošto nemam girju, radit ću s bućicom od 5 kg.
Anci, kužim sad... mada nisam skužila tih 5 sec pauze, to je valjda kad grabim utege :D
ribice, c3 je u rangu s Insanityjem, nije uopće lagan :klap:
Tek sad sam skužila da je shaunow plyometric cardio circuit iz insanity programa. Ja sam htjela odraditi T25 (iako mi je bilo malo čudno što traje 41 min).
Ako sam dobro shvatila, T25 je lakši od insanityja?
Anci, tak ja uvijek kod tih malih zwowova, odradim 56-icu.
Al ne ručam biftek i baklavu pa mi nije teško :P :lool:
Idem sad alfu, nakon 4, slovima č e t i r i dana netreniranja :-o
kažu da je, nisam probala insanity.
nema ti druge nego nastaviti sa insanityem :)
Ja još osjetim bedra i guzu od prekjučerašnjeg lower focusa, pojma nemam koja bi mi vježba danas dobro došla.
Evo mene iz teretsne..mrtva,sam..sto od treninga sto od pojedene pizze..jedva disem..i moj cilj je nauciti jesti manje obroke:-)
Jos se nisam ohrabrila napraviti zwow,ali budem..uskoro
je, t25 je malo laksi a i krace traje. ali uzmi u obzir da nisam radila gamu i betu, nego samo alfu di ne koristi nikakve utege.
mene bole bedra od fit testa, jedva sam pedalirala danas, sva sreca pa je sve ravno bilo :lool:
Mene je napala viroza. Nos mi je u komi. A i grlo.
Tako da preskačem danas. Nadam se da će sutra nos biti prohodan.
Ja imam loša iskustva s njim. Jedno vrijeme sam hodala po svijetu sa zacrtanim mjestima za mjerenje (kemijskom po tijelu, pa opet podebljaj nakon tuširanja). I sve neki čudni rezultati. Pa sam mjerila triput zaredom, isto mjesto - tri rezultata. :facepalm:Odustah.. Ali se zato fotkam (za sad su sve iste, ali ne gubim nadu :-) )
Kavofob thanks za link, dobro je podsjetiti se da nije vaga najvažnija. Ali ko što sasa veli, nije izgladnjivanje u pitanju pa mi se čini ok. Mislim, realno, ako ću si dobro izgledati s tri kile više nego si zamišljam, naravno da ću odma vratit čokoladu u prehranu 8-).
a vi koje prigovarate da smo mršave, ajd i vi na prijavak, idemo svi skupa :-)
Odradil zwow 55 i zwow 67. Oba amrapa od 12 minuta. Ja mislim da kod ovako kratkih treninga treba raditi dva za redom. Jer tek tu te savlada umorni radis preko granica.
aqua, skroz kužim. taj članak sam valjda i pisala da sebe skinem s ovisnosti o vagi, da se sjetim zašto je to nepotrebno jer sam se vagala mjesecima ama baš svako jutro
u neko doba sam prestala, jednostavno mi je postalo svejedno koliko piše, prestala sam se i mjeriti metrom, brinuti i o broju hlača... a počela gola pred ogledalom pregledavati mišiće :lool:
puno mi je veća motivacija kad preživim neki ubojiti zwow nego što vaga kaže
ja ću se večeras izvagati, no već i sad vidim da sam u zadnjih par tjedana nabacila malo zaštite oko bubrega, to da mi ne bude zima :mrgreen: