bome ste se raskokodakale
kod mene je konačno viroza na uzmaku i planiram danas nešto odvježbati. mislim da ću alpha cardio... da se probudim malo![]()
Anci, meni je jedan zwow premalo. Sto ja znam. To je sve ispod 20 minuta. Znam da je intenzivno no ipak mi se cini malo. Ja kad napravim dva zwowa, doguram do jedva 25 minuta dnevno. Je da plivan u znoju, ali to nije niti pola sata. Jucer sam napravila zwow 102 i 56. 102 sam odradil za jedva 14 minuta sto ce reci da sam bila brza od zuzi. Danas fina upala misica od jucer i prekojucer- bili su treninzi fokusirani na lower body. Danas jos ne znam sto bih, sutra rest day jer sam dezurna. Nema mi goreg nego rest day spucat na dezurstvo, ali nemam izbora.
Da i ja prijavim ciljeve. Kilaža može ostati, uglavnom se želim učvrstiti i vratiti prijašnji oblik tijela.
Kratkoročni plan: iduća dva mjeseca radim jedan program za donji dio tijela 3 puta tjedno (u to ću ubaciti nešto sklekova i vježbi za ramena i ruke), ostala tri dana u tjednu trčanje (zasad bez nekog posebnog plana dok opet ne dođem u formu). Trčanjem se nadam izgubiti nešto masti što je ostalo na bokovima i bedrima poslije trudnoće, a vježbama definirati. Vidjet ćemo hoće što biti od toga.
Dugoročniji plan: zg polumaraton u listopadu ako se zvijezde poklope![]()
vikki i ja se pridružujem tvom dugoročnijem listopadskom planu. tenisice sad imam, ostalo je sitnica
slažem se sa sasom, jedan zwow je premalo. i dva često ispadnu ispod pola sata... mislim da je to minimum za značajnu učinkovitost; pola sata dnevno, 5-6x tjedno![]()
Vikki koji je to program za donji dio ak smijem pitat?
cure ajmo skupa u napad, ja sam isto ovan po horoskopu
moj ročkas je prvi na redu, a bome sam i najtežaali sam si zato zadala najizazovniji cilj
možemo radit redovite prijavke ne samo vježbanja nego i kila, ha?
Postrojavanje onih koje kreću u napad na brojke na vagi
malena beba - do 9.4. --> sa 64 na 57
betty blue ---- do 1.4. --> sa 66 na 60
apricot ------- do 15.4. --> sa 65 na 60
cubana ----------- rok? --> sa 64 na 59 (ili još?)
aqua --------- do 25.3. --> sa 70 na 63
anybody else to join?![]()
aqua samo ispravi ovo 57. bit cu sretna ako do rodjendana bude 60![]()
ajde malena beba, nemoj bit kukavicaja sam se pomalo bazirala i na vašim ciljevima pa nema sad mrdanja
think big! ako bude 60 do rođendana, točno tako, bit ćeš sretna. kao i ja ako ne bude sve ovo nego bude dio toga. čim obučem drugu odjeću (manju) ću bit sretna. a do tada ću razmišljat "na veliko", jer ako postavimo mali cilj, onda će on tolerirati i povremene izlete u čokoladni svijet, a trenutno to nije uopće potrebno, zar ne
think big![]()
ja bih da prije nego što se previše fokusirate na brojku na vagi pročitate ovaj članak http://www.fitmama.com.hr/svastara/vaga-nam-laze/
![]()
dobar članak! ja sa svojih 73-75 kg (i ovo stavljam samo zbog RIBICE da ne bude u depresiji i zabludi da su svi mršavi) puno bolje izgledam nego neke cure koje su moje kilaže ili mršavije par kila, sve zato što vježbam i imam mišiće.
ok, naravno da sa tim kilama imam i dosta sala, celulita itd što želim maknuti, ali uvijek sam bila mišljenja da svako mora biti u mogućnosti ponijeti svoju gajbu piva sam.
sad je tu gajbu zamijenilo dijete![]()
E da, celulit. Ne sjećam se da smo ga do sada spominjale.
Ima li mu lijeka?
cubana ---------30.4. --> sa 64 na 59--->54 do kraja godine
ja želim vidjeti brojku 6 na svojoj vagi!!!!
do svog rođendana :bik:
meni se svojedobno, kad sam bila na strogom lchf režimu i puno vježbala bio jako jako smanjio
koliko sam ja primjetila, kod mene na količinu celulita najviše utječe junk koji jedem
kad sam se hranila "čisto", dakle ne samo low carb, nego bez konzervansa, aditiva isličnog, tada mi je celulit bio najmanji
sad u adnje vrijeme se sjetim nakon tuširanja jako se trljati ručnikom, kao neka vrsta masaže (za koju nemam vremena, ali vjerujem da bi pomogla)
postoje i one anticelulitne kreme, u kozmetičkim salonima te namažu s tim i stave u neku vruću komoru![]()
svojedobno sam pokušavala napraviti slično, namazala bih se kremom, zamotala u folijui tako vježbala
ali sam stala jer sam očito osjetljiva na te kreme, meni su kapilare počele pucati, tako da ne bih to baš preporučavala okolo
Posljednje uređivanje od betty blue : 15.01.2014. at 16:11
Ja bih svakome, umjesto vaganja, preporučila upotrebu krojačkog metra:
prsa
ruka
struk
oko pupka
guza
bedro
I mjeriti razliku svakih 7-10 dana.
I iskopati mršave traperice iz ormara i probavati ih u istim razmacima.
edit - NARAVNO da sam ih išla probati odmah nakon tuširanja iza prvog treningai još se uvjeravala da vidim razliku
I slike.
Posljednje uređivanje od chris blue : 15.01.2014. at 16:15
Ja trenutno imam 64 kg i u iduća 2 mjeseca želim doći na 60. S obzirom da sam ove 4 kg dobila u zadnja 2 mjeseca, valjda ih u tom periodu mogu i izgubiti. Nakon toga do 15.06. želim imati 57 kg.
ma brojke su stvarno nebitne,toplo preporucam svima pogledati i poslusati ovaj link: http://www.youtube.com/watch?v=PH3pzo-zKds
( i nemojte odma;ja nisam skinny,to nije za mene....) poanta je da cilj ne smije samo biti pod svaku cijenu izgubiti na vagi,jer itekako je moguce sa istom kilazom imati totalno drugaciji izgled!
kosjenka--- do 21.02.--> sa 63 na 59
cubana ---------30.4. --> sa 64 na 59--->54 do kraja godine
Sve je meni jasno kile, mast, mišići vaga-centimetri...sve ja to pratim ali neka bude manje od 60
iako, meni je važno da mi bedro bude 53, a struk 60, pa nek imam i 100 kila, ako treba
Ja mislim da su cure u pravu- drugo bi bilo da zele samo jakim deficitom prehrane skinuti kile. Ali ovo, vjezbom i urednom prehranom doci do zeljene tezine i izgleda, a posljedicno i zdravlja to je genijalno! Podrzavam!
Sasa, evo, mislim da si me uvjerila :D
Danas cu probati dva treninga, zwow 56 plus jos nesto. Ili cu raditi tabatu plus jos nesto. I zwow 56 je princip tabate, samo dvije zaredom.
Jos jedno blesavo pitanje: jel ucinkovito raditi jedan trening ujutro i jedan popodne? Ili da obadva budu u isto vrijeme?
Ja mislim da ja imam 57 kg. vaga nam vec sugo nema baterije, meni su mjerilo traperice :D
ohoho, koliko novih cura ovdje
počelo lijepo vrijeme pa svi živnuli, uključujući i mene, konačno sam se počela redovitije ujutro dizati i vježbati, sad kombiniram shauna i callanetics
vidim da su neki dalekooo odmakli, svaka čast, meni je uspjeh da se vraćam na stari režim od 3-4 x vježbanja tjedno![]()
a,tek sad vidim da su Kavofob i chris blue pokusala upozoriti na brojkice...meni ne mirisi na dobro zacrtat si tako brojcane ciljeve sa dosta kratkim rokovima...jer to potice na premali unos kalorija...kako se blizi zacrtani datum a vaga ne suradjiva kako smo zamislili svak ce podsvjesno (ili svjesno) ici na prekomjerno rezanje hrane....
)
Eto , ovaj stricek kaze da postoji JOS nesto pouzdanije od vaganja i mjerenja
http://m.youtube.com/watch?v=KU2kMdUQRuA
mjerim se jaali sam maloprije ustanovila da sam izgubila papir na koji sam bila napisala pa sam zapisala ponovo.
naravno da bi tila da i te brojkice budu manje.
maloprije smo mm i ja odvozili biciklom nekih 5-6km, mislim da nam je trebalo oko 40 ak minuta, vecinom ravan teren uz more.
Danas sam po prvi put radila Shauna, plyometric cardio circuit. Od 41 minute trajanja programa sam sigurno 10 minuta hvatala dah. Ali trening jako brzo prođe, dinamičniji je od jillian.
Mislim da uz pravilnu prehranu sa redovitim vježbanjem, malo većim naglaskom na cardio tjedno oko 0,5-0,8kg realno i OK.
Anci, kak je zwow 56 princip tabate!? Intervali su 30/30 i to ne pauza nego cardio/snaga.
Nego, meni je savršena "tvoja" high knees tabata 30/10. To mi je super kad mi se ne da 56, a imam zwow od 15-ak min... barem malo da pojačam i poskočim
Najbolja tabata koju sam probala (a nije da sam ih probala puno) mi je ona sa stolicom; kombinacija bočnog naskakivanja na stolicu, pauza, pa prebacivanje nogu s lijeve na desno i obrnuto dok se rukama držiš za stolicu. intervali su 20/10 i ubitačno je za izdržati.
Kavofob, meni je slicno- intervali su 25-5 sec. I ima 16 rundi, a ne 8 kao jedna tabata.
Meni je to isti princip :D
A u tabati mogu biti razne vjezbe.
kavofob, zhang, i naravno tko god se želi priključiti, hoćemo "It will rain sweet" kao jači Zuzkin trening ovaj tjedan?
e da, meni danas odmor![]()
Posljednje uređivanje od Danči29 : 15.01.2014. at 19:10
U čast Jilli sada odrađen c3, i bolje sam ga odradila, jesam znojna i umorna ali nije kao prije kada sam umirala..
A kaj se tiće kila ubijate me...ali dobro, kak veli Tunica treba dobro izgledati bez obzira na kilažu ..ili se ja to samo tješim...
60 kg sam imala u srednjoj školi i izgledala sam kao avet..prestrašno..
Danči, može znojenje sutra ili prekosutra, danas sam još li-la, ali sutra bi mi obje nosnice mogle biti prohodne. Pošto nemam girju, radit ću s bućicom od 5 kg.
Anci, kužim sad... mada nisam skužila tih 5 sec pauze, to je valjda kad grabim utege :D
ribice, c3 je u rangu s Insanityjem, nije uopće lagan![]()
Tek sad sam skužila da je shaunow plyometric cardio circuit iz insanity programa. Ja sam htjela odraditi T25 (iako mi je bilo malo čudno što traje 41 min).
Ako sam dobro shvatila, T25 je lakši od insanityja?
Anci, tak ja uvijek kod tih malih zwowova, odradim 56-icu.
Al ne ručam biftek i baklavu pa mi nije teško![]()
Idem sad alfu, nakon 4, slovima č e t i r i dana netreniranja![]()
kažu da je, nisam probala insanity.
nema ti druge nego nastaviti sa insanityem
Ja još osjetim bedra i guzu od prekjučerašnjeg lower focusa, pojma nemam koja bi mi vježba danas dobro došla.
Evo mene iz teretsne..mrtva,sam..sto od treninga sto od pojedene pizze..jedva disem..i moj cilj je nauciti jesti manje obroke
Jos se nisam ohrabrila napraviti zwow,ali budem..uskoro